Natura Köpek Pedi (TUVALET EĞİTİM PEDİ) 60x60 Cm 10lu Yapışkanlı Çiş Pedi

244,04 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Natura Köpek Pedi (TUVALET EĞİTİM PEDİ) 60x60 Cm 10lu Yapışkanlı Çiş Pedi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekrandapazar Satıcı Ünvanı: AYTEKİN DURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3150309793
    Bu ürün ekrandapazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natura trainingpads tuvalet eğitim pedi 60x60cm 10lu yapışkanlı çiş pedi
  • Natura TrainingPads, evcil dostlarımızın tuvalet alışkanlıklarını doğru kazanmalarına yönelik, özel olarak hazırlanmış tuvalet eğitim pedidir.
  • Yavru köpekler için tuvalet eğitim pedi. Yapışkan bantları ile zemine sabitlenerek veya köpek tuvaletlerinde kullanılabilir. Koku ve sızıntıyı önlemek için anında emilim sağlar. 4'lü yapışkan bant sistemi sayesinde kayma ve toplanma yapmaz. Ultra ince yapısı rahat ve kolay kullanım sunar.
  • Köpeğinizin ev içerisinde tuvaletini yapmasını istediğiniz bölgeye pedi seriniz. Bu bölgenin mama kabından ve yatağından uzakta olmasına özen gösteriniz. Eğitimin daha kolay hale gelmesi için, Natura TrainTrue Sprayi yaklaşık 15 cm uzaklıktan pedin üzerine bir miktar sıkınız ve köpeğinizin koklamasına izin veriniz. Özellikle yemekten, oyundan ve uykudan sonra, köpeğinizi pedin üzerine tekrar getiriniz. Spreyin etkisinin geçtiği durumlarda tekrar sprey sıkınız ve uygulamayı köpeğiniz tuvalet alışkanlığı kazanana kadar tekrarlayınız. Köpeğiniz tuvaletini istediğiniz bölgeye yaptığında mutlaka ödüllendiriniz. Atıklar için lütfen yerel atık mevzuatına uyunuz.
Geri Bildirim Ver