1
Gram Gümüş kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Nadir Gold Uluslararası Geçerli Sertifikalı Faturalı 1000 gram 999.9 Saf Külçe Gümüş

34.222,72 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
34.273 TL
Kargo Bedava
35.690 TL
Kargo Bedava
36.155,60 TL

Ürün Bilgileri

Nadir Gold Uluslararası Geçerli Sertifikalı Faturalı 1000 gram 999.9 Saf Külçe Gümüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JET GOLD Satıcı Ünvanı: MEHMET DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102056
    Bu ürün JET GOLD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Gümüşün miktarı: 1000 Gram Gümüşün saflık derecesi: 999.9 (dünya standartlarına uygun) Üretici firma: Nadir Metal Rafineri Ürün durumu: Yeni ve kutulu Kullanım amacı: Yatırım Teslimat yöntemi:Ürün aynı gün kargoya teslim edilecektir. Ürün Ebatları :62x128x12,5mm. Kalınlık:89mm.Nadir Metal Rafineri, Türkiye'nin önde gelen rafineri şirketlerinden biridir ve gümüş, altın ve platin gibi kıymetli metallerin üretimini yapmaktadır. Şirket, gümüş üretiminde yüksek kalite standartlarına sahiptir ve ürettiği gümüşler, 999.9 saflık derecesi ile dünya standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Gümüşün fiyatı, piyasada mevcut arz-talep dengesi ve diğer ekonomik faktörlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bu sebeple, 1000 gram gümüşün güncel piyasa değeri her an değişebilir. Satışa sunduğumuz her ürünün kendine ait seri numarası ile sertifika edilip, bu seri numarasına ait faturası bulunmaktadır. Hiç bir ürünümüzün piyasada dolaşan ürünlerden değildir. Ürünü temin ettiğimiz üreticisinden, direkt olarak siz değerli müşterimize ulaştırıyoruz.Külçe gibi sert maden ürünlerinde küçük deformasyon gibi görünen çizik vs. görüntülüler ürünün hasarlı olduğu anlamına gelmez, kesinlikle değerini düşürmez. Ürünleri üreticisinden aldığımız şekilde, orjinalinde olduğu gibi, plastik poşet ve sertifikası ile, tarafımızdan hazırlanan sağlam paketlenmiş olarak gönderiyoruz. Piyasada dolaşan demir alışımlı, sahte gümüş külçe ürünlerden olmadığı anlaşılsın diye özellik vakumlu paket kullanmıyoruz. Gümüş külçelerinizin zamanla oksitlenerek kararma yapmaması için size gönderilen naylon poşette, serin ve kuru yerde saklamanız yeterlidir. Buna rağmen yine de uzun zaman sonra kararma meydana gelirse, bu ürünün gerçek gümüş olduğu anlamına gelir, doğaldır ve kesinlikle değerini düşürmez.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver

Nadir Gold GÜMÜŞ1000N Uluslararası Geçerli Sertifikalı Faturalı 999.9 Saf Külçe Gümüş

Gümüş, tarihin her döneminde önem görmüş bir maden olarak birçok alanda kullanılmıştır. Bu alanlardan biri de yatırımdır. Nadir Gold 999.9 saf külçe gümüş, yatırım yapmak isteyenlere hitap eden bir üründür. İşlenmiş ve şekillendirilmiş gümüş takılar, ağırlıkları çok az olduğu için yatırım amaçlı kullanılamaz. Fakat Nadir Gold külçe gümüş, büyük boyutu ve yüksek ağırlığı ile maddi getiri sağlar. Yüksek saflığa sahip olması nedeniyle değerli olan bu ürün, sertifikalı bir şekilde satılır. Güvenilir bir ürün olmasının yanında hassasiyetle paketlenir ve korumalı bir şekilde kargolanır. Her açıdan avantaj sağlayan bu külçe gümüş, kazançlı bir ürün olarak düşünülüp gönül rahatlığıyla satın alınabilir.

