NATURALİVE BEAUTY Doğal Limon Özlü Yağ Çözücü Gimdes Helal Sertifikalı 500 ml

155,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
169,98 TL
Kurumsal Fatura
169,99 TL
Kurumsal Fatura
169,97 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NATURALİVE BEAUTY Doğal Limon Özlü Yağ Çözücü Gimdes Helal Sertifikalı 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tamtabi Satıcı Ünvanı: MUHSİN DEMİRBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2800350926
    Bu ürün Tamtabi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturalive Limonlu Yağ Çözücü limon kabuğu özüyle yağ, zor ve inatçı lekelere karşı etkili temizleme sağlar. Asit, tahriş edici ve aşındırıcı kimyasallar içermez. Özellikleri bitki özlü ham maddeler içeren yüksek performanslı formülü sayesinde mutfak tezgahı, fırın, ocak, ızgara, tava, tencere, aspiratör, fayans ve evye gibi yağlı, kirli, yıkanabilir yüzeylerde temizlik ve parlaklık sağlar. Her türlü ağır yağ lekelerini ve kirlerini yüzeyleri çizmeden, kolaylıkla söker, ovalamadan temizler ve kolayca durulanır. Asit içermez, iz ve leke bırakmaz. Uygun pH değeri ile çevre ve cilt dostudur. Helal sertifikalı ve yerli üretim bir üründür. Kullanma Talimatı: Naturalive Limonlu Yağ Çözücü temizlenecek yüzeye 2 -3 kez püskürtülür. 2-3 dakika bekledikten sonra nemli bir bez veya süngerle silinerek durulanır. Çok kirli ve yağlı yüzeylerde daha iyi sonuç alabilmek için aynı miktarda püskürtülüp 4-5 dakika bekledikten sonra nemli bir bez veya süngerle kuvvetlice bastırarak silinir ve durulanır. İçindekiler: Noniyonik Aktif Madde (Hindistan Cevizi Eldesi), Limonen, Potasyum Sorbat. 500ml
Geri Bildirim Ver