Nascita Brush Make Up Addıct Göz Fırça 5li Seti 2

393,97 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
396,15 TL387,81 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,76 TL395,75 TL

Ürün Bilgileri

Nascita Brush Make Up Addıct Göz Fırça 5li Seti 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Make-Up addict-Göz fırça seti 2 numara, profesyonel makyaj uygulaması için 5 farklı fırçadan oluşmaktadır ve özel tasarım kutusu içinde satılmaktadır.Yüksek kalite sentetik kıl yapısına sahip olan fırçalar, hassas ciltlere uygun yumuşak fırçalardır.Set içeriği:geniş yapılı far karıştırma fırçasıprofesyonel dar yapılı karıştırma fırçasıkaş ve kirpik fırçasıkısa yapılı gölgelendirme fırçasısivri yapılı far fırçası

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Far Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
Geri Bildirim Ver

Nascita Brush Make Up Addict Göz Fırça 5'li Seti 2

Makyaj yapımı sırasında kullanılan ürünlerin uygulama gereçleri birbirinden farklıdır. Doğru gereçleri kullanmak hem ürünlerin tasarruflu tüketilmesini hem de kusursuz sonuçlar alınmasını sağlar. Nascita Brush Make Up Addict göz fırça 5’li seti 2 beklentilerinizi karşılayabilecek kaliteli ve kullanışlı gereçlerden oluşur. Profesyonel uygulama için ideal olan bu ürünlerin her biri kolay bir şekilde kullanılabilir. Set içerisinde toplam 5 farklı model bulunur. Fırçaların her biri farklı bir işleme uygun olacak şekilde özenle tasarlanır. Göz makyajında kullanımına uygun olan bu ürünler özel tasarım kutusu içerisinde sunulur. Yüksek kalite sentetik kıl kullanılarak üretilen modeller kullanılan materyallerin göz üzerine rahatlıkla uygulanmasını sağlar. Addict set, hassas ciltler için özenle üretilir. Siyah ve bronz renkli şık tasarımlı modeli güvenle kullanabilirsiniz.

  • Profesyonel kullanıma uygun
  • Şık tasarımlı
  • Özel sentetik kıllar

Kullanışlı Nascita Göz Fırça Seti Özellikleri

Kullanışlı Nascita Göz Fırça Seti Özellikleri

Nascita Brush Make Up Addict göz fırça seti içerisinde profesyonel olarak kullanıma uygun olan modeller bulunur. Modellerin her birinde özel sentetik kıllar kullanılır. Bu sayede far, bronzer gibi makyaj malzemelerinin uygulanması kolaylaşır. Set içerisinde geniş yapılı far karıştırma fırçası bulunur. Farın göz üstüne eşit şekilde uygulanması hoş bir görüntü elde etmek için oldukça önemli olduğundan bu model çok kullanışlıdır. Dar yapılı olan diğer modelse hassas karıştırma işlemi için size kolaylık sağlar. Kaş ve kirpik için kullanılabilecek olan maskara fırçası ise kaşlarınızı ve kirpiklerinizi makyaj öncesi tarayarak düzenlemenize yardımcı olur. Nascita göz fırça seti içerisinde gölgelendirme için kullanılabilecek bir özel bir parça da vardır. Kaş, göz kapağı, kirpik ve gölgelendirme için üretilen modelleri profesyonel bir sonuç elde etmek için kullanabilirsiniz.

Nascita Brush Make Up Addict Göz Fırça Seti Fiyatları

Nascita Brush Make Up Addict Göz Fırça Seti Fiyatları

Brush Make Up Addict göz fırça seti içerisinde farklı amaçlar için kullanabileceğiniz 5 ayrı parça vardır. Her bir parça sürme, yayma, tarama, gölgelendirme için kullanılabilir. Modellerde kullanılan özel kıl yapısı, makyaj ürünlerini cilt üzerine eşit bir şekilde dağıtır ve cilde yedirmenize yardımcı olur. Ürünlerin boyutları ideal olduğu için uygulama sırasında rahat kullanabilirsiniz. Doğal ve kusursuz bir görüntü elde etmek için kullanılabilecek bu gereçler kırılmaya, eğilip bükülmeye karşı dayanıklıdır. Kaliteli sentetik kıllar, fırçanın sapına yüksek basınçla sıkıştırılır ve kullanım sırasında dökülme gibi problemler yaşamanızın önüne geçer. Nascita Brush Make Up Addict göz fırça 5’li seti 2 fiyatları belirlenirken ürünlerin tüm avantajlı özellikleri göz önünde bulundurulur. Parçaların ebatları çantaya sığabilecek boyutta olduğu için dilediğiniz her yerde bu setten yararlanabilirsiniz.

Şık Tasarımlı Nascita Göz Fırça Seti Yorumları

Şık Tasarımlı Nascita Göz Fırça Seti Yorumları

Nascita Brush Make Up Addict göz fırça 5’li seti 2 yorumları ürünlerin rahat şekilde kullanılabilen bir yapısı olduğundan bahseder. Elinize tam oturan ideal boyutlu ürünler rahatlıkla makyaj çantasına sığar. Bu sayede her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Göz farını dağıtmaya yardımcı olan çoklu kıllar sayesinde etkileyici bir görüntü elde edebilirsiniz. Kaş, kirpik tarama ve düzenleme için uygun modelleri kullanarak doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Nascita Brush Make Up Addict göz fırça 5’li seti 2 kullananlar gibi siz de bu modellerin avantajlı özelliklerinden yararlanabilir ve profesyonel makyaj yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Özel sentetik kıllar sayesinde kullanılan materyalleri cildinize rahat bir şekilde yedirebilir ve doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Nascita 5’li göz makyajına uygun sete Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilir, yorumları inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.