Nascita Bronzy Glow Eğimli Allık Fırçası-193

140 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nascita Bronzy Glow Eğimli Allık Fırçası-193

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: -PAPU- Satıcı Ünvanı: AYDENİZ DENİZ MALZ.OYUNCAK HEDİYELİK EŞYA AV MALZ.TEKS.İNŞ.GIDA TUR.SAN.PAZ.İHR.VE İTH.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0110054841000015 Vergi Kimlik Numarası: 1100548410
    Bu ürün -PAPU- tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Allık Fırçası
  • Kıl Tipi Sentetik
Geri Bildirim Ver

Nascita Bronzy Glow 193 Eğimli Allık Fırçası

Makyaj yaparken istenilen sonuca ulaşmak için kullanılan malzemeler elbette önem taşır. Öte yandan makyaj malzemelerinin uygulanması sırasında kullanılan yardımcı araçların belirli bir kalitenin üzerinde olması da elde edilecek sonuca doğrudan katkı yapar. Nascita Bronzy Glow allık fırçası, benzerleri arasında öne çıkan son derece başarılı bir üründür. Yüzünüzün şekline kolaylıkla uyum sağlayan bu allık fırçası ile makyajınızın şık ve doğal bir forma sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Ürün, konforlu bir biçimde makyaj yapmanıza imkân tanır. Hayalinizdeki etkileyici görünüme kavuşmak istiyorsanız Nascita Bronzy Glow allık fırçası ürününü tereddüt etmeden satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Boyutlar: 40 x 20 x 150 mm
  • Tüm cilt tiplerine uygundur
  • Yumuşak kıl yapısına sahiptir

Nascita Bronzy Glow Eğimli Allık Fırçası Özellikleri Neler?

Nascita Bronzy Glow Eğimli Allık Fırçası Özellikleri Neler?

Nascita Bronzy Glow 193 eğimli allık fırçası ürününün boyutları 40 x 20 x 150 mm’dir. Bu boyutlar için ne büyük ne de küçük yorumu yapılabilir. Allık fırçası, etkili bir makyaj için ideal büyüklüğe sahiptir. Ağırlısı ise 0,03 gramdır. Fırçanın kılları oldukça yumuşaktır. Bu yumuşaklığı, ürünü elinize aldığınız ilk andan itibaren hissedersiniz. Tüm cilt tiplerine uygun olması, Nascita Bronzy Glow allık fırçasını herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek bir ürün hâline getirir. Ürün hem likit hem de kompakt makyaj malzemeleri ile kullanılabilir. Profesyonel kullanıma da uygundur. Rengi ve tasarımı ürünün kullanım amacıyla uyumlu olacak şekilde son derece şıktır. Ürün, yumuşak kılları sayesinde makyaj malzemelerinin istenilen biçimde yüze uygulanmasına imkân tanır.

Nascita Bronzy Glow Eğimli Allık Fırçası Kullanışlı mı?

Nascita Bronzy Glow allık fırçası, başta elmacık kemikleri olmak üzere yüzünüzün her bir noktası ile tam uyum sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Eğimli ucu, ürünü daha da işlevsel kılar. Bu sayede kullanılan allığın veya bronzlaştırıcının cilt yüzeyine homojen şekilde yayılmasını sağlar. Doğal ve hoş bir görünüm yaratır. Ürün, ergonomi göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Boyutları ve biçiminin yardımı ile ele tam oturur. Fırça üzerindeki hâkimiyetinizin fazla olması, istediğiniz sonuca erişmenizi kolaylaştırır. Nascita Bronzy Glow allık fırçası, oldukça hafiftir. Kullanım esnasında herhangi bir yorgunluk hissetmenize neden olmaz. Hem birçok makyaj malzemesine hem de farklı cilt tiplerine uyumlu olması onu daha da kullanışlı bir gereç hâline getirir. Ürün, profesyonel anlamda kullanılmak için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Nascita Bronzy Glow Eğimli Allık Fırça Kılları Sağlam mı?

Bir allık fırçasını incelerken kılların sağlam olup olmadığına dikkat etmek gerekir. Kılları yeterince sağlam olmayan fırçalar, kullanıldıktan kısa süre sonra deforme olmaya başlar. Fırçaların kıllarının dökülmesi ya da zarar görmesi, onların artık kullanılamayacağı anlamına gelir. Dolayısıyla yeni bir ürün alma ihtiyacı ortaya çıkar. Nascita Bronzy Glow allık fırçası oldukça dayanıklı kıllara sahiptir. Ürünün kılları kolay kolay yıpranmaz ve dökülmez. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ilk günkü formunu muhafaza eder. Sağlam olmalarının yanı sıra fırçanın kılları son derece yumuşaktır. Allığın, pudranın ya da bronzlaştırıcının yüze uygulanması sırasında herhangi bir batma ya da sürtünme hissine neden olmaz. Uygun şekilde temizlenip saklandığında uzun bir süre boyunca yıpranmadan, keyifle kullanılabilecek bir ürün olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Nascita Bronzy Glow 193 eğimli allık fırçası yorumlarını inceleyerek ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.