1
Makyaj Fırçası kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Nascita Profesyonel Oval Yapılı Kapatıcı Fırçası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (54)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,99 TL74,99 TL
500 TL'ye 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Profesyonel Oval Yapılı Kapatıcı Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lidyafarm Satıcı Ünvanı: LİDYAFARM İTRİYAT DEPOSU E-TİCARET TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608114960400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081149604
    Bu ürün Lidyafarm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nascita Profesyonel Oval Yapılı Kapatıcı Fırçası No 136: Toz ve likit bazlı kapatıcı ürünlerinin yüzün birçok bölgesine uygulanması için kullanılır. Göz altı ve yüz bölgesindeki, kızarıklık, leke ve renk eşitsizliklerini en aza indirgemek için idealdir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Kapatıcı Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nascita Profesyonel Oval Yapılı Kapatıcı Fırçası

Güzel bir makyajda fırçaların doğru kullanılması önemli bir faktördür. Makyaj tekniklerini uygulayabilmek ve kusursuz bir görünüme sahip olabilmek için fırçalara ihtiyaç duyulur.Kapatıcı tüm cildin aynı renk olmasını sağlar, bu sebeple uygulanma tekniği ve uygulanan araç gereç çok önemlidir. Ürün kapatıcıyı rahat bir şekilde yayan, doğal durmasını sağlayan kaliteli kıl yapısına sahiptir. Özellikle göz altında bulunan ten rengi koyuluğunun giderilmesinde büyük rol oynayan kapatıcının, ciltte iz bırakmayan doğru fırçayla uygulanması makyajınızın doğal görünmesini sağlar. Nascita profesyonel oval yapılı kapatıcı fırçası, likit allık veya fondöten fırçası olarak ta kullanılabilecek, çok amaçlı bir yapıya sahiptir. Kaliteli kıl yapısı kapatıcıyı emmeden yüze pürüzsüz uygular. Boyutu idealdir, çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Yüzdeki pürüzleri, lekeleri ve kızarıklıkları doğal bir görünümde kapatır.

  • Çok yönlü kullanım
  • Kaliteli kıl yapısı
  • İdeal boyut

Nascita Oval Yapılı Kapatıcı Fırçası Özellikleri

Nascita Oval Yapılı Kapatıcı Fırçası Özellikleri

Nascita oval yapılı kapatıcı fırçası, toz ve likit bazlı kapatıcı makyaj ürünlerinin yüzün birçok bölgesine uygulanması için kullanılır. Yüz bölgesindeki ve göz altındaki kızarıklık, leke ve renk eşitsizliklerini doğal bir şekilde aza indirmek için kullanılır. Doğal kıl yapısı, yüzünüzün sağlığı ön planda tutularak üretilir. Uç kısımlarının beyaz olması sayesinde fırçaya alınan ürünün miktarı kolaylıkla görülür. Yumuşak kıl yapısı sürülen bölgeye iz bırakmadan malzemeyi muntazam şekilde yayar, bu sayede doğal bir görüntü elde edersiniz. Yüzdeki renk dengesizliklerini eşit bir şekilde kapatır. Geniş bölgelerde kullanımı oldukça kolaylaştıran ideal boyuttaki fırça, göz altı kullanımı içinde uygundur. Profesyonel oval yapılı kapatıcı fırçası ile kusursuz görüntüye kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kapatıcı olarak hizmete sunulan malzeme aynı zamanda pudra, allık sürmek için de kullanılabilecek çok işlevli bir fırçadır.

Nascita Profesyonel Kapatıcı Fırçası Fiyatları

Nascita Profesyonel Kapatıcı Fırçası Fiyatları

Kapatıcı herkesin çantasında bulunması gereken kurtarıcı bir makyaj malzemesidir. Çünkü kişilerin yüzünde kapatmak isteyebileceği lekeler vardır. Yorgunluğa veya genetik faktörlere bağlı göz altı halkaları da sorunlardan biridir. Bu göz altı halkaları bakışlarınıza ve size yorgun bir görüntü verir. Küçük bir göz altı kapatıcı uygulaması ile bu görüntüyü ortadan kaldırabilirsiniz. Tüm cilt kusurlarını, iz bırakmayan yumuşak kıl yapısıyla muntazam bir şekilde gideren ürün, kalitelidir kıllarında dökülme olmaz. Kapatıcıyı yüzünüze güzel dağıtır. Doğal kılları sağlığınız için uygun niteliktedir. Boyutu sayesinde çantada rahatça taşınabilir. Sık kıl yapısı da kapatıcınızı kısa sürede istediğiniz yerlere uygulamanızı mümkün kılar. Nascita profesyonel oval yapılı kapatıcı fırçası yorumları ürünün kaliteli ve kullanışlı olduğu yönündedir. Nascita profesyonel oval yapılı kapatıcı fırçası fiyatları ürünün bu üstün özelliklerine göre belirlenir.

Nascita Oval Kapatıcı Fırçası Kullanımı

Nascita Oval Kapatıcı Fırçası Kullanımı

Yaşlılık, güneş lekeleri ya da sivilce izlerini kapatmak için kapatıcı, fondöten ya da pudralardan destek alınır. Göz altı halkaları yüzün yorgun görünmesine sebep olur. Nascita fırça ile, kapatıcı uygulamasını cidinize rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürün yumuşak kıllıdır, bu sayede iz bırakmaz. Bu sayede yüzünüzün doğallığını koruyarak pürüzsüz bir görünüme kavuşursunuz. Beyaz uçları makyaj malzemesinin miktarını rahat görmenize olanak tanır. Sapının elle uyumu güzel, tutuşu kolaydır. Sık kıl yapısı sayesinde makyajınızı kısa sürede kolaylıkla yapabilirsiniz. Böylece zamandan tasarruf edersiniz. 8680742409952 kodla satılan ürün, çantanızda taşınabilecek ideal boyutu ile size dilediğiniz her yerde makyaj yapabilme imkanı sunar. Nascita profesyonel oval yapılı kapatıcı fırçası kullananlar, ürün ile ilgili memnuniyetlerini yorumlarda sıkça dile getirirler. Fırçaya Trendyol üzerinden göz atıp kolaylıkla satın alabilirsiniz.