Nar Yayınları Belki- Kobi Yamada

201,87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
258,98 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
278,12 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
278,32 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Nar Yayınları Belki- Kobi Yamada

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sen, var olmuş ve olabilecek tek sensin. Benzersizsin. Sadece burada ve bu zamanda var olmanın oranı son derece büyük ve bir daha asla yaşanamayacak kadar nadir. Bu, yapacağın ve olabileceğin her şeyin hikâyesidir. Bu hikâye şu anda kim olduğun ve içinde barındırdığın tüm büyülü ve sınırsız potansiyel içindir.45 Ürün Adı: Belki Ürün Kodu: 9786053707257 Yazar: Kobi Yamada Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Ciltli Sayfa Sayısı: 44 Kağıt Cinsi: Mat Kuşe Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Zühtü Arslan
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nar Yayınları Belki Kitabı ile Her Yaşa Uygun Kitaplar

Çocuk kitapları farklı konuları ve çocuklara uygun dil yapıları ile birlikte pek çok konuda çocukların gelişimlerini desteklerken aynı zamanda uyku öncesinde veya gün içerisinde çocukların kafalarının dağılmasına da olanak sağlayabilmektedir. Genel olarak masal temalı olan kitaplar hayvanların konuşturulduğu veya insani özelliklerin verildiği temalara sahip olmaları nedeniyle hayal gücünün gelişimine olanak sağlarken aynı zamanda başta dikkat olmak üzere özgüven, sabır gibi konularda da gelişim sağlamalarına olanak sağlayabilir. Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak isteyen ebeveynler hayvan sevgisi temasına sahip kitapları tercih ederken hoşgörü, saygı ve sevgi gibi kavramlar için de farklı temalara sahip kitaplar tercih edilir. Belki kitap çocuklar için hayal kurmanın ne kadar önemli olduğunun anlatıldığı ve hayallerin peşinden gidilmesi gerektiği ile ilgili bir kitap olması nedeniyle ebeveynler tarafından tercih edilmektedir.

  • Çocuk Kitabı
  • Hayal Gücü
  • Uygun Fiyat

Belki Çocuk Kitabı Faydaları

Uyku öncesinde okunan kitaplar çocukların kaliteli bir uyku geçirmelerine olanak sağlarken gün içerisinde okunan kitaplarda çocuklar için farklı etkilere sahiptir. Genel olarak çocukların vakitlerini anlamlı ve kaliteli geçirmelerine olanak sağlayan kitaplar aynı zamanda dinleyerek anlama ve dinleyerek yorumlama yeteneklerinin de gelişmesine olanak sağlamaktadır. Çocuklarda çok sık karşılaşılan stres ve kaygı problemlerinin de önlenebilmesi için tercih edilebilecek kitaplar aynı zamanda çocukların erkenden okuma yazma öğrenmelerine de olanak sağlayabilir. Anadilin güzel konuşmasına da olanak sağlayan çocuk kitapları psikolojik anlamlarda da çok ciddi faydalara sahiptir. Nar Yayınları Belki kitabı konusu ve işlenilen konular ile birlikte de çocukların psikolojik anlamlarda gelişme göstermelerine olanak sağlamaktadır. Kobi Yamada Maybe tarafından kaleme alınan ve Türkçeye Belki olarak çevrilen kitap çocukların hayallerini ve hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini anlatmaktadır.

Nar Yayınları Belki Kitabı Özellikleri

Nar Yayınları tarafından çevirisi yapılan kitap çocuklara özel olarak geliştirilmesine karşın dil kullanımı ve anlatılan hikayeleri ile büyükler tarafından da okunabilmektedir. Nar Yayınları Belki oku araştırması yapan ebeveynler çocukları ile kaliteli zaman geçirebilmelerine olanak sağlamaktadır. Belki Kobi Yamada tarafından kaleme alınan bir eserdir. Tek bir baskısı olan kitap toplam 44 sayfadan oluşur. Karton kapaklı olarak üretilen kitabın sayfalarında kuşe kağıdı tercih edilmiştir. Çocukların içerisinde bulunan büyülü ve sınırsız potansiyel ile yaptıkları işlere ve hayallerine sıkı sıkı bağlanmaları gerektiği ve bu konuda çalışmalar yapmaları gerektiğini aşılayan kitap bu konusu sayesinde büyükler için de anlam ifade edebilmektedir. Nar Yayınları Belki tavsiye edilen kitaplar arasında önemli bir yere sahiptir.

Nar Yayınları Belki Yorumları ve Fiyatı

Nar Yayınları Belki yorumları kitabı daha önce okuyan kişilerin fikirlerini barındırır. Genel olarak kitabı çocuklarına okumak için tercih eden ebeveynler tarafından yapılan yorumlarda kitabın dil kullanımı, görsel tercihleri ve konuların işlenişi ile ilgili çok sayıda yorum bulunurken Belki kitabı yüksek değerlendirme notları ve çok olumlu yorumlara sahiptir. Nar Yayınları Belki fiyatı ile de dikkat çeken kitap uygun fiyatlardan satışa sunulması nedeniyle pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir. Ayrıca Nar Yayınları Belki indirim ve kampanyalar ile satışa sunulması nedeniyle de çok uygun fiyatlardan satın alınarak çocukların kütüphanelerine eklenebilir. Nar Yayınları Belki satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz. Böylece avantajlı fiyat seçenekleriyle bu ürünü satın alabilirsiniz.