Natura New Gold Kitten-tavuk 15 Kg Kedi Maması

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Natura New Gold Kitten-tavuk 15 Kg Kedi Maması

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • New Natura Gold Gourmet Chicken- Kitten - Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 Kg. Yavru kedi maması, kolayca sindirilir. Eşsiz bileşenleriyle dengeli ve tam beslenme sunar. Yavru kediler için idealdir. Kedilerin vitamin, mineral ve diğer besinleri doğru şekilde almalarına yardımcıdır. Kedilerin hassas sindirim sistemleri vardır ve ağız tatlarına çok düşkündürler. New Natura Gold Gourmet Chicken- Kitten hem lezzetli , besleyici hem de sindirim sistemini destekleyici yapı sunar. Yetişkin sınıfına giren kedilerin sağlık durumu bozulmadan önce onu korumak hem yaşam refahını arttırır hem de ona huzur dolu bir hayat sağlamaya yarar. Tavuk içeriği ile hayvansal protein alımını destekler. İçerdiği antioksidanlar ile dolaşım ve bağışıklık sistemine katkıda bulunur. Vitamin ve mineral desteği sayesinde enfeksiyonlara karşı korur. UYARILAR • Kuru ve serin bir ortamda paketin ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. •Son kullanma tarihi ve parti no ambalaj üzerinde yazılıdır. • Kuru mamanın yanında kedinizin su kabında daima temiz içme suyu bulundurunuz. • İnsan gıdası olarak kullanılmamalıdır. * Direk güneş ışığına maruz bırakmayınız

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 5-10 kg
Geri Bildirim Ver