Nascita Stiletto Açılı Fondöten Fırçası

138 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
146,78 TL143,20 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,90 TL150,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Stiletto Açılı Fondöten Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Libre Ticaret Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL YUMUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9840425226
    Bu ürün Libre Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STILETTO AÇILI FONDOTEN FIRÇASI

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Kontür Fırçası
  • Kıl Tipi Sentetik
  • Materyal Pirinç
Geri Bildirim Ver

Nascita Stiletto Açılı Fondöten Fırçası

Kusursuz bir makyaj yapabilmek için işlem sırasında kullanılan ürünlerin profesyonel kullanıma uygun olması önemlidir. Kullanılan makyaj malzemesinin cilt üzerinde eşit bir şekilde dağılmasını sağlayan modeller sık sık tercih edilir. Nascita Stiletto açılı fondöten fırçası beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahip olarak özenle tasarlanır. Stiletto modeli açılı kıl yapısı sayesinde kolay bir şekilde kullanabileceğiniz pek çok avantaj sunar. Özel sentetik kıllar kullanılarak üretilen bu model yoğun kıl yapısı sayesinde fondöteni etkili bir şekilde cilt üzerine yayar. Kılları fırça üzerine özenle takılan modelde kıllar zamanla dökülme yapmaz. Uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz Nascita Stiletto fondöten fırçası sayesinde siz de pürüzsüz bir cilt görünümü elde edebilirsiniz. Model yeşil renkteki kılları ve gold gövdesiyle şık bir görünüme sahiptir.

  • Sentetik kıl yapısı
  • Stiletto kesim
  • Şık tasarım

Nascita Açılı Stiletto Fondöten Fırçası Özellikleri

Nascita Açılı Stiletto Fondöten Fırçası Özellikleri

Ciltteki kusurları ve renk farklarını örtmek için kullanılan fondöten, uygulaması oldukça zor bir üründür. Zor uygulanan bu makyaj malzemesini sürmek için özel yapıdaki fırça çeşitleri kullanılır. Nascita açılı fondöten fırçası stiletto kesime sahip olarak üretilir. Stiletto kesimli ürünün kılları sağdan sola eğik bir şekilde kesilir. Fondöteni uygulamanızı kolaylaştıran bu kesim sayesinde ince ayrıntıların gerekli olduğu yüz bölgelerine de rahatça uygulama yapabilirsiniz. Özel sentetik kıl yapısı kullanılan malzemenin eşit yayılmasını ve cilde etki etmesini sağlar. Kusursuz bir cilt görünümü elde etmek için rahatlıkla kullanabileceğiniz bu modelin materyali pirinçtir ve ürün oldukça dayanıklıdır. Kontür işlemi için özel üretilen bu model kullanım sırasında kolaylık sağlar. Nascita Stiletto açılı fondöten fırçası fiyatları bütçe dostu olduğundan bu kullanışlı modelden siz de edinebilirsiniz.

Kaliteli Nascita Stiletto Açılı Fırça Avantajları

Kaliteli Nascita Stiletto Açılı Fırça Avantajları

Pirinç materyal kullanılarak özenle üretilen bu model kullanım sırasında size kolaylık sağlar. Stiletto yani üçgen kesimi sayesinde ürünün kontür işlemi için uygun bir yapısı vardır. Model yanaklarda elmacık kemiklerini betimlemek ve yüze kemikli bir görünüm vermek için kullanılabilir. Nascita Stiletto açılı fondöten fırçası yorumları modelin sağladığı avantajlı özelliklerden bahseder. Özel sentetik kıl yapısı kullanılan bu model her türlü fondöten ve kontür ürünlerini cilt üzerine yaymanıza yardımcı olur. Çoklu kıl yapısı sayesinde kullanılan makyaj malzemesini boşa harcamaz ve bu sayede tasarruf etmenizi sağlar. Nascita Stiletto açılı fondöten fırçası kullananlar bu ürün sayesinde profesyonel makyaj uygulaması yapabilmenin keyfini çıkarır. 243 numara kodlu bu ürünün kılları yeşil ve sapı gold renktedir. İdeal boyutlu bu şık modeli her daim makyaj çantanızda taşıyabilirsiniz.

Nacita Stiletto Fondöten Fırçası Fiyatları

Nacita Stiletto Fondöten Fırçası Fiyatları

Stiletto açılı fondöten fırçası kontür işlemi için rahatlıkla kullanılabilir. Kontür işlemi oldukça hassas bir işlem olduğundan ince alanlara uygulama yapma kolaylığı sağlayan özel kesimli modeller tercih edilir. Stiletto yapısı üçgen şeklinde olduğundan ince ve keskin çizgiler ile yüz hatlarınızı betimlemeye yardımcı olur. Özel sentetik kıl yapısı sayesinde uygulama sonrasında yüzünüzde hiç fırça darbesi kalmaz ve kusursuz bir cilt görünümü elde edebilirsiniz. Sabit ve gür kılları olan bu model uygulama sırasında size kolaylık sağlar. İdeal kıl miktarı ve uzunluğu sayesinde kontür işlemi dışında pek çok farklı uygulama sırasında da kullanılabilir. Açılı fondöten fırçası kullanmaya başlayarak siz de ürünün avantajlarından yararlanabilirsiniz. Yeşil renkteki özel sentetik kıllar bu modele şık bir görüntü de verir. Pürüzsüz ve etkileyici bir makyaj için kullanabileceğiniz Nacita Stiletto gold fondöten fırçasına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.