  • 999,9 (%99.99) saflıkta 1000 gr (1 kg) külçe gümüş
  • Vakumlu özel ambalajda sigortalı gönderim
  • LBMA onaylı markadan güvenilir satış

Nadir Gold Külçe Gümüş Saflık ve Ayar Bilgileri Neler?

Nadir Gold Külçe Gümüş Saflık ve Ayar Bilgileri Neler?

Nadir Gold 999.9 saf külçe gümüş, son derece güvenilir bir üründür. Bu güvenilirlik, ürünün sertifikasından da açık bir şekilde görülebilir. Saflık ve ayar bilgileri incelendiğinde üründe herhangi bir problem olmadığını söylemek de mümkündür. Bu külçe gümüş, Nadir Gold markası tarafından temin edilmekte olup sertifikasıyla birlikte gönderilir. Ürün sertifikasında gümüşün ağırlığı, saflığı ve seri numarası yer alır. Sertifikaya göre bu külçe gümüş, 999,9 saflıktadır. Bu da %99.99 oranında saf olduğunu gösterir. Ürünün sertifikasında külçenin 1000 gram, yani 1 kilogram olduğu da yazmaktadır. Sertifikanın alt kısmındaki son bilgi ise seri numarasıdır. Bu külçe gümüşün seri numarası, D36386 şeklindedir. Nadir Gold 999.9 saf külçe gümüş yorumlarına bakarak ürünün güvenilirliğinden emin olmak mümkündür.

Nadir Gold 999.9 Saf Külçe Gümüş Kimler Alır?

Nadir Gold 999.9 Saf Külçe Gümüş Kimler Alır?

Yatırımcıların gümüş gibi madenlere ilgisi yüksektir. Çünkü bu yatırım araçlarında fiyatlar, çoğunlukla yukarı doğru bir hareketlenme gösterir. Dolayısıyla Nadir Gold 999.9 saf külçe gümüş, yatırımcılara hitap eden bir ürün olarak öne çıkar. Bireysel ya da kurumsal olarak değerli madenlere yatırım yapan her kullanıcı, bu ürünü satın alabilir ve değerlendirebilir. Dünyaca ünlü LBMA onaylı Nadir Gold markası tarafından temin edilen bu gümüş, yatırımlık olabilmesi için külçe şeklinde dizayn edilmiştir. Bunun sebebi takıların hafif olması ve yatırım aracı olarak rağbet görmemesidir. Bankada birikim yapmak isteyenler de külçe gümüş ürününü satın alabilir. Bu ürün, bankalardaki gümüş hesaplarına mevduat olarak yatırılmaya uygundur. Paraya dönüşebilme özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen külçe gümüş, sarraf ve döviz bürosu gibi noktalardan bozdurulabilir. Böylece nakit para elde edilebilir.

Nadir Gold Külçe Gümüş Taşıma ve Sigorta Bilgileri Nasıl?

Nadir Gold Külçe Gümüş Taşıma ve Sigorta Bilgileri Nasıl?

Saf külçe gümüş, oldukça değerli bir üründür. Bu nedenle güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi gerekir. Güvenlik düzeyi, taşıma ve teslimat sürecinde de yüksek olmalıdır. Bu nedenle Nadir Gold 999.9 saf külçe gümüş, sigortalı bir şekilde gönderilir. Sigortalı olduğu için ürünü satın alan kişi tarafından bir kayıp yaşanması söz konusu değildir. Anlaşmalı uluslararası güvenlik ve sigorta firmaları tarafından sigortalanan bu ürün ile ilgili doğabilecek problemlerde alıcının bir zararı olmaz. Gümüş külçesi, taşıma sürecinde zarar görmemesi için yüksek hassasiyetle paketlenir. Ürün, kendine özel vakumlu ambalajı ile gönderilir. Zamandan dolayı değer kaybı yaşamaması için ise 1 iş gününde kargoya verilir. Buna ek olarak gümüş fiyatları, uluslararası borsalardaki hareketlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinin 15/a maddesi dolayısıyla alıcıların cayma hakkı bulunmaz. Bu nedenle sipariş iptali ve iadesinin söz konusu olmadığı unutulmamalıdır. Dilerseniz bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla kolaylıkla satın alabilirsiniz.