N & D Pumpkin Tahılsız Bıldırcın & Nar Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
1.100 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
900 TL839 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

N & D Pumpkin Tahılsız Bıldırcın & Nar Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petmarkt Antalya Satıcı Ünvanı: BERKAN DENİZ ÇATALKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2310361666
    Bu ürün Petmarkt Antalya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • N&D Nd Pumpkin Tahılsız Bıldırcın Etli Bal Kabaklı Ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1.5 Kg

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Aroma Bıldırcın
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver

ND 8010276035424 Pumpkin Tahılsız Bıldırcın Etli Balkabