Naturelka Sarımsak Tozu Glutensiz 90 gr

25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturelka Sarımsak Tozu Glutensiz 90 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYREK GURME Satıcı Ünvanı: AYHAN ALKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2897858139000001 Vergi Kimlik Numarası: 0540037179
    Bu ürün ZEYREK GURME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yerli üretim Sarımsaklar özenle seçildikten sonra temizleme işlemine geçilir. Belirli bir ısı derecesinde ve sürede
  • vitamin, mineral ve aromasına zarar gelmeden kurutulur. Daha sonra özel değirmenlerde öğütülüp toz halini alır. Naturelka Sarımsak Tozu birçok hamur işinde (ekmek,mantı, pizza, poğaça, vs..) çorba, sos, et - .balık - tavuk - sebze yemeklerinde, çiğ köfte ve köfte yapımında, omletlerde, yoğurda karıştırılarak kullanılabilir. Hiç bir katkısı maddesi ve Glüten içermez.
Geri Bildirim Ver

Naturelka FGHSTW266 Glutensiz 90 g Sarımsak Tozu

Naturelka 90 g glutensiz sarımsak tozu, doğal beslenmek isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Yemekte, kızartmada ya da mısır yerken tercih edebileceğiniz baharatı istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Sarımsak tozu, pratik yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Sos hazırlarken de kısa sürede kullanabileceğiniz ürün, doğal yöntemlerle üretilerek kullanıcılara sunulur. Yiyecek hazırlarken canınız sarımsak eklemek istediğinde soyma ve rendeleme işlemi zor sürdüğü için vaktinizi alabilir. Onun yerine doğal yöntemler kullanılarak üretilmiş olan sarımsak tozundan kısa sürede yiyeceğinize ekleyebilirsiniz. Bu sayede hem eliniz sarımsak kokmamış olur hem de zamanınız size kalır. Naturelka 90 g glutensiz sarımsak tozu, mutfakta pratik olmak isteyenler tarafından tam not alır.

  • Hacim: 90 g
  • Ürün: Glutensiz ve Katkısız
  • İçerik: Sarımsak Tozu

Naturelka Glutensiz Sarımsak Tozunun Özellikleri Nelerdir?

Naturelka Glutensiz Sarımsak Tozunun Özellikleri Nelerdir?

Naturelka 90 g glutensiz katkısız sarımsak tozu, yerli üretimlerden özenle seçilip temizlenerek üretilir. Oldukça önem verilerek imal edilen sarımsak tozu, belirli bir ısı derecesi kullanılarak son hâline getirilir. Bu sebeple sarımsağın ihtiva ettiği vitamin, mineral ve aroma korunmuş olur. Sarımsağın tüm özellikleri toz formundayken de kalsın diye kurutma yöntemiyle bu sağlıklı baharat elde edilir. Kuruyan sarımsaklar, özel değirmenlerde öğütülerek toz hâlini alır. Ürün tarafınıza 90 g olarak gönderilir. Bu sebeple bahsi geçen sarımsak tozunu pek çok yemekte, sosta ya da atıştırmalıkta tercih edebilirsiniz. Naturelka 90 g glutensiz sarımsak tozu, herhangi bir katkı maddesi içermez. Bu sebeple paketin içinde sadece saf sarımsak tozu bulunur. Ayrıca katkı maddesi olmadığından sarımsak tozunun içinde gluten de yoktur.

Naturelka Glutensiz Sarımsak Tozu Nerelerde Kullanılabilir?

Naturelka 90 g glutensiz sarımsak tozu, arzu ettiğiniz birçok besinin içine eklenebilir. Sarımsağın son derece lezzetli olan esansı sayesinde ekmek, mantı, pizza ve poğaça gibi hamur işlerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca ürün; çorba, sos, et, tavuk ve balık benzeri pek çok besinde de tercih edilir. Aklınıza gelebilecek tüm yemeklere lezzet katan bu baharat sebze yemeklerin, çiğ köfteyi ve omleti de güzelleştirir. Sarımsak tozu, yoğurda karıştırıldığında da muhteşem bir sos olarak karşınıza çıkar. Bu sebeple patates kızartması ya da cipsle de tüketebilirsiniz. Katkı maddesi ve gluten içermeyen bu ürün, güvenli bir şekilde her besinde kullanılabilir. Sayılan yiyecekler haricinde ekmeğin üzerine avokado sürüp üzerine Naturelka glutensiz sarımsak tozu ekleyerek de yiyebilirsiniz.

Naturelka 90 gr Glutensiz Sarımsak Tozu Lezzetli midir?

Naturelka 90 g glutensiz sarımsak tozu, oldukça lezzetlidir. Ürün, içerisine koyduğunuz pek çok yiyeceği güzelleştirir. Sarımsağın özenle toplanması ve kurutulmasıyla elde edilen bu baharat, yaş hâliyle aynı tadı verir. Kullanıcılar tarafından tam not alan ürün, kişilerin isteklerini karşılar. Yemeğe, sosa, salataya ya da aklınıza gelebilecek birçok besine eklenebilen sarımsak tozu, yiyeceğin tadını muhteşem bir şekilde değiştirir. Kullanım kolaylığı sunan glutensiz sarımsak tozu, kısa sürede istediğiniz yiyeceğe tat vermenize olanak tanır. Tarafınıza gönderilen kilitli ve kağıt paket sayesinde sarımsak tozunu uzun süre boyunca saklayabilir ve ihtiyacınız olduğunda kullanabilirsiniz. Şeker ilavesiz olarak üretilen sarımsak tozu, doğallığıyla kullananların dikkatini çeker. Yemeklerinize tat vermek için uygun fiyata sahip olan bu sarımsak tozunu kullanabilirsiniz. Ürünü sizden önce almış ve yemeklerinde kullanmış olanların deneyimlerini öğrenmek için Trendyol’dan Naturelka 90 g glutensiz sarımsak tozu yorumlarına göz atabilirsiniz. Yiyeceklerde istediğiniz gibi kullanabileceğiniz Naturelka 90 g glutensiz sarımsak tozunu platform üzerinden kısa birkaç işlem yaparak satın alabilirsiniz.