Narr Çift Taraflı Kullanabilen Bere Grafit

249,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Narr Çift Taraflı Kullanabilen Bere Grafit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nimbus Satıcı Ünvanı: GÖNÜL BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5850149015
    Bu ürün Nimbus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift tarflı kullanabilen bere.Orjinal ürün- Thermocol- Polygiene.Hem bayan hem erkekler için üretilmiş bir üründür. Bakterilere, virüslere, toza ve güneşe karşı zayıf olan herkes ihtiyaç duyar. Bebekler, çocuklar, gençler ve yaşlılar, farklı açık alan ve kapalı alan aktivite sporları yapan tüm sporcular, dağcılar, dalgıçlar, kayakçılar, bisikletçiler, futbolcular, motor sporlarıyla uğraşanlar, atv kullananlar, atletler, kanser tedavisi gören hastalar, saç dökülme hastalığından korunmak isteyenler, narr‘ı her gün giyenlerin listesi bu şekilde uzar gider.Zorlu şartlarda doğa koşullarına uyum sağlamanıza yardımcı, uv ışınların, sıcağın, soğuğun, bakterilerin, tozun, mikropların etkilerine karşı koruyucu olarak veya günlük hayatınızda aksesuar amaçlı kullanabileceğiniz, gümüş iyonları ile yıkanmış ve thermocool özellikleri taşıyan bir ekipmandır.
Geri Bildirim Ver