Natura Keratin Brezilya Fönü Seti

1.650 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Natura Keratin Brezilya Fönü Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natura Keratin Satıcı Ünvanı: FUER KOZMETİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595008036900016 Vergi Kimlik Numarası: 5950080369
    Bu ürün Natura Keratin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natura keratin brezilya fönü seti - Evde brezilya fönü (formaldehit içermez) Kimyasal işlemlerden dolayı saçınızın aşırı yıpranmasından şikayetçiyseniz natura keratin brezilya fönü ile kabarık ve zor şekil alan saçlarınıza parlak ve düz bir görünüm kazandırabilirsiniz. Aynı zamanda sürekli fön çektirmek zorunda kalınmadığından saçlarınıza düzleştiriciden kaynaklanan hasarları engellemiş olursunuz ve zamandan da çok büyük tasarruf sağlarsınız. Piyasada brezilya fönü keratini olarak çok ucuz fiyatlara satılan keratinler çok yüksek oranda formaldehit içerir. Bu ürünler formaldehit dışında saçları besleyen güçlendiren bakım yapan pahallı hammaddeleri içermezler. Bundan dolayı ilk etapta saçlarınızı çok güzel düzleştirdiğini düşündüğünüz bu ürünler formaldehitin etkisi geçtiğinde saçlarınız daha da yıpranmış bir hale gelecektir. Aynı zamanda yüksek oranda formaldehite maruz kalmanızda sağlık açısından oldukça zararlıdır. Natura brezilya fönü seti içeriği
  • Natura keratin hair treatment 120 ml Natura keratin arındırıcı şampuan 120 ml Natura keratin sülfatsız şampuanı 120 ml Natura keratin sülfatsız saç kremi 120 ml Natura keratin brezilya fönü faydaları 1- 6 aya kadar kalıcı düzleştirme ve bakım yapar. 2- boya ve kimyasallardan yıpranmış saçlarınızı onarır. 3- saçlardaki elektriklenme ve cansız görünüm yerine parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır. 4- saçlarınızı kalıcı fönlü olarak kullanırsınız her gün fön çekmekten kurtulursunuz. 5- kaybedilen keratini saça kazandırarak saçın onarılmasını sağlar. natura keratin brezilya fönü uygulama kılavuzu 1- Natura keratin clarifying (arındırıcı) şampuan ile saçları 2 kere yıkayın. 5 dakika saçlar köpüklü beklesin. 2- Havlu ile saçların ıslaklığını alın. Saçları tamamen kurutun. 3- Saçları 3 ya da 4 bölüme ayırın. Saçların uzunluğuna ve yapısına göre 60 - 90 ml keratini tüm saçlara sürün.Saç derisi, ense ve yüze temastan kaçının. 4- ince dişli tarak yardımı ile saça keratin iyice yedirilir ve saçtan fazlalığı alınır. 5- Tüm saçlara keratin sürüldükten sonra saçlar toplanır 20-30 dk arası beklenir. Fazla beklemesi iyi değildir. 6- Yüksek ısı kullanmadan saçlar tamamen kurutulur. 7- Saçları 3 ya da 4 bölüm olacak şekilde toplayın. Saçlardan ince tutamlar alarak düzleştirin. Her tutam 8-9 defa düzleştirilecek. Düzleştirici ısısı Kalın telli doğal kıvırcık saçlar için-------- 230 c Ince yıpranmış boyalı saçlar için ----------200 c Röfleli platin sarı ince telli saçlar için ----180 c 8- Saçlarda keratin 24 ile 48 saat arasında kalması gerekmektedir. (daha fazla bekletmeyiniz.) ertesi gün saçların üzerinden tekrar düzleştirici geçin. 2. Gün tekrar düzleştirici geçiniz. 9- Sonrasında natura keratin sülfatsız şampuan ile saçlarınızı yıkayınız. 10- Uygulamadan sonra saç bakımının bozulmaması için düzenli olarak natura keratin sülfatsız şampuanı ve saç kremi kullanılmalıdır. Not: keratin uygulaması esnasında eldiven ve maske kullanınız. Uyarılar: Hamile, emziren, astım solum hastaları, sedef ve cilt hastalıkları olanların ürünü kullanması tavsiye edilmez. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Güneşten ve ısı kaynaklarından sakınınız. Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Güçlendirici
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver