Naturalove Şarzlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı

130 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Naturalove Şarzlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bir Milyoncu Satıcı Ünvanı: GAMZE BARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360819779
    Bu ürün Bir Milyoncu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturalove Şarzlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir. Ürün siparişi vermeden önce renk stoğu sormanız önemle rica olunur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Ek Özellik Organik
  • Form Makine
  • Boy Mini Boy
  • Etki Hacim Verici
  • Görünüm Mat
  • Kullanım Amacı Onarıcı
  • SPF Korumasız
  • Özellik Şarj edilebilir
Geri Bildirim Ver

Naturalove Şarjlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı

Cilt hassas bir yapıya sahip olduğu için dış etkenlerden kolaylıkla etkilenir. Bu etkiler genellikle ciltte lekelere ya da eşitsizliklere sebep olur. Hava kirliliği, sık makyaj yapılması, kimyasal ürünlerin yanlış uygulanması gibi pek çok sebep cildi olumsuz etkilemektedir. Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı cilt sorunlarını en aza indirmeyi amaçlamaktadır. Kullanımda sağladığı kolaylık ve pek çok avantajı ile kullanıcılarına pratik bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

 
  • Ürün şarj edilerek devamlı olarak kullanılabilir.
  • Cildi derinlemesine temizlemeyi amaçlar.
  • Su geçirmezdir.

Naturalove Şarjlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı Özellikleri

Naturalove Şarjlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı Özellikleri

Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı yeni nesil titreşimli sonik bir yüz temizleme fırçasıdır. T-Sonic teknolojisi sayesinde dakikada 6000 titreşim sağlamaktadır. Bu titreşimler yüz temizliğinde en verimli sonuçların alınmasına yardımcı olur. Özellikle akne sorunlarıyla uğraşan kullanıcılar için etkili bir temizlik sağlar. Titreşimleri sayesinde aynı zamanda ciltte bir masaj etkisi yaratan Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı böylelikle cildin canlanmasını da etkiler. Yaşlanma etkilerini de geciktirmeyi amaçlar. Cihaz aynı zamanda farklı ihtiyaçları olan kullanıcılar için de tasarlanmış ve 3 farklı bölgede etkili temizlik yapmayı amaçlayarak üretilmiştir. Paketinde bulunan şarj aleti ile kolaylıkla şarj edilerek kullanılabilir. Titreşimli yapısı sayesinde kan dolaşımı artıran Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı, bu sayede kullanılan ürünlerin cildi daha etkili bir şekilde temizlemesine yardımcı olmaktadır. Aynı şekilde bu titreşimli yapı, erken yaşlanmanın önlenmesi için de etkilidir.

 

Naturalove Şarjlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı Avantajları

Naturalove Şarjlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı Avantajları

Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı, etkili bir yüz temizliği için kullanıcıların tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır. Yüz temizleme ürünlerinden maksimum verim alınmasını sağlar. Aynı zamanda yeni nesil bir teknolojiye sahip olduğu için zamandan da tasarruf sağlar. Cihazın yüze temas eden noktaları silikondan yapıldığı için cildi tahriş etme olasılığı ortadan kaldırmayı hedefler. Bu nedenle elle yapılan yüz temizliğinin aksine cilde tam bir koruma sağlamayı amaçlar. Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı kullananlar, 8 farklı hız kademesi sayesinde kendi ciltlerinin ihtiyaçlarına ve özelliklerine göre bir hız kademesi seçebilirler. Ciltte derinlemesine bir temizlik yaparak ölü derilerin atılmasına yardımcı olan cihaz bu sayede cilde ışıltılı bir görünümü kullanıcılarına sunmayı hedefler. Ciltte oluşan lekeler ve akneler için maksimum iyileşme sağlamayı amaçladığı için cildin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına da yardımcı olmaktadır. Böylece uygulanan maske ya da serumlar yüze daha iyi nüfuz edebilmektedir.

 

Naturalove Şarjlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı Kullanımı

Naturalove Şarjlı Titreşimli Yüz Temizleme Cihazı Kullanımı

Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı kullananlar, aynı zamanda hızlı ve kolay bir uygulama ile karşılaşmaktadır. Nemli bir ciltte, düzenli olarak kullanılan herhangi bir yüz temizleyici ile beraber kullanılabilir. Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı kullanırken hangi yüz temizleyicinin kullanıldığı fark etmez. Bu nedenle kullanıcılar kendi cilt özelliklerine göre bir temizleyici seçebilir. Kullanıma başlarken Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı ıslatılır ve dairesel hareketlerle beraber yüze uygulama başlar. Kullanıcılar kendi cilt ihtiyaçlarına göre bir titreşim kademesi seçebilir. Temizlik tamamlandıktan sonra da yüz yıkanır ve kurulanır. Su geçirmez özelliği sayesinde duşta kullanımında da bir problem yaratmaz. Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı yorumları ve değerlendirmelerine sayfadan ulaşabilirsiniz. Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazı fiyat bilgisi Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.