Naturigin Organik Içerikli Saç Boyası 10.2 Çok Açık Kül Sarısı

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Naturigin Organik Içerikli Saç Boyası 10.2 Çok Açık Kül Sarısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BioOrganik Satıcı Ünvanı: BİO ORGANİK YAŞAM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176040323887559 Vergi Kimlik Numarası: 1760403238
    Bu ürün BioOrganik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturigin Organik İçerikli Saç Boyası 10.2 Çok Açık Kül Sarısı Naturigin Organik İçerikli Saç Boyası 10.2 Çok Açık Kül Sarısı Organik içerikli saç boyası naturigin zararlı kimyasallar içermeyen bir saç boyasıdır. İçeriğinde AMONYAK, SLS, SLES, PARABEN, RESORSINOL barındırmaz. Üretiminde organik yağlar kullanılan saç boyası saçınızın parlak görünmesini sağlayarak, daha dolgun ve sağlıklı görünmesine yardımcı olacaktır. Ürün özellikleri 1- Amonyak içermez 2- Paraben içermez 3- Beyazları tamamen kapatır 4- SLS içermez 5- Saçı korur ve besler 6- 30 dakika gibi kısa bir sürede uygulanır 7- Doğal yağlar ve ekstralar içerir Soya Proteini Üzüm Çekirdeği Yağı Kastor Yağı Kayısı Çekirdeği Yağı Buğday Özü Limon Kabuğu Yağı Şimşir Mandalina Kabuğu Yağı Shea Yağı Greyfurt Kabuğu Yağı Şeftali Çekirdeği Yağı Aloe Yaprağı Yağı KULLANIM ŞEKLİ 1. Adım: Boya kapsülünü aktivatör içerisine boşaltın ve şişenin kapağını kapatıp çalkalayarak iyice karıştırın. 2. Adım: İngilizce kullanım klavuzunun içinden eldivenleri alın. 3. Adım: Aktivatör kapağının ucundaki plastik tıpayı çıkartarak saç köklerinize uygulayın ( bu aşamada şişenin yarısını kullanın) ve 25 dakika bekleyin 4. Adım: Kalan boyayı saç uçlarınıza uygulayın ve 10 dakika bekleyin. 5. Adım: Saçlarınızı su ile durulayıp boyadan arındırın 6. Adım: Kutu içeriğinden çıkan renk sabitleyici ile saçlarınızı yıkayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Ek Özellik Organik
  • Tip Organik
Geri Bildirim Ver