499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

National Geographic Termos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bin Pazarı Satıcı Ünvanı: METİN ÇANDUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2290122188
    Bu ürün Bin Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Materyal : %100 Çelik Kullanım Talimatı : •Ürünü kullanmadan önce ve her kullanımdan sonra mutlaka yıkayınız.Temizlemek için kimyasal madde kullanımından kaçınınız. (Çamaşır suyu ve her türlü aşındırıcı maddeler, metal temizleyiciler) Bunlar bardağınıza zarar verebilir.• Bardağınız mikrodalga fırın, derin dondurucu ve bulaşık makinasında kullanım için uygun değildir.Ürünün dış yüzeyinin çatlama yapmaması, hasar görmemesi için elde yıkayınız.•Bardağın kapağını kapatmadan önce daha az buhar çıkana kadar sıcak sıvıları biraz soğumaya bırakın. Aksi halde içeride toplanan buhar basıncı nedeniyle kapak atabilir.•Kapatırken kapaktaki içme deliğini açık bırakın. Bu sayede içerdeki buhar hapsolmaz.Hiç bir zaman bardağın tamamını doldurmayın. Ağzında minimum 3 cm boşluk kalacak kadar doldurun, aksi taktirde kapağı bardağa takarken sıvı dışarı taşabilir.•Bardağı dik konumda taşıyın, aksi halde bardağın içindeki sıvılar dökülebilir.•Araç kullanırken dışarı taşma olmaması için her içme işleminden sonra bardağı tekrar kapatın. Menşei : Türkiye Model Kodu : TMR03S-B Hacim : 300 ml Malzeme : İç –Dış Çelik Ölçü : Ø67 x 195 mm

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,50 L
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

National Geographic Termos 5002596484

National Geographic termos sıcak ve soğuk içeceklerinizi muhafaza etmeniz için üretilmiştir. Dört mevsim kullanım için uygundur. Kış günlerinde içine çayınızı ya da kahvenizi koyarak yolculuğa, spora gidebilirsiniz. Fazla yer kaplamayan, elle kolay tutulabilen bu ürün hayatınızın her anında yanınızda olacak türdendir. Yaz günlerinde buz gibi soğuk içeceklerinizi ya da suyunuzu muhafaza edebilirsiniz. Bardaklı olduğu için sizlere kullanım kolaylığı da sağlamaktadır. İçi ve dışı çeliktir. İçeceklerinizi belirli süre aynı sıcaklıkta ya da soğuklukta tutmaktadır.

 
  • 500 ml ölçü
  • İdeal ısı koruma
  • Kolay temizleme

National Geographic Termos Özellikleri

National Geographic Termos Özellikleri

National Geographic termos bardak 5002596484 birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Evinizde bilgisayar başında çalışırken yanınıza alabilir ve içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Hasta olduğunuz zamanlarda bitki çayınızı hazırlayarak termosa doldurabilir ve iş yerinize götürebilirsiniz. Spor aktivitelerinde mutlaka yanınızda olmalıdır. Arabanızda termosunuzu bulundurarak keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz. Ürünün özelliklerine bakıldığında hacminin 500 ml olduğu görülür. Türkiye üretimine sahiptir. İçi ve dışı çeliktir. Ölçüsü de 67 x 195 mm’dir. İçinde bulunan sıvı 90 derece bir ısıya sahipse 1 saat bu sıcaklığı koruyabilirsiniz. 75 derece bir ısıda ise 6 saat koruma sağlayabilirsiniz. 70 derecede 12 saat koruma sağlar. %100 çelik kullanılarak üretilmiştir. Kahverengi ve metalik olması güzel bir görselliği de sizlere sunmaktadır. Kapağı bardak görevi görmektedir. Böylelikle kolay bir şekilde termosunuzu kullanabileceksiniz. Rengi ve modeliyle oldukça şık bir üründür.

 

National Geographic Termos Kullanımı

National Geographic Termos Kullanımı

Termos National Geographic kullanımı çok kolaydır. Hemen alışacaksınız. İstediğiniz sıvıları içine koyduğunuzda 3 cm boşluk kalmasına dikkat etmelisiniz. Eğer bu boşluk oluşmazsa kapak kapatılırken sıvılar dökülecektir. Bu da sıcak sıvılar tercih edildiyse elinizin yanmasına neden olabilir. Termosa doldurulan sıcak içeceklerde kapak kapatılmadan önce biraz buhar çıkmasına izin verilmelidir. Eğer kaynamış olan sıvıyı termosa koyar ve kapağı hemen kapatırsanız bu buharın basıncı nedeniyle kapak atabilir. Kapağı kapattığınızda içme deliğini açık bırakın. Böylelikle de buharın dışarıya çıkmasını sağlarsınız. Termosunuzu dik konumda taşımanızı önermekteyiz. Yan yatırdığınızda sıvı akmalarına neden olabilirsiniz. Termosu her açtığınızda bardağı geri kapatın. Sıcak ve soğuk içecekler için uygun olan bu ürün hayatınızın her anında yanınızda olacak kullanım kolaylığına ve rahatlığına sahiptir. Kendiniz için alabileceğiniz gibi çocuklarınız için de alabilir okul ya da gezilerde yanında olmasını sağlayabilirsiniz.

 

National Geographic Termos Fiyatı ve Yorumları

National Geographic Termos Fiyatı ve Yorumları

Bu termosun kullanımı oldukça basitken temizliği de kolaydır. Her kullanımdan önce yıkamanız önerilir. Bazı kimyasallardan uzak durmalısınız. Çamaşır suyu ya da aşındırıcılar kullanmamalısınız. Bulaşık makinesinde değil elde yıkamalısınız. Bulaşık makinesinde dış yüzey çatlayabilir. Tüm bunlara dikkat ettiğiniz sürece termosunuzu uzun yıllar kullanabileceksiniz. National Geographic termos yorumları incelendiğinde kullanıcıların üründen memnun kaldığı görülür. Isıyı uzun süre koruduğu yorumlarda dile getirilir. Ürün evde, işte, doğa faaliyetlerinde, yolculuklarda kullanmaya uygundur. Güzel görüntüsü ve şık ambalajı ile hediyelik ürünler arasında da bulunmaktadır. National Geographic termos fiyatı Trendyol’da diğer ayrıntıları ile birlikte yer almaktadır.