Naturalove Tepsili Bambu Kesme Tahtası

285 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Naturalove Tepsili Bambu Kesme Tahtası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pusula Evim Satıcı Ünvanı: PUSULA FİLO OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733080538800001 Vergi Kimlik Numarası: 7330805388
    Bu ürün Pusula Evim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tepsili bambu kesme tahtası 34,5 x 24,5 x 4 cm Gıda ile temasa uygundur

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Naturalove Tepsili Bambu Kesme Tahtası

Mutfak gereçlerinin önemli parçalarından biri olan kesme tahtası Naturalove tepsili bambu kesim tahtası ürünü ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılar. Pratik kullanımı, malzeme kalitesi ve kullanışlı özellikleri ile mutfakta vazgeçilmez yardımcınız olur. Kesme tahtası tasarımına yeni bir boyut kazandırmış olan tepsili özelliği ile size kullanım kolaylığı sağlar. Tepsili bambu kesim tahtası doğrama işlemleriniz sırasında size konfor, sebze ve meyvelerin servis edilmesi esnasında pratiklik sağlar. Bambu kesme tahtası gıda ürünleri ile temas konusunda onaylanmış, sağlıklı ve hijyenik kullanım için elverişli bir üründür. Mutfak şeflerinin ve mutfakta zaman geçirmeyi sevenlerin sahip olması gereken zamansız bir parçadır. Kesme tahtasından fazlası olan ve 34,5 x 24,5 x 4 cm boyutlarında sunulan bu ürüne sahip olarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

  • Gıda ile temasa uygun
  • Sağlıklı bambu malzeme
  • Pratik kullanım

Beğenilen Naturalove Tepsili Bambu Kesme Tahtası Özellikleri

Beğenilen Naturalove Tepsili Bambu Kesme Tahtası Özellikleri

Mutfak işlerinizi kolaylaştıracak araçlar her zaman size büyük avantaj sağlar. Zaman tasarrufu sağlayan ve kolay kullanım imkanı sunan mutfak gereçleri müşterilerin her zaman ilk tercihi olur. Bu ürün, bambu şıklığının ve metal tepsinin kullanışlı özelliklerinin bir araya geldiği bir mutfak gerecidir. Naturalove tepsili bambu kesme tahtası ile hem mutfaklarınıza şıklık katabilir hem de zamandan kazanabilirsiniz. Gıda malzemeleri ile temasa uygun olan bu kesme tahtası, geniş ölçüleri ile size rahat bir çalışma alanı sunar. İdeal ölçülerde tasarlanan bambu tepsili kesim tahtası uzun süreli kullanımlar için uygundur. Dayanıklı yapısı ve doğrama işlemleriniz sonrasında kolay temizlenme özelliği ile kullanışlı bir üründür. Bambu tahtasının kaliteli yapısı ile günlük mutfak işlerinizde vazgeçilmez olacak bu ürün, lezzetli tariflerinizi uygularken size zaman kazandırır.

Cazip Naturalove Bambu Kesim Tahtası Avantajları

Cazip Naturalove Bambu Kesim Tahtası Avantajları

Kesme işlemlerinde kolaylık sağlayan ürün, size birçok imkanı bir arada sunar. Doğrama işleminizi tamamladıktan sonra altında bulunan metal tepsisi ile kesilmiş ürünlerinizi derin servis tepsisine aktarabilirsiniz. Yemeklerinize katacağınız malzemeleri kolay taşımanızı sağlayan bu tepsi ile ayrı bir kaba ihtiyaç duymadan kullanım sağlayabilirsiniz. Kesme tahtasının alt bölümüne girebilen metal tepsi, mutfağınızda yer kullanımı konusunda tasarruf etmenizi sağlar. Bambu malzemeden elde edilen kesme tahtası ve metal tepsi ile bir araya gelen bu ürün, kolay temizlenme özelliğine sahiptir. Kullanım sonrası ıslak bez yardımıyla ya da yıkama yöntemi ile kolaylıkla ürünü temizleyebilirsiniz. Bu ürün, ideal ölçüleri sayesinde mutfak işlerini yaparken size geniş hareket edebilme imkanı sunar. Şık tasarımı ve ahşap görünümü ile mutfaklarınıza yakışan Naturalove bambu kesim tahtası kullanım kolaylığı ile işlerinizi pratikleştirir.

Uygun Naturalove Kesme Tahtası Fiyatları ve Yorumları

Uygun Naturalove Kesme Tahtası Fiyatları ve Yorumları

Kullananlardan tam not alan tepsili kesme tahtası, mutfak işlerinizde farklı bir deneyim imkanı sunar. Ürün; pratik kullanımı, malzemesinin kalitesi, şık duruşlu tasarımı ve dayanıklı yapısı gibi birçok özelliği ile müşterilerin tercih sebebi olur. Günlük mutfak işlerinde; her türlü sebze, meyve, et, tavuk gibi gıdaların kesme işlemlerinde kullanılabilir. Aynı zamanda peynir tahtası gibi sunum alanlarında da tercih edilebilir. Bambu ise sağlıklı bir materyal olarak öne çıkar. Ergonomik yapısı ile mutfak şeflerinin onayını alan bu ürünü inceleyebilir, müşteri yorumlarına ürün açıklamalarının altından ulaşabilirsiniz. Kalitesi ile beğeni toplayan Naturalove kesme tahtasına sahip olmak için Trendyol'dan sipariş vermeniz yeterlidir. Ürün hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında yazarak diğer müşteriler ile deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Mutfağınıza yeni bir soluk getirmek ve doğrama işlemlerini kolaylaştırmak için bu kullanışlı ürünü satın alabilirsiniz.