Nar kalıp Narkalıp Tırtıl Kutrabiye Ve Tulumba Tatlısı Klıbı

60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nar kalıp Narkalıp Tırtıl Kutrabiye Ve Tulumba Tatlısı Klıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Narkalıp Satıcı Ünvanı: RAMAZAN VATANSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9240069618
    Bu ürün Narkalıp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paslanmaz Çelik Tırtıl Kurabiye Kalıbı (Tulumba Tatlısı Kalıbı) Boy 7cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Nar Kalıp Tırtıl Kurabiye ve Tulumba Tatlısı Kalıbı

Yemek yapmayı seven kişilerin ihtiyaç duyduğu ürünler, birbirinden farklı şekillerle satışa sunulur. Müşterilerin faydalanacağı şekilde üretilen mutfak gereçleri beğeni toplamayı hedefler. Özgün tasarımın hakim olduğu Nar Kalıp tırtıl kurabiye ve tulumba tatlısı kalıbı istek ve ihtiyaçları karşılar niteliktedir. Tırtıl kurabiye ve tulumba tatlısı yaparken kullanılan bu ürün pek çok kişinin ihtiyaçlarını giderir. Hamurunuzu birebir istediğiniz görünüme getiren bu parça, ucundaki tasarımı sayesinde çıkan şekillerin tırtıklı olmasını sağlar. Hızlı bir şekilde birden çok tatlının hazırlanmasını mümkün kılar. Alt ve üstten hamuru sıkıştırarak istediğiniz şekli elde etmenize yardımcı olur. Fırın veya ocak için hazırlanan tatlıların dağılmadan pişirilmesine olanak tanır. İnce, uzun ve tırtıklı görünümde tatlıların yapımına imkan tanıyan tırtıl kurabiye kalıbı pratik kullanıma sahiptir.

  • Tırtıklı uç
  • Paslanmaz çelik
  • 7 cm uzunluk

Nar Kalıp Tırtıl Tulumba Tatlısı Kalıbı Özellikleri

Nar Kalıp Tırtıl Tulumba Tatlısı Kalıbı Özellikleri

Huni şeklinde tasarlanan bu parça, tatlının tırtıla benzer bir görünüme gelmesini sağlar. Paslanmaz çelik materyalinden yararlanılan bu ürün tarife uygun hazırladığınız yiyeceklerin eğlenceli hale gelmesine olanak tanır. Klasik biçimden farklı olarak uzun şekilli tasarımının oluşturduğu tulumba tatlısı kalıbı, herkesin beğenisini kazanır. Yalnızca hamur koyup bastırmanız sonucunda arzu ettiğiniz görüntünün oluşmasını sağlayan tırtıl kurabiye kalıpları mutfakta sık sık ihtiyaç duyulan parçalar arasında yer alır. Birçok amaçla kullanılan bu ürün farklı temalara uygun kurabiye oluşturur. Doğum günleri veya özel günlerde sevdiklerinize yapacağınız farklı tarifler, sıcak ve samimi ortamın oluşmasını sağlar. Hem lezzetli hem de görsel açıdan herkesin dikkatini çeken bu kalıbı kullananlar memnun kalır. Tulumba tatlısı ve şekilli kurabiye yapmanızı kolaylaştıran bu ürün tüm özellikleriyle dikkat çeker.

Nar Tırtıl Kurabiye Ve Tulumba Tatlısı Kalıbı Yorumları

Nar Tırtıl Kurabiye Ve Tulumba Tatlısı Kalıbı Yorumları

İdeal boyutta satışa sunulan bu kurabiye kalıbı sıkma torbasına rahatlıkla uyum gösterir. 7 cm boyutu uzun kurabiyeler oluşturmanıza yardımcı olur. Metal kalitede bu ürün paslanmaz özelliğe sahiptir. Gri renk seçeneği ile satın alabileceğiniz bu ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Nar Kalıp tırtıl kurabiye ve tulumba tatlısı kalıbı yorumları okuyabilir, görselleri inceleyebilirsiniz. Pek çok organizasyon menüsünde yer alan tırtıl kurabiye yapımını kolaylaştıran bu ürün sağlık standartlarına uygun malzemelerden üretilir. Hamura etki ederek lezzetli tarifler ortaya koymanızı kolaylaştırır. Tulumba tatlısı ve tırtıl kurabiye yapımının dışında pasta üzerine yapılan süslerin oluşmasına da katkı sağlar. Ucuna bu aparatı takarak kullandığınız sıkma torbası pasta süsü oluşturur. İçine koyduğunuz pasta kreması sıkışarak şekil alır ve istediğiniz şekli rahatlıkla elde edebilirsiniz.

Nar Kalıp Tırtıl Kurabiye Ve Tulumba Tatlısı Kalıbı Fiyatı

Nar Kalıp Tırtıl Kurabiye Ve Tulumba Tatlısı Kalıbı Fiyatı

Nar Kalıp tırtıl kurabiye ve tulumba tatlısı kalıbı fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri dikkate alınır. Kullanışlı özellikleri fiyat performansını belirler. Doğru ölçüde modellemeye yardımcı ürün büyük kurabiyeler yapmanızı kolaylaştırır. Tercihe göre büyük ve küçük boyutta hazırlanan parçalar, benzersiz tatlar deneme fırsatını yakalamanıza olanak tanır. Misafirlerinizin severek tüketebileceği tereyağlı kıtır kurabiye günlerin kurtarıcısı olur. Pratik kullanımı yönüyle herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir kalıptır. Eğlenceli ve lezzetli sunumlar gerçekleştiren bu mutfak aparatı, sevdiklerinize özgü sanatsal yiyecekler pişirmenizi sağlar. İçine koyduğunuz hamur miktarına bağlı olarak dilediğiniz uzunlukta tatlıları oluşturabilirsiniz. Gıda ile temasa uygun şekilde üretilir. Rahatlıkla temizlenir. Hamurunuzda kesik izler bırakmanızı sağlar. Böylece kurabiyeniz eğlenceli bir görünüm kazanır. Yamulmaya karşı dayanıklı olması sebebiyle uzun süreli kullanılabilen bu aparatı satın almak istiyorsanız, Trendyol üzerinden ürüne sahip olabilirsiniz.