3
Bitki ve Tohum kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Naturiga Organik Spirulina Tozu 100 gr

248 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260 TL248 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturiga Organik Spirulina Tozu 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biokent Organik Satıcı Ünvanı: BİOKENT ORGANİK MARKET ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176041590200001 Vergi Kimlik Numarası: 1760415902
    Bu ürün Biokent Organik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturiga Organik Spirulina Tozu 0.10 Kg AçıklamasıNaturiga Organik Spirulina Tozu Nedir? %100 organik spirulina tozu içerir. İçerdiği besin öğeleri nedeniyle son zamanlarda oldukça dikkat çeken spirulina, orta çağdan beri tüketilen, mavi yeşil alg olarak da bilinen bir yosun türüdür. Naturiga Organik Spirulina Tozu, içerisinde kalsiyum, demir ve magnezyum bulundurur. Naturiga Organik Spirulina %66 oranında yüksek protein içeriğiyle, vegan kullanımına uygun bir bitkisel protein alternatifi olabilir. Naturiga Organik Spirulina Tozunun yapısında bulunan magnezyum ve kalsiyum mineralleri normal kas fonksiyonuna katkıda bulunur ve normal kemiklerin korunması için gereklidir. Yapısında bulunan demir ise, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Naturiga Organik Spirulina Tozu Özellikleri: - %100 organik spirulina tozu- 3 farklı mineral içeriği- Her servisinde 17 mg kalsiyum ve 15 mg magnezyum. - İlave şeker içermez- Yiyecek ve içeceklerle karıştırılarak tüketilebilir- Aç/kapa kilitli paket (zip lock bag) sayesinde pratik ve hijyenik kullanım- Vegan kullanıma uygunBaşlangıç SeviyesiSmoothie ve milkshakelerinize, meyve sularına, yoğurt ve sütlü kahvaltılıklara, kek pasta muffinlere, çorba, sos ve salatalara 3 çay kaşığı (1 çay kaşığı=5 gram) kadar ekleyerek tüketebilirsiniz.Naturiga Organik Spirulina Tozu 100 Gr Pozitif Yorumlar%100 organik spirulina tozu,Yüksek protein içeriyorNaturiga Organik Spirulina Tozu 100 Gr Bunları İçermezAspartam, Domuz Katkı Maddesi, Et Ürünü, Gdo, Gluten, Koruyucu Madde, Laktoz, Renklendirici Boya Yaş Aralığı:21 Yaş Altı,21-39 Arası,40 Üstü Cinsiyet:Erkek,Kadın Hedef:Hacim Kazanmak,Kas Kütlesi,Sağlıklı Yaşam İçerik Tipi:Toz
Geri Bildirim Ver