Natura Keratin Saç Botoksu Seti Large

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Natura Keratin Saç Botoksu Seti Large

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natura Keratin Satıcı Ünvanı: FUER KOZMETİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595008036900016 Vergi Kimlik Numarası: 5950080369
    Bu ürün Natura Keratin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natura Keratin Saç Botoksu Seti Large Natura Keratin saç botoksu hasarlı yıpranmış yanmış saçları onarır ve bakım yapar. Saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Bu yüzden saç botoxu yada keratin bakımı olarak adlandırılır. Ürün formaldehit ve zararlı kimyasal içermez. Ürünümüzün formülünde bir çok sertifikalı bitkisel içerik kullanılmıştır. Bu setimizin small setten farkı keratin sonrası kullanacağınız sülfatsız şampuan ve sülfatsız saç kreminin daha büyük olmasıdır. Bu setmizde 1kg şampuan ve 1kg ml saç kremi vardır. Şampuan ve saç kremi 6 ay rahatlıkla yeterli olacaktır. Set içerisinde 2 adet 120 ml keratin vardır. Yani 240 ml keratin orta uzunluktaki bir saç için 4-5 uygulama yapmanıza yeterli olacaktır. Natura Keratin Saç Botoksu Seti 1- Natura Keratin Arındırıcı Şampuan 120 ml 2- Natura Keratin Saç Botoksu 240 ml 3- Natura Keratin Sonrası Sülfatsız Şampuanı 1 KG 4- Natura Keratin Sonrası Sülfatsız Saç Kremi 1 KG Natura Keratin Organik Saç Botoksu Uygulama Kılavuzu * Natura keratin clarifying (arındırıcı) şampuan ile saçlarınızı 2 kere yıkayın. * Havlu ile saçların ıslaklığını alın. Hafif nemli kalacak şekilde saçları kurutun. * Saçları 3 yada 4 bölüme ayırın. Saçların uzunluğuna ve yapısına göre 50 - 70 ml keratini tüm saçlara sürün. İlk önce saç uçları, sonra saçların ortası, sonrada diplere yakın şekilde keratini sürün. * Saçların hepsini yukarıda toplayıp saçlara bone takın (yada alüminyum folyo ile sarın). İnce telli saçlarda 30 dakika kalın telli yada aşırı yıpranmış saçlarda 40 dakika bekletilecek. * Bekleme süresinden sonra su temiz akana kadar saçları sadece ılık su ile yıkayın. Şampuan kullanmayınız. * Sonrasında saçlara ısı ile şekil verilir. * Düzleştirici yada maşa Isısı Kalın telli doğal saçlarda..................... 230 C İnce telli boyalı saçlarda saçlarda........ 205 C Röfle, balyaj, platin saçlarda................. 180 - 190 C İnce tutamlar halinde her tutam 8-9 defa düzleştirilecek.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Kuru
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver