Nascita Pro Essentials Collection Fırça Seti 37

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
450 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
622 TL610 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
621,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
621,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
639,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Pro Essentials Collection Fırça Seti 37

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hangar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Hangar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NASBRUSHSET37 PRO - Detay Makyaj Fırça Seti NASBRUSH0255 - Sivri Yapılı Yüz Fırçası NASBRUSH0254 - Yuvarlak Açılı Allık Fırçası NASBRUSH0257 - Uzun Karıştırma Fırçası NASBRUSH0265 - Açılı Eyeliner Fırçası NASBRUSH0262 - Kalem Fırçası NASBRUSH0261 - Geniş Yapılı Karıştırma Fırçası NASBRUSH0259 - Kabuki Fondöten Fırçası

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Far Fırçası
  • Kıl Tipi Sentetik
Geri Bildirim Ver

Makyajın Sevilen Parçası Nacsita Pro Essentials Fırça Seti

Makyaj yaparken yüzün her bir alanına özenle yaklaşmak gerekir. İnce çalışarak makyaja derinlik kazandırmak mümkündür. Eğer profesyonel makyaj yapmaya başlamak istiyorsanız makyaj malzemeleriniz kadar fırçalarınız da önem taşımaktadır. Yüzün her bir bölümünü vurgulamak adına farklı fırça gerekir. Eğer profesyonel olmak veya makyajınızla fark yaratmak istiyorsanız bu tür detaylara dikkat etmelisiniz. Nascita Pro Essentials Collection - full makyaj fırça seti gibi ürünleri tercih ederek tek seferde her işinizde kullanabileceğiniz fırçalara sahip olmuş olacaksınız. Tabi ki fırçalarınız kadar makyaj malzemelerinizin kaliteli olması işinizi kolaylaştıracaktır. Genel olarak makyaj fırçaları kaliteli ve sık yapıları bulunmaktadır. Fırçaların kıllarının sertikleri de her fırçada değişmelidir. Göz makyajı gölgeledirme fırçası ile allık fırçası arasında yapısal farklılıklar bulunur. Makyaj yaparken profesyonel bir etki bırakabilmek için Nascita Pro fırça seti içerisindeki her çeşit fırçayı tercih edebilirsiniz.

  • Pro Makyaj
  • Güzel Yüzler
  • Çarpıcı Bakışlar

Pro Essentials Collection Fırça Seti 37

Pro Essentials Collection Fırça Seti 37

Pro Essentials Collection fırça seti 37 ürünü içerisindeki her bir fırça ayrı bir özelliği bulunmaktadır. İçerisindeki temel fırçalar yüksek kaliteye sahip elyaftan üretilmiştir. Kaş ve göz fırçaları ise yünden ve at kıllarından üretilmiştir. Her fırçanın farklı bir özelliğe sahip olması her bir alana düzgün bir şekilde makyaj yapmanızı sağlar. Ürün profesyonel makyaj yapmak isteyen kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Güzel yüzler için içerisinde toplam 7 adet fırça bulunan Nascita fırça seti aydınlatıcı fırçası ile dudak üzeri, elmacık kemikleri ve çene gibi bölgelerin daha parlak görünmesine yardımcı olabilir. Allık fırçası sayesinde kullanıcılarının bronzlaştırıcı ürünler ile birlikte kullanılarak bir ton açık veya bir ton kapalı allıkların kullanılmasına olanak sağlamaktadır. Kullanılan allık ister toz bazlı olsun isterse sıvı olsun çilden uygulanmasında yardımcı olan ürün kadınlar tarafından beğeni toplamaktadır.

Çarpıcı Bakışlar için Nascita Pro Temel Makyaj Fırça Seti

Çarpıcı Bakışlar için Nascita Pro Temel Makyaj Fırça Seti

Nascita pro temel makyaj fırça seti içerisinde ki fırçalar ile profesyonel makyaj deneyimi yaşayabilirsiniz. Fondöten fırça ile likit yapıda ki fondötenlerin daha geniş yüzeylere eşit şekillerde uygulanmasına yardımcı olur. Aynı şekilde set içeriğinde bulunan pudra fırçası da oval kıl yapısı sayesinde kullanılan pudranın cilde kolay ve eşit uygulanmasına yardımcı olmaktadır. Çarpıcı bakışlar elde edebilmek için göz makyajını vurgulamak adına gölgelendirme fırçası yumuşak kıl yapısı sayesinde farların kolayca uygulanmasını sağlamaktadır. Destekleyici fırçalardan birisi olan far fırçası da göz etrafına, kapağına ve kıvrımlı bölgelere rahatlıkla farın uygulanmasına yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Son zamanlarda kadınlar tarafından uygulanması en keyifli ve dikkat çekici makyaj çeşitlerinden olan eyeliner için de özel bir fırçaya sahip olan ürün göz çevresine kusursuz eyeliner çekmek için özel formu ile üretilerek kadınlara sunulmaktadır.

Pro Essentials Collection Fırça Seti 37 Yorumları

Pro Essentials Collection Fırça Seti 37 Yorumları

Pro Essentials Collection fırça seti 37 yorumları ürünleri satın alan kullanıcılar tarafından şeffaf ve olumlu bir şekilde oluşturulmuştur. Başta fırçaların kalitesi olmak üzere uygulanmak istenen ürünün fırça üzerinde duruşu ve cilde uygulanış süreçleri detaylı olarak yorumlarda aktarılmaktadır. Makyaj malzemelerinin kullanım biçimleri ve kullandıktan sonra yapılan bakımları ürünlerin ömrünü doğrudan etkiler. Fırça temizliği için ılık su ve bebek şampuanı ile yapılan elde yıkama yeterlidir. Nascita Pro Essentials Collection gerek fırçalarının kalitesi gerekse dokuları ile kullanıcıların büyük beğenisini toplayan ürünler arasında yer almaktadır. Olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirmeleri sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilebilen ürün içerisinde ki 7 fırçası ile de beğeni toplamaktadır. Aynı zamanda fiyatlandırma konusunda da olumlu yorumlamalar alan set makyaj uygulamalarını seven insanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Siz de Trendyol üzerinden bu ürünü nasbrushset37 kodu ile inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.