Nascita Tırnak Eti Sıyırıcı Saplı - 01

108,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
64,90 TL
Kurumsal Fatura
60,90 TL
Kurumsal Fatura
69,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Tırnak Eti Sıyırıcı Saplı - 01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nascita Tırnak Eti Sıyırıcı Saplı - 001

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
Geri Bildirim Ver

Nascita Tırnak Etı Sıyırıcı Saplı

Kullanımı oldukça pratik ve kolay olan Nascita tırnak eti sıyırıcı, kütikülleri temizlik amacıyla kullanılan bir üründür. Ele çok iyi oturan ve kesiciliği oldukça yüksek olan bir ürün olup amacını tamamıyla yerine getirir. Kanatma yapmadan istenmeyen kütiküllerden kurtulmanızı sağlayan tırnak eti sıyırıcı Nascita kullananlar tarafından sıklıkla önerilir. El ve ayak bakımına önem veren her yaştan insanda bulunması gereken ürünlerden biri olan saplı tırnak eti sıyırıcı oldukça başarılı performans sayesinde birçok müşteri tarafından tercih edilen bakım malzemelerinden biridir. Tırnak etlerine şekil vermenizi sağlarken ellerinizin güzel ve bakımlı görünmesine yardımcı olur. Eskimeyen ve paslanmayan bir yapıya sahip olmasıyla uzun yıllar işinizi görebilecek ürünlerden biri olan tırnak eti sıyırıcı kolay kullanıma sahip olmasıyla da müşterilerinin beğenisini kazanır.

  • Pratik kullanım
  • Yüksek performanslı kesicilik
  • Güzel görünüm

Dikkat Çeken Nascita Sıyırıcı Saplı Özellikleri

Dikkat Çeken Nascita Sıyırıcı Saplı Özellikleri

Kesici özelliği sayesinde tırnak etlerinizi nazikçe iterek biçimlendirmenizi sağayan ürünün kullanımı oldukça basittir. Tırnak eti çıkarıcısı uyguladıktan sonra tırnak etini geriye doğru itme amacıyla ters tarafını kullanabilirsiniz. Tırnak eti ittirici işlev olarak birçok müşterinin ihtiyacını karşılarken hem ele çok iyi oturan bir yapıya sahiptir hem de bakım çantanızda bulundurabileceğiniz kadar ergonomik bir boyutta tasarlanır. Fonksiyonel ve pratik olmasının yanı sıra hem erkek hem de kadınların tırnak bakımları için tercih ettiği bir üründür. Tırnaklarınızı kanatmadan istediğiniz bakımı yapabilirsiniz. Paslanmaz yapıya sahip olmasıyla uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Manikür ve pedikür söz konusu olduğunda yakın dostlarınızdan bir olan tırnak eti sıyırıcı saplı amacını tamamıyla yerine getiren bir üründür. Kolay tutuluşu ve sağlam yapısı sayesinde dilediğiniz bakımı yapabilir ve istediğiniz şekli kolaylıkla verebilirsiniz.

Avantajlı Nascita Sıyırıcı Çeşitleri

Avantajlı Nascita Sıyırıcı Çeşitleri

Kütikülleri zorlanmadan temizlemenize olanak sağlayan ve oldukça kullanışlı olan sıyırıcılar aynı zamanda tırnak etinize istediğiniz şekli vermeniz konusunda yardımcı olur. Tırnak eti sıyırıcı kullanımı oldukça pratiktir. Yüksek kalite malzemelerden üretilmesi ve kristal yapısı sebebiyle uzun ömürlüdür. Kullanışlı yapısı sayesinde dilediğiniz şekilde manikür ve pedikür yapabilirsiniz. Hem el hem de ayak tırnaklar için kullanıma elverişli olması ile de birçok müşterinin tercihleri arasındadır. El ve ayaklarınızda kusursuz bir görünüm oluşturur. Pratik ve ergonomik tasarımının yanı sıra kullanışlı olması ile bakım ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Her an yanınızda taşıyabileceğiniz bu kullanışlı ürüne siz de kolayca sahip olabilirsiniz. Nascita tırnak eti sıyırıcı kullananlar tarafından yapılan puanlamalar, değerlendirmeler ve yorumlar sayesinde ürünü görmüş kadar bilgi sahibi olabilir, doğru ve güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Nascita Sıyırıcı Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Nascita Sıyırıcı Fiyatları

El ve ayak bakımına önem gösterenlerin bir numaralı tercihi olan sıyırıcının fiyatları her bütçeye uygun olmasıyla dikkat çeker. Tırnak eti sıyırıcı saplı fiyatlarının oldukça uygun olması gösterdiği performans da göz önünde bulundurulduğunda müşteriler tarafından sıkça önerilen ürün haline gelir. El ve ayak bakımı konusunda sizi bir adım öteye taşıyacak son derece kaliteli bir üründür. Cep yakmayan fiyatı sayesinde kullanımı fazlasıyla artan aletin pratik oluşu da müşterilerin tercih etme sebeplerindendir. Bu ürün sayesinde el ve ayaklarınızda istediğiniz bakımı yapabilir, dilediğiniz görünüme kolayca sahip olabilirsiniz. Daha önce satın alan müşteriler tarafından yazılan tırnak eti sıyırıcı saplı yorumlarını okuyarak siz de kolayca bakımını yapabileceğiniz bu ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Her bütçeye uygun bu ürünü Trendyol aracılığı ile inceleyebilir, siz de kolayca satın alabilirsiniz.