Nandy Home 17 Lt. Kapaklı Kutu Beyaz

274,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL

Ürün Bilgileri

Nandy Home 17 Lt. Kapaklı Kutu Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nandy Home Satıcı Ünvanı: OKKO TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0638060263200001 Vergi Kimlik Numarası: 6380602632
    Bu ürün Nandy Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün yüksek performanslı sert plastikten üretilmiştir.
  • Kanserojen madde içermez.
  • Havlu, Ayakkabı Ve Daha Bir Çok Ürününüz Dağınık Durmasını Engeller Dolap İçinizi Düzene Sokar.
  • Çok amaçlı saklama kutusu Kıyafetlerinizi kullanmadığınız eşyalarınızı mutfakta, yatak odanızda, ofisinizde düzenlemeniz için süper çözüm.
  • 17 Lt kapasitesi sayesinde dilediğiniz bir çok eşyayı düzenlemenize yardımcı olacak çok amaçlı saklama kutusu.
  • Ürün beyaz renktedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%100 Plastik
Geri Bildirim Ver

Nandy Home Kapaklı Kutu 17 l Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ev ya da ofis gibi gün içerisinde aktif olarak kullanılan yerler kimi zaman dağınık olabilir. Bu görüntü son derece rahatsız edicidir. Aynı zamanda aranılan ürünü bulmakta da sıkıntı çıkarır. 17 lt kapaklı kutu beyaz NDY-EP-411 dolap içlerini, evrakları ya da çocukların oyuncaklarını düzenleme konusunda yardımcı olur. Ürün kanserojen madde içermediği gibi koku da yapmaz. Karmaşık dolap içlerindeki kıyafetleriniz için kullanabileceğiniz kutuyu aynı zamanda havlularınızı düzenlemek amacıyla da tercih edebilirsiniz. Kutunun kapağa sahip olması ise özel eşyaların da rahat şekilde konulabileceği bir alan sağlar. Çok amaçlı kullanabileceğiniz kutunun beyaz renkte olması da her alana kolayca uyum sağlamasına imkan tanır. Siz de 17 lt kapaklı kutuyu kullanarak aradığınız eşyayı rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

  • Sade ve şık tasarım
  • Kanserojen madde içermemesi
  • Kaliteli materyal

Nandy Home 17 lt Kapaklı Kutu Beyaz Kullanım Alanları

Nandy Home 17 lt Kapaklı Kutu Beyaz Kullanım Alanları

Düzenleyiciler evlerde sıklıkla tercih edilen araçlardır. Kadınlar tarafından kozmetik malzemelerini toplu tutmak için de kullanılır. Banyo içinde ise havluları ve temizlik malzemelerini koyarak dolap içinde daha fazla yer açmak mümkündür. Nandy Home 17 lt kapaklı kutu beyaz renk olmasıyla da kişilere avantaj sağlar. Sade ve şık tasarıma sahip ürün, her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Ürün rengi sayesinde her eşya ile kolayca uyum yakalar. 17 lt kutu mutfakta da sıklıkla tercih edilir. Bakliyatların konulabileceği kutuya baharatlar ve minik pasta malzemeleri de konularak düzenlenebilir. Kış için hazırlanan kavanozlar, çekmecede kargaşa yaratan kepçe takımları ve daha fazlası da mutfakta bu şık tasarımın içinde yer alır. Kaliteli tasarımı sayesinde uzun süre deforme olmadan kullanabilirsiniz. Siz de 17 litre kutuya sahip olarak evinizi düzene sokabilirsiniz.

Nandy Home 17 lt Kapaklı Kutu Beyaz Yorumları

Nandy Home 17 lt Kapaklı Kutu Beyaz Yorumları

Çocukların kullanım alanları dağılmaya müsaittir. Küçük yaşlarda oyuncakların yarattığı dağınıklığın yerini büyüyünce kitaplar alır. Nandy Home marka kapaklı kutu sayesinde oyuncakları kategorilere ayırarak pratik bir oyun düzeni sağlanabilir. Okul çağındaki çocuklar için ise derslerine ve önceliklerine göre bu kutuyu kullanmak mümkündür. Kimileri elektronik eşyalarla fazla ilgilidir. Bu düzenleyici kutu ile ürün ve kablo karışıklığının önüne rahatlıkla geçilebilir. Nandy Home 17 lt kapaklı kutu beyaz yorumları içerisinde özellikle ürünün kanserojen madde içermemesinden bahsedilir. Ofis içerisinde evrakları düzene sokmak için de bu seçenek tercih edilir. Evrakları bu kutularla düzenleyerek kaybolmasını ya da birbirine karışmasını önlemek mümkün hale gelir. Ürünün kapaklı olması ev içinde ya da ofiste herhangi bir yerde rahatlıkla kullanılmasını sağlar. Nandy Home 17 lt kutu ile eşyalarınızı kategorilere ayırabilirsiniz.

Nandy Home 17 lt Kapaklı Kutu Beyaz Fiyatları

Nandy Home 17 lt Kapaklı Kutu Beyaz Fiyatları

Nandy Home 17 lt kapaklı kutu beyaz fiyatları; ürün özellikleri, sunduğu avantaj ve malzeme kalitesi kapsamında şekil alır. Ürünün derinliği 22.5 cm, genişliği 35 cm ve uzunluğu 25.5 cm şeklindedir. Nandy Home 17 lt kapaklı kutu beyaz kullananlar genellikle ürünün yeterli büyüklükte ve her alanda kullanıma uygun olduğundan bahseder. Ayrıca sert plastikten üretilen ürün kolay kolay kırılmaz. Her dekorasyona uygun olan 17 lt kapaklı kutu beyaz renk seçeneği ürünü kullananlar için büyük avantaj sağlar. Kapağı sayesinde ise özel eşyalarınızı kutu içerisinde rahat bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Daha rahat bir yaşam alanına sahip olmak ve sıklıkla kullandığınız ürünlere kolaylıkla ulaşmak için siz de Nandy Home 17 lt tercih edebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla size özel kampanyalardan ve cazip fiyat seçeneklerinden yararlanarak Nandy Home kapaklı kutuya sahip olabilirsiniz.