Naturpy Bebekler için Sebze Çorbası 125 GR

91,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturpy Bebekler için Sebze Çorbası 125 GR

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naturpystore Satıcı Ünvanı: OPTİNATUREL İLAÇ GIDA MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644036709800018 Vergi Kimlik Numarası: 6440367098
    Bu ürün Naturpystore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturpy Sebze Corbasi Bebekler ve Cocuklar IcinNaturpy Bebek Sebze Corbasiuretiminde dogal koy ortaminda yetismis besinler kullanilarak ozel kapali alanlarda hijyenik kosullarda uretilerek, gunes gormeyen kapali ranza sisteminde golgede kurutma yapilir.Koruyucu ve katki maddesi icermeyen ozel uretim ev yapimibebek corbasidir.Naturpy Sebze Corbasi IcerigiTam Bugday Unu, Brokoli, Kapya, Pirasa, Havuc, Enginar, Kereviz, Dogal Suzme Yogurt, Sogan, Eksi MayaHazirlama SekliOrta buyuklukteki bir cezveye 1 yemek kasigi zeytinyagi, 1 bardak 200 ml su konur. 20 gr silme 2 yemek kasigiNaturpy Sebze Corbasiilave edilir ve istenilen kivama gelinceye kadar karistirilarak pisirilir.Naturpy Bebek Sebze Corbasicocugunuz icin hazir hale gelir.Istege bagli yagsiz olarak da yapilabilir. Yine istege bagli 100 ml su ile 100 ml sut ve ya tamami sut ile de pisirilebilir.Saklama KosullariSerin ve isik gormeyen ortamda muhafaza ediniz.Ticari Takdim SekliNaturpy Bebek Sebze Corbasi135 gr , karton kutu ambalajinda.
Geri Bildirim Ver

Naturpy Bebekler İçin 125 Gr Sebze Çorbası

Bebeklerin mide ve sindirim sistemleri oldukça hassastır. Bu nedenle tükettikleri her besinin sağlıklı ve katkısız içeriğe sahip olması önem taşır. Belirli bir yaşa kadar katı gıdalarla beslenemeyen bebeklerin sebzelerden alınan vitamin ve mineral ihtiyacını karşılaması için sebze çorbaları ideal bir besindir. Sebze çorbası, içerisindeki faydalı sebzelerin özleri sayesinde çocukların bağışıklık sistemini destekler ve sindirimini kolaylaştırır. Naturpy tarafından üretilen Bebekler için sebze çorbası, doğal köy ortamında yetişmiş besinlerin takviyesiyle üretilmiştir. Güneş görmeyen kapalı ranza sisteminde kurutulan sebze çorbası, koruyucu katkı maddesi içermez. Ev yapımı sebze çorbası, içerisindeki birçok sebze kaynağı sayesinde çocukların bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Bu sayede 6. aydan itibaren bebek ve çocukların ek gıdası olarak kullanıma uygundur.

  • Boyut: 135 Gr
  • Ambalaj: Kutu
  • Hedef Kitle: Bebekler ve Çocuklar

Naturpy Bebekler İçin Sebze Çorbasının İçeriği Nasıldır?

Naturpy Bebekler İçin Sebze Çorbası

Naturpy sebze çorbası bebek ve çocukların sebzelerin faydalı özlerinden gerekli vitamin ve mineral desteğini alabilmesi için özel bir içeriğe sahiptir. Bebekler İçin sebze çorbasının içerisinde; tam buğday unu, brokoli, kapya biber, pırasa, havuç, enginar, kereviz, doğal süzme yoğurt, soğan, ekşi maya bulunur. Bebeklerin yanı sıra farklı sebze türlerini yemek sofrasında tüketmek istemeyen çocuklar için de ideal bir besin kaynağıdır. Naturpy Bebekler için sebze çorbası doğal köy ortamında yetiştirilmiş besinler yardımıyla hazırlanır. Özel kapalı alanlarda ve hijyenik koşullarda üretilen besinler, güneş görmeyen kapalı ranza sisteminde kurutulur. İçerisinde koruyucu katkı maddesine yer vermeyen sebze çorbası 6. aydan sonra çocukların ve bebeklerin sebzelerden alması gereken vitamin desteğini kazanabilmesi için oldukça faydalı bir besin kaynağıdır.

Naturpy Bebekler İçin Sebze Çorbası Sağlıklı mıdır?

Naturpy Bebekler İçin Sebze Çorbası

Naturpy sebze çorbası, bebek ve çocukların bağışıklık sistemini desteklemek üzere sağlıklı birçok besin kaynağından elde edilmiştir. Hijyenik koşullarda ve köy ortamında üretilen sebzelerin faydalı özleri, ev ortamında elde edilen sebze çorbası sayesinde bebek ve çocuklarla buluşur. Sebze çorbası, içeriğindeki  tam buğday unu, brokoli, kapya biber, pırasa, havuç, enginar, kereviz, doğal süzme yoğurt, soğan, ekşi maya ile oldukça besleyici ve sağlıklı bir besindir. Bebeklerin katı gıdalara geçmek için bir süresi olduğu gibi çocuklar da katı gıdaları tüketmek için isteğe bağlı problemler yaşar. Yemek sofralarında yer verilen kereviz, enginar ve pırasa gibi sebzeler çocukların korkulu rüyasıdır. Ancak Naturpy tarafından hijyenik koşullarda üretilen sebze çorbası, kıvamlı lezzeti sayesinde çocukların sebzelerdeki vitamin ve minerali kazanmasına olanak sağlar.

Naturpy Bebekler İçin Sebze Çorbası Güvenilir midir?

Naturpy Bebekler için sebze çorbası 135 GR yorum olarak da birçok kullanıcının güvenini kazanmış bir üründür. Sebzelerin faydalı özlerini birleştiren eşsiz kıvamı sayesinde çocuklar ve bebeklerin damak lezzetini karşılar. Sebzelerin birebir tadını yansıtmayan ürün, yemek sofraları ya da bebeklerin besinlerinde güvenle kullanılır. Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen özel formülü sayesinde sebze çorbası, bağışıklık sistemin desteklemek için güvenli bir besin kaynağıdır. Naturpy Bebekler için sebze çorbası doğal köy ortamında katkısız yetiştirilmiş besinlerden üretilir. Doğal halinde büyüme gösteren besinler olgunlaştığında güneş görmeyen kapalı ranza sisteminde kurutulur. Hijyenik koşullar göz önünde bulundurularak üretilen sebze çorbası, bebek ve çocukların sebzelerden ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineral desteğini alabilmesi için doğru bir besin kaynağıdır. Naturpy garantisiyle üretilen bebekler için sebze çorbası, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.