NATUREL Skin Care Hyaluronic Acid Retinol Vitamin C Yüz Temizleme Toniği 200ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NATUREL Skin Care Hyaluronic Acid Retinol Vitamin C Yüz Temizleme Toniği 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • NATURAL 3'lü serum set BU FİYATA BU FIRSAT KAÇMAZ!..... 1-30 ml hyaluronic acid % 2 Etkili hyalüronik asit serumu içeriğindeki zengin hyalüronik asit ile cildin nem ihtiyacını mükemmel şekilde karşılar ve nem kaybının önüne geçilmesinde güçlü bir destek sunar. Cilt tarafından kolayca absorbe edilir, etkisini anında gösterir ve uzun süre korur. Ürün Açıklaması % 100 saf vegan Hyaluronik Asitimiz cildi dolgun ve dolgun bırakarak yoğun nemlendirme sağlar. Yağlar,Kokular,Parabenler içermez. Hayvanlar Üzerinde Hiç Test Edilmedi NASIL KULLANILIR Temizlenmiş cilde sabah ve akşam yüze birkaç damla uygulayın. 2-30 ml retinol serum Ürün hakkında Bu profesyonel laboratuvar ev serumunu almak, tıbbi sınıf malzemelerle geliştirilmiştir. OPTİMİZASYONU% 2,5 Retinol Serum yüz için 1 oz. birim büyüklüğü günlük kullanımda 1 ay sürecek. Retinol (Retinoid, A Vitamini, Retin A'nın Türevi) .Geceleri Retinol yüz serumu kullanın. İşe yarayan cilt bakımı! Konsantre halde eklenen E Vitamini ve Bitki Bazlı Gliserin, cildin nemlenmesine ve sakinleşmesine yardımcı olur. Bu ürün zulüm içermez ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Talimatlar Sadece geceleri kullanın. Cildi temizleyin ve kurulayın.Tüm yüz ve boyun bölgesine az miktarda uygulayın. Cildin emmesine izin verin. İPUÇLARI: Hafif bir serumdur.
  • Su / Aqua, Skualen, Niasinamid, Sodyum Akrilatlar Kopolimer, Bakuchiol, Sodyum Hyaluronat, Rosa Canina Meyve Yağı, Narenciye Aurantium Amara (Acı Portakal) Soyma Yağı, Biosakkarit Sakızı-1, Maya Özü, Soya Amino Asitleri, Lesitin, Heksilen Glikolileti , Kaprilil Glikol, Fenoksietanol, Tetrasodyum Glutamat Diasetat, Sitrik Asit, Linalool, Geraniol, Limonen 3-vitamin c serum % 20 aktif C vitamini potansiyeline sahip güçlü bir serum. Ne yapar: Profesyonel sınıf C Vitamini, serbest radikalleri ortadan kaldırabilen ve genel olarak sağlıklı bir cildi güzel, yeni bir sizin için geliştirebilecek antioksidanlar sunar. TÜM cilt tipleri için güvenli! Yaşlanma karşıtı ve parlak, muhteşem ciltler için idealdir. Bu ürün alkol, sülfat veya paraben içermeyen tüm cilt tipleri için güvenlidir. Doğal malzemelerle yapılmış, gelişmiş formüllerimiz güzelliği bir vicdan ile sağlamak için tasarlanmıştır. KULLANIM TALİMATLARI cildimiz tamamen kurumuş olarak temizleyin
  • Parmak uçlarına birkaç damla uygulayın ve nazikçe yüz ve boynun etrafına yayın. Hassas veya sorunlu alanların etrafında hafifçe kurulayın
  • 1-2 dakika beklemeye bırakınız
  • Günlük ve makyaj altında uygulamak güvenli
  • Pure Büyük Boy Vitamin C Yüz Temizleme Toniği Ürün 200 ml Made in korea S.k.t 2022 Cildinzi temizler arındırır, cildinizi temizlerken yüksek c vitamini oranı ile gerekli bakımı yapar.Cildi nemlendirirken cilde daha canlı ve aydınlık bir görünüm vermeye yardımcı olur. Kullanım Şekli Günlük kullanıma uygundur.Tercihinize göre cildinizi kurumaya bırakabilir ya da pamuk ile fazla ürünü alabilirsiniz. Uyarılar Harici kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Çocukların erişemeyeceği yerde bulundurunuz. Dermatologlar tarafından geliştirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Retinol
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver