Nako Elit Baby Renk:5278 Çöl Gülü

55,45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
8.8
Kurumsal Fatura
61,50 TL
Kurumsal Fatura
75,99 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nako Elit Baby Renk:5278 Çöl Gülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alpay Tuhafiye Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL ALPAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0570219251
    Bu ürün Alpay Tuhafiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nako Elit Baby % 100 Premium Anti Pill Akrilik içeriği sayesinde tüylenme yapmaz. Anti Pill iplik özelliğini taşıyan Elit Baby, alerjisi olan çocuklarda, bebek ve yetişkinlerde rahatça kullanılabilir. Öreceğiniz Kazak, Atkı, Bere, Patik, Battaniye, Hırka, Bebek Odası Tekstili ürünleri kullanma veya yıkama sırasında neredeyse hiç tüylenme olmayacağı için alerjik reaksiyona sebep olmayacaktır. Elektriklenme oranları diğer ipliklere göre daha düşüktür.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Akrilik
  • Gramaj 100 - 149 gr
  • Renk Pembe
  • Metraj 200-249m
  • Adet 1
Geri Bildirim Ver

Nako 5278 35 Elit Baby Bebekler İçin Tüylenmeyen İp - Çöl Gülü Rengi

Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ip ile birbirinden güzel kazaklar, şallar ve hırkalar örebilirsiniz. El işi yapmaktan keyif alan biriyseniz bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Oldukça kaliteli olan ip, yumuşak dokusuyla öne çıkar. Şapka, atkı ve eldiven gibi tene doğrudan temas eden eşyalar için iyi bir ham madde seçimi olur. Sıcak ve konforlu kıyafetleri, bu ip ile hazırlayabilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek için Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ip çeşidini kullanarak farklı örgüler yapabilir ve hediye edebilirsiniz. Ayrıca beden ölçülerine tam uygun elbiseler hazırlayabilirsiniz.

  • 250 metre uzunlukta olup 100 gramdır.
  • 2 numara tığ ve 3.5-4.5 şiş kullanılabilir.
  • Ham maddesi %100 anti pill akriliktir.

Nako Elit Baby 5278 Çöl Gülü 35 İp Özellikleri Neler?

Nako Elit Baby 5278 Çöl Gülü 35 İp Özellikleri Neler?

Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ip, kullanışlı hobi malzemeleri arasında yer alır. Ürün %100 anti pill akrilik liften üretilir. İp, bu kaliteli yapısı sayesinde tiftiklenme ve tüylenme yapmaz. Kullanım süresi boyunca kıyafetlerde benzer sorunlar yaşanmaz. Bu özellik, alerjisi olan bebek, çocuk ve yetişkinler için, ipi güvenli kılar. Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ipin bir topu 250 metre olur. Bunun yanı sıra bu yumak, toplam 100 gram ağırlığı ile orta kalın dokulu ürünler arasında yer alır. Parlak pembe renk, ürünü çekici kılar. Kış aylarına renk katmak için bu ipten faydalanarak birbirinden canlı ve renkli kıyafetler yapabilirsiniz. Nako Elit Baby 5278 ipi, 3.5-4.5 numara şiş kullanarak örebilirsiniz.

Nako Elit Baby 5278 Çöl Gülü 35 İp Kullanımı Nasıl?

Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ipi, kolay kullanımı ile öne çıkar. Örgü bilenler; tığ veya şiş temin ettikten sonra örnek taslak yardımıyla diledikleri kıyafetleri örebilir. İp, yumuşak dokusu sayesinde şiş üzerinde kolay hareket eder. Ürün birbirine düğümlenmediği için birçok açıdan rahat kullanım sergiler. Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ipin kalın yapısı, kısa sürede ürünü tamamlamayı sağlar. Şiş modellerinin yanı sıra tığla kullanımı da mümkün olur. Bu ip için 2 numaralı tığ seçmek gerekir. Kış ayının en soğuk havalarını ördüğünüz kazak ve hırkalar ile geçirebilirsiniz. Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ip çeşidi ile 10×10 cm ölçülerinde 22 ilmek yapabilirsiniz. Bir ip ile yaklaşık 28 sırayı çok rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Nako Elit Baby 5278 Çöl Gülü 35 İp Kimler Alır?

Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ipi modelini, örgü yapmayı seven herkes alabilir. Özellikle kış aylarında hazır giyime alternatif ürünler hazırlayabilir, kendi tasarımlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Örgü, hobi olarak çok tercih edilir. Yeni hobi arayışında olan gençler ya da yetişkinler için bu ip, iyi bir başlangıç olur. Bireyler, kolay örgü modellerinden başlamak için ürünü tercih edebilir. Kalın ve sağlam Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ip, kolay örülür. Ek olarak canlı parlak pembe rengi sevenler, bu ürünü keyifle kullanabilir. İpten birkaç tane alarak, kendinize ya da sevdiklerinize kış için aksesuarlar ya da kazaklar örebilirsiniz. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak için Nako Elit Baby 5278 çöl gülü 35 ip yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu ürünü, Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.