Genel Markalar Çocuklara Güldüren Şiirler _son Baskı _2022 Basım

124,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
182,40 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
196,68 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çocuklara Güldüren Şiirler _son Baskı _2022 Basım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Heristediğinburda Satıcı Ünvanı: EMİNE YILDIZGİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3429447760600001 Vergi Kimlik Numarası: 9650823667
    Bu ürün Heristediğinburda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her konuda siir yazilabilir. Fakat bazi konularda daha çok yazilir. Mesela tabiat siirleri, kahramanlik, sevgi, anne, ögretmen siirleri ile dini siirler çok yazilir ve okunur. Siirler duygulandirdigi ve düsündürdügü gibi, bazen de bizleri gülümsetir ve hatta güldürürler. Mesela Nasreddin Hoca nin fikralari siir olarak da yazilmaktadir ve bizi yine neselendirirler. Karagöz ün ise ismi bile herkesi gülümsetir. O nun gösterilerinde güldüren siirler de vardir ve onun için siirler de yazilmistir. Halk siirimiz çok zengindir ve içinde hüzünlü siirler oldugu gibi gülümseten ve güldüren siirler de yer almaktadir. Hatta atasözlerimiz, deyimlerimiz, ninnilerimiz, bilmecelerimiz içinde bile gülümseten örnekler bulabiliriz… Ama en çok tekerlemelerde var. Elbette sayisi çok ve çesitli olan türkülerimiz ile manilerimiz de gülümseten siirlere sahiptir. Halk ozanlarimiz ise her konuda ve bazen 'destan' adi verilen uzun siirler söylemis, beraberinde saz da çalmislardir. Bu destanlarin içinde de güldüren siirleri bol bol bulabiliriz. Bütün bu çesitlerden sizler için seçmeler yaptik. Simdi sira onlari okumaya, tanimaya, sevmeye ve gülümsemeye geldi. Haydi baslayalim! Ürün Adı: Çocuklara Güldüren Şiirler Ürün Kodu: 9786053702450 Yazar: Ünver Oral Basım Yılı: 2014 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 152 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Kitap özellikleri ve detayları için soru sorumaktan çekinmeyin. Esinti mağazasıyla verilecek sipariş özenle paketlenir ve yaşamınıza değer katmak için size en iyi şekilde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Yazar Dav Pilkey
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver