Natura Keratin Korban Saç Botoksu 100 Ml

750 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Natura Keratin Korban Saç Botoksu 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natura Keratin Satıcı Ünvanı: FUER KOZMETİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595008036900016 Vergi Kimlik Numarası: 5950080369
    Bu ürün Natura Keratin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Korban Botox Cacau 100 ml - Saç Botoksu Fuer kozmetik olarak Natura keratin markamızın yanına Brezilya'nın ünlü saç bakım markası olan Korban markasını ekledik. Korban botox cacau saç botoksu keratindir. Formaldehit ve zararlı kimyasal içermez. Korban saç botoksu hasarlı yıpranmış yanmış saçları onarır ve bakım yapar. Saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Ürünümüzün formülünde amozon ormanlarından gelen organik bitkiler ve yağlar içerir. Saçları besler onarırı ve mükemmel yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. 100 ml keratin orta uzunluktaki bir saç için 2 uygulama yapmanıza yeterli olacaktır. Korban Botox Cacau Saç Botoksu Faydaları 1- Boya ve kimyasallardan yıpranmış matlaşmış saçlarınızı onarır bakım yapar. 2- Saçlardaki elektriklenme ve cansız görünüm yerine parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır. 3- İncelmiş saç tellerinizi kalınlaştırır saçlardaki kırılmaları ve kopmaları durdurur. 4- Saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olur. 5- Saçınızdaki hasarlı yapıyı ortadan kaldırarak bakım sağlar. Korban Organik Saç Botoksu Uygulama Kılavuzu * Clarifying (arındırıcı) şampuan ile saçlarınızı 2 kere yıkayın. * Havlu ile saçların ıslaklığını alın. Saçlar nemli olacak. * Saçları 3 yada 4 bölüme ayırın. Saçların uzunluğuna ve yapısına göre 50 - 70 ml keratini tüm saçlara sürün. İlk önce saç uçları, sonra saçların ortası, sonrada diplere yakın şekilde keratini sürün. * Saçların hepsini yukarıda toplayıp saçlara bone takın (yada streç ile sarın). Hafif dalgalı saçlar 30 dakika kalın dalgalı ve kıvırcık saçlarda 40 dakika bekletilecek. * Bekleme süresinden sonra su temiz akana kadar saçları sadece ılık su ile yıkayın. Şampuan kullanmayınız. * Sonrasında saçlara ısı ile şekil verilir. * Düzleştirici yada maşa Isısı Kalın telli doğal saçlarda.....................230 C İnce telli boyalı saçlarda saçlarda........205 C Röfle, balyaj, platin saçlarda.................180 - 190 C İnce tutamlar halinde her tutam 8-9 defa düzleştirilecek. Önemli Bilgi: Keratin bakımı için boyama işlemi üzerinde 2 hafta geçmelidir. Keratinden sonra boya işlemi keratin bakımının ömrünü kısaltabilir. Kullanılan boyanın markasına ve kalitesine göre saç renginde değişimler yaşanabilir. Özellikle saç rengin Küllü tonları saç botoksu saçtan akıtacaktır. Bundan dolayı saç rengi küllü olanlar boyadan önce keratin yapmalı. Not: Sedef, egzama, deri hastalıkları, solunum yolu hastalıkları ve hamile olanlar doktora danışarak kullanmalıdır. Sonuçlar: Saçlarınızdaki yıpranmalar ortadan kalkacak yumuşak, parlak ve sağlıklı saçlara kavuşacaksınız. Uygulamadan sonra saç bakımının bozulmaması için düzenli olarak Natura keratin sülfatsız şampuan ve kremi kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver