Naturoil Organik Çörekotu Yağı 250 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Naturoil Organik Çörekotu Yağı 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naturoil Gıda Satıcı Ünvanı: NATUROİL GIDA VE KİMYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630028010700018 Vergi Kimlik Numarası: 6300280107
    Bu ürün Naturoil Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturoil Organik Çörekotu Yağı 250 ml Soğuk Pres Yöntemiyle Üretilmiştir Soğuk Pres Yöntemi en eski tekniktir. Yağlı tohum hammaddesinin içerisindeki yabancı maddeler temizlendikten sonra yüksek derecelerde ısıya maruz kalmadan preslerde sıkım işlemi gerçekleşmektedir. Soğuk pres tekniği ile elde edilen yağlar, proses süresince yüksek derecede ısıl işleme maruz kalmamaları, hammaddeden yağın çıkarılması sırasında solvent kullanılmamasından dolayı besleyici değer açısından ön plana çıkmaktadırlar. Uçucu yağlar genellikle bitki dokularından distilasyon (damıtma) yoluyla elde edilirler ancak Narenciye yağları, Citrus (Narenciye) türlerinin meyve kabuklarından sıkma yoluyla üretilirler.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver