Nar kalıp Paslanmaz Pasta,kek Kesme Testeresi

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nar kalıp Paslanmaz Pasta,kek Kesme Testeresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Narkalıp Satıcı Ünvanı: RAMAZAN VATANSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9240069618
    Bu ürün Narkalıp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pasta Kek Pandispanya Kesme Testeresi Pasta ve keklerinizi kolaylıkla kesmek için üretilmiş pratik kesici. Yedek kesici teliyle birlikte gönderilmekte Ürün paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir Gıda ile teması uygundur Pasta ve keklerinizi kolaylıkla kesmek için üretilmiş pratik kesici. Yedek kesici teliyle birlikte gönderilmekte Ürün boyutları En 33cm Boy 11cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Dilimleme Bıçağı
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Nar Kalıp Paslanmaz Pasta Kek Kesme Testeresi

Kek ya da pasta kesme testeresi, pasta ve keklerinizi kolaylıkla kesmeniz için üretilmiş pratik bir kesicidir. Yapısı paslanmaz çelik malzeme olan kesme testeresi, dayanıklılığı ile ön plana çıkar. Kek ve pastalarınızı şekillendirirken olabilecek bozulmalara karşı ürünün telleri ince ve yeterli keskinliktedir. Testerenin teli gıda ile temasa uygun olup 33 cm en ve 11 cm boy ölçülerine sahiptir. Tek eliniz ile tutarak rahatlıkla pasta ve keklerinize şekil verebileceğiniz testere, eliniz için kolay tutuş sağlamak amacıyla oval tutma yeri ile tasarlanmıştır. Gri renge sahiptir ve işlemleriniz sonrasında kolay temizlenir. Yedek kesici teli ile birlikte gönderilmesi sayesinde daha uzun süre kullanım ömrü sunar. Nar kalıp paslanmaz pasta kek kesme testeresi sayesinde pasta ve keklerinize şekil verebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Paslanmaz tel
  • Yedek kesici tel

Nar Kalıp Paslanmaz Pasta Kek Kesme Testeresi Özellikleri

Nar Kalıp Paslanmaz Pasta Kek Kesme Testeresi Özellikleri

Eşsiz pasta ya da kek şekli için tasarlanmış olan testere tellerinin özel inceliği sayesinde pasta ve keklerinizi kolaylıkla kesmenizi sağlar. Özellikle paslanmaz çelik malzeme kullanılması, testerenin uzun ömürlü bir kullanım sağlamasında etkilidir. Aynı zamanda gıda ile temas etmesi durumunda sağlığa zararlı değildir. Pratik tasarıma sahip olan paslanmaz pasta kesme testeresi, eliniz ile kolay tutmanız için 8,5 cm çıkıntıya sahiptir. Testere, kolay tutulması sebebiyle olası kazaların önüne geçerek rahat ve pratik bir kullanım sunar. Tellerinin boyu ve pürüzsüz olması sayesinde, pasta ve keklerinize şekil verme aşamasında rahatlık sağlar. Ürünün telleri, paslanmaz yapısı sayesinde su ile kolaylıkla temizlenebilir. Nar kalıp paslanmaz pasta kek kesme testeresi yorumlarından ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu deneyimlere göz atmanız özelliklerini beklentilerinizle karşılaştırmanızı ve en doğru kararı vermenizi sağlar.

Nar Kalıp Paslanmaz Pasta Kek Kesme Testeresi Avantajları

Nar Kalıp Paslanmaz Pasta Kek Kesme Testeresi Avantajları

Kek kesme testeresi, paslanmaz yapısı ile büyük beğeni toplar. Tellerinin kolay temizlenebilir olması sayesinde bakteri oluşumuna karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda yüksek kalite paslanmaz çelik tel sayesinde sağlığınız için tehlike oluşturmaz. Pasta ve keklerinizi kolaylıkla kesmeniz için pratiktir. Uygun fiyatı ile beğeni toplayan testere, kullanım anında rahatlık sunmak amacıyla tasarlanmış olan tutma kısmı ile sizin için rahat bir tutuş sağlar. Tasarımı ile işinizi kolaylaştırmasının yanı sıra olası mutfak kazalarını da önler. Tellerinin boyutu ve keskinliği kek ve pastalarınızı zorlanmadan kesebileceğiniz şekilde tasarlanır. Bu sayede kek ve pastalarınızı parçalanmadan şekillendirebilirsiniz. Dayanıklı tellere sahip olan testere aynı zamanda yedek teli ile gönderilir. Ürünün telleri kolaylıkla değiştirilir. Yedek tel ile gönderiliyor olması uzun ömürlü kullanım için en büyük avantajlarındandır. Böylelikle olası kırılma anında yedek teli kullanabilirsiniz.

Nar Kalıp Paslanmaz Pasta Kek Kesme Testeresi Fiyatı

Nar Kalıp Paslanmaz Pasta Kek Kesme Testeresi Fiyatı

Nar kalıp paslanmaz pasta kek kesme testeresi fiyatı tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Pasta ve keklerinize şekil vermenize yardımcı olur. Ürün, mutfakta yaratacağınız pasta tasarımlarınız için kolay bir kullanım imkanı sunar. Paslanmaz çelik yapısı bu ürünün kullanım ömrünü uzatır. Testere ayrıca dikkat çeken pratik tasarımı ile ön plana çıkar. Nar kalıp paslanmaz pasta kek kesme yorumları sayesinde ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede uzun vadeli performansı hakkında fikir sahibi olmanız mümkün olur. Uygun fiyatı ile pratik mutfak aleti olan testereyi sevdiklerinize pasta ve kek yaparken verdiğiniz şekillerde pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürünün çelikten yapılmış olması daha uzun bir kullanım ömrünü garanti eder. Farklı tasarıma ve kullanım kolaylığına sahip olan ürünü Trendyol ile pratik ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.