Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası Fen Liselerine Hazırlık 5071193

28,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası Fen Liselerine Hazırlık 5071193

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Baskı ve Kırtasiye Satıcı Ünvanı: DENİZ ŞEKERLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sinop Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8010763369
    Bu ürün Kampüs Baskı ve Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nartest yayınları Nartest8. Sınıf matematik soru bankası fen liselerine hazırlık Nartest yayınları 8. Sınıf matematik soru bankası fen liselerine hazırlık

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İsmail Ercan
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası Fen Liselerine Hazırlık

Öğrenciler, okul hayatları boyunca çeşitli kaynak kitaplardan yararlanır. Uzman eğitmenler ve komisyonlar tarafından hazırlanan pek çok kaynak kitap bulunur. Bu kitaplar hem yardımcı ders kitabı hem de test kitapları şeklindedir. Okul müfredatını destekler nitelikte olan bu kaynaklar çeşitli yayınevleri tarafından basılır. Nartest yayınevi, uzman eğitmenleri ve soru yazarları ile öğrencileri sınava hazırlar. Özellikle 8. sınıf öğrencilerinin yoğun sınav hazırlık sürecine çok yardımcı olur. Siz de yayınevi tarafından hazırlanan Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası Fen Liselerine Hazırlık yeni nesil soru bankası kitabını edinerek öğrencilerin sınava hazırlanmaları için destek alabilirsiniz. Kitap; analiz sentez, tablo ve grafik yorumlama, sayısal mantık ve muhakeme, gör oku anla gibi temel kriter başlıkları ile geliştirilir.

  • 8. sınıf düzeyine uygun
  • Yeni nesil sorular
  • Farklı soru tipleri

Faydalı Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

Faydalı Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

Nartest Yayınları’nın 8. sınıflara uygun matematik soru bankası kitabı, fen liseleri sınavlarında daha önce çıkan problem tipleri incelenerek hazırlanır. Ayrıca yeni nesil sorular da gözden geçirilerek içinden uygun olanlar seçilir. Çeşitli deneme sınavları ve çözümleri, kitapta önemli bir yer tutar. Nartest Yayınevi, bu kaynakla gençlerin geleceği için hazırlanmalarına yardım eder. Çeşitli problem tipleri ile karşılaşan öğrenciler her soru modeli için pratik yapar. Kitabın sorularını İsmail Ercan hazırlar ve kaynak 2021 yılı basımıdır. Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası Fen Liselerine Hazırlık kullananlar, ürünün normal boy standardında basıldığını belirtir. Ortaokul öğrencilerinin gelişimi ve sınav hazırlığı için planlanan kitap, içinde bolca soru barındırır. Siz de Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası Fen Liselerine Hazırlık yorumları kısmını okuyarak kullananların fikirlerine ulaşabilirsiniz.

Kaliteli Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

Kaliteli Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

8. sınıf düzeyi sınav soruları içinde; kare köklü ifadeler, çarpanlar, olasılık, veri analizi, eşitliksiz ve doğrusal denklem, geometrik cisimler, üçgenler gibi konu başlıkları öne çıkar. Nartest matematik soru bankası kitabında bu ve benzeri konuların işlendiği soru çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede bolca sınav pratiği yapabilirsiniz. Ne kadar çok soru tipi ile çalışma yapılırsa sınav başarı olasılığı da o denli yükseldiği bilinir. Fen liseleri, nitelikli eğitim vererek öğrencileri sayısal dersler ağırlıklı bir mesleki eğitime ve kariyere yönlendirir. Bu nedenle yerleştirme sırasında çeşitli matematiksel becerileri gelişmiş veya bu alana yatkın öğrencileri seçerler. Öğrencilerin sayısal becerileri bu kitaplar sayesinde artar. Nartest soru kitabı da bu hazırlığa yardımcı olan, özenle hazırlanan ve farklı örnekler içeren bir yardımcı test kitabıdır.

Nartest Yayınları 8. Sınıf Fen Liselerine Hazırlık Fiyatı

Nartest Yayınları 8. Sınıf Fen Liselerine Hazırlık Fiyatı

Nartest yayınları matematik soru bankası kitapları, konu konu bir test sıralaması uygular. Kitapta, çeşitli soruların karma olarak bir araya getirildiği testler de bulunur. Müfredatı destekleyen ve okulda çözülen çeşitlilikte problem tipleri barındıran ürün, öğrencilerin okul dışındaki zamanlarda tekrarlar yapmasına olanak sağlar. Çeşitli periyotlarda çözülen sorular, öğrenciye pratiklik sağlar. Siz de öğrencilerin sınava hazırlık yapmaları için bu kaynağı edinebilir ve efektif bir çalışma ortamı oluşmasına yardımcı olabilirsiniz. Daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde kullananların düşüncelerini ve sınav için nasıl faydalandıkları konusunda destek alabilirsiniz. Nartest Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası Fen Liselerine Hazırlık fiyatı için detaylı bir araştırma yapabilirsiniz. Bütçenize uygun olan bu kaynağa siz de Trendyol sayesinde ulaşabilir, kolayca satın alarak sınava hazırlanmaya başlayabilirsiniz.