Nazalnem Burun Merhemi 10 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nazalnem Burun Merhemi 10 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESMASA Satıcı Ünvanı: ESMA SENA AYTAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1240354504
    Bu ürün ESMASA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nazalnem Burun Merhemi 10 grNazalnem Burun Merhemi 10 grNazalnem Burun Merhemi 10 gr Günlük hayatımızda herkes burun içinde çeşitli yararlarla karşılaşabilir.Oldukça acı verici bu yaralar günlük yaşantınızı olumsuz etkileyebilir.Medikal bir ürün Nazalnem Burun Merhemi bu yaraların giderilmesine yardımcı olur.Burun yaraları, mukoza rejenarsyonu ve mukoza yaraları gibi problemlerin çözülmesine yardımcı olur.Ürün, mukozanın desteklenmesine de yardımcı olur.Kutunun içerisinde yer alan kullanma talimatlarının hiçbir şekilde dışına çıkmayınız.Burun kabuklanması ve kuruması gibi durumların giderilmesine yardımcı olur.Doktor tavsiyesi ile kullanılması önerilir.Çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza edilmelidir.Aynı zamanda Nazalnem Burun Merhemi burun kabuklanması ve kuruması gibi durumların giderilmesine de yardımcı olur.Kesinlikle ilaç değildir. Bebek BilgilendirmeBebeklerimiz ve onların sağlığı biz ebeveynler için en önemli unsurdur. Doğduğu andan itibaren hemen her konuda büyük titizlik göstererek onların iyi olması için emek veriyoruz.Giyiminden yemeğine, bakımından sağlığına kadar gerekli olan her detay anneleri fazlasıyla düşündürmektedir.Bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, aradıkları ürünlere kolay ve hızlı yoldan ulaşmak anneler için oldukça önemlidir.Buradan yola çıkarak turuncuecza.com olarak biz, annelerin bebekleri için gerek duyduğu bebek bezi, ıslak mendil, cilt bakım, beslenme ve beslenme gereçleri, takviye edici gıda ve banyo gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri tüm ürünlerle hizmet vermekteyiz. Elbette tüm ebeveynler için en önemli nokta aldıkları ürünün orijinalliği ve bebeklerinin sağlığına yararlı ürünler olmasıdır. Bu nedenle turuncuecza.com sitesinde bebek kategorisi içerisinde yer alan bütün ürünlerimiz %100 orijinal ve ilgili bakanlıklar tarafından onaylanmış ürünlerdir.Orijinal olmayan ve bakanlıklar tarafından onaylanmayan hiçbir ürün sitemizde satılmamaktadır.Bebeklerimizin sağlığı bizler için de en önemli unsurdur. Bunun yanı sıra, özellikle bebek cilt bakım kategorisinde yer alan ürünlerimiz hipoalerjeniktir. Bebeklerimizin cildi oldukça hassas ve narindir. Bu yüzden cilt bakım ürünleri kullanırken oldukça dikkat edilmesi gerekmektedir.Hipoalerjenik olmayan bakım ürünleri bebeğinizin hassas cildini tahriş edebilir ve alerjik reaksiyon gösterebilir. Bu yüzden.com bebek kategorisinde yer alan ve hipoalerjenik olan bakım ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.Bebeklerimizin vitamin ve mineral ihtiyaçları için gerekli takviye gıdaları yine.com sitemizde yer alan bebek vitaminleri kategorisinden rahatlıkla temin edebilirsiniz.Sitemizde yer alan vitaminlerin hiçbiri ilaç değildir ve asla tedavi edici özelliği bulunmamaktadır.
Geri Bildirim Ver