nare nature Doğal Kolonya 200 ml

149,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

nare nature Doğal Kolonya 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: norsfarma Satıcı Ünvanı: SERAP BESCİOĞLU AKTEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2988741821000001 Vergi Kimlik Numarası: 1660162463
    Bu ürün norsfarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NARE NATURE DOĞAL KOLONYA Geleneksel kolonyaya doğallık kazandıran Nare Nature içeriği ile yumuşak bir dokunuş yaratır. Tarımsal kökenli alkolle üretilen Nare Nature saf uçucu yağlarla zenginleştirilmiştir. Doğal kullanımı hoş kokusu ve ciltte bıraktığı yumuşaklıkla ferahlatır. Özellikle ellerinizde kuruluk oluşturmayacağından istediğiniz sıklıkta sağlıkla kullanılabilirsiniz. İçerik: Alcohol Denat (Tarımsal Kökenli Alkol) , Aqua (Su), Lavandula Angustifolia Oil (Lavanta Uçucu Yağı) , Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (Portakal Uçucu Yağı),Pelargonium Graveolens Flower Oil (Itır Uçucu Yağı) . Uyarılar Harici kullanım içindir. İçindeki maddelerden birine alerjiniz varsa kullanmayınız. Gözle temasından kaçınınız. Serin ve kuru ortamda saklayınız.Kullanmadan önce çalkalayınız.Yanıcıdır ateşten uzak tutunuz. 200 ml lik cam şişededir.
Geri Bildirim Ver