1
Tavşan kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Nature Plan Premium Tavşan Yemi 800gr 12paket

435 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
625 TL615 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nature Plan Premium Tavşan Yemi 800gr 12paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkizler Yem Market Satıcı Ünvanı: İKİZLERYEM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470134152200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701341522
    Bu ürün İkizler Yem Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nature Plan Tavşan Yemi 800gr 12PaketNature Plan Tavşan yemi tavşanların doğadaki beslenme aşlışkanlıkları göz önünde tutularak fiziksel ve biyolojik ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayabilecek bir kompozisyona sahip olan eşsiz tahıl ve bitki karışımı, vitaminler, prebiyotikler ve probiyotikler, gerçek havuç taneleri ve kekik ile lezzetlendirilen tam yemdir. İçindekiler: Yonca, soya kabuğu, mısır, buğday, sorgum, arpa, aspir, çekirdek, keçiboynuzu, yulaf, maş fasülyesi, fıstık, havuç, prebiyotik (saccharomyces cerevisiae (CNCM I-1077)), probiyotik (bacillus toyoi), deniz yosunu (calcareous marine algae), bitkisel yağ, kekik, yucca. Beslenme Tavsiyesi: Tüketecek evcil hayvan başında günde 40-50 gr ürün vermeniz tavsiye edilir. *** yeni amalajlı paket gönderimi yapılacaktır.
Geri Bildirim Ver

Nature Plan Premium 800 G 12 Paket Tavşan Yemi

Nature Plan 800 gr 12 paket premium tavşan yemi ile tek seferde bol miktarda tavşan yemine uygun bir fiyatla sahip olabilirsiniz. Bu mamalar, tavşanlara özel olarak üretilmiştir. Mamanın içeriği hazırlanırken tavşanların doğadaki beslenme alışkanlıkları göz önünde bulundurulmuştur. Bu ürünler, tavşanların fiziksel ve biyolojik ihtiyaçlarının rahatlıkla karşılanabilmesini sağlar. İçerisinde pek çok yararlı içerik bulunur. Tavşanların günlük ihtiyaçları, bu mamalar ile kolaylıkla karşılanabilir. Formülünde çeşitli besinlerin bulunduğu bu mama, tavşanların sağlıklı yapıları da korur. Her yaştan, büyüklükten ve cinsiyetten tavşana rahatlıkla verilebilecek bir mamanın kullanımı günlük ve tavsiye edilen miktarda olmalıdır.

  • 12’li paket hâlinde satılır.
  • Tavşanların günlük beslenmelerinde alması gereken gıda maddelerini içerir.
  • Günlük tüketim için uygundur.

Nature Plan 800 Gr Premium Tavşan Yeminin Özellikleri Neler?

Nature Plan 800 Gr Premium Tavşan Yeminin Özellikleri Neler?

Nature Plan 800 gr premium tavşan yemi, 12’li paket hâlinde satılır. Böylece tek seferde oldukça bol miktarda tavşan yemine sahip olmak mümkündür. Tavşanlar için özel olarak üretilmiş bu mamalar, kapalı paketlerde muhafaza edilmelidir. Bu paketler açıldıktan sonra lastik, mandal gibi eklentilerle kolaylıkla tekrar kapatılabilir. Ürünlerin hava almaları engellenerek bozulmalarının önüne geçmek mümkündür. Bununla birlikte kullanım esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmamak için ürünün son kullanma tarihine bakılması ve tüketiminin bu süreden önce gerçekleştirilmesi gerekir. Ürünü günlük dozlar hâlinde tavşanınıza verebilirsiniz. Bir tavşan için günde ortalama 40 ile 50 gr arasında bir yem kullanımı uygundur. Nature Plan 800 gram 12 paket premium tavşan yemi kullanıldığı sürece ek vitaminlere veya besin takviyelerine ihtiyaç duyulmaz. Tavşanınız tek bir paket ile uzun bir süre boyunca rahatlıkla beslenir.

Nature Plan 800 Gr Premium Tavşan Yeminin İçeriği Nasıl?

Nature Plan 800 Gr Premium Tavşan Yeminin İçeriği Nasıl?

Nature Plan 800 gram 12 paket premium tavşan yemi, son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Bu formül içerisinde besleyici tahıl ve bitki karışımları, çeşitli vitaminler, probiyotikler, gerçek havuç taneleri ve kekik bulunur. Ayrıca formül yonca, soya kabuğu, mısır, buğday ve sorgum içerir. Nature Plan 800 gr 12 paket premium tavşan yeminde ek olarak arpa, aspir, çekirdek, keçiboynuzu, yulaf, maş fasulyesi ve fıstık da bulunur. Prebiyotik çeşitleri ile probiyotik, deniz yosunu, bitkisel yağ, kekik ve yucca, Nature Plan 800 gr 12 paket premium tavşan yeminin içeriğine katkı sağlar. Böylece tavşanların gün içerisinde alması gereken besin içeriklerinin tamamı tek bir mama ile kolaylıkla karşılanır. Tavşanın cinsine, cinsiyetine, yaşına ve çeşitli özelliklerine bağlı olarak günlük mama dozu veteriner kontrolünde artırılıp azaltılabilir. Gereği kadar verilen mama ile düzgün bir beslenme programı elde edilir..

Nature Plan 800 Gr 12 Paket Premium Tavşan Yemi Kaliteli mi?

Nature Plan 800 Gr 12 Paket Premium Tavşan Yemi Kaliteli mi?

Nature Plan 800 gr 12 paket premium tavşan yemi, zengin besin içeriği ve lezzetli yapısı sayesinde tavşan sahiplerinin sıklıkla tercih ettiği mamalar arasında yer alır. Son derece kaliteli yapısı sayesinde tavşanların gelişimine katkı sağlar. Tavşanlar, Nature Plan 800 gr 12 paket premium tavşan yemi ile içerik bakımından son derece çeşitli ve bir o kadar da doğal ve kaliteli besin gıdaları ile buluşur. Dilerseniz Trendyol üzerinden Nature Plan EVCİL2762 800 gram 12 paket premium tavşan yemi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde satın alabilir, kolay ve güvenli alışverişin tadına doyasıya varabilirsiniz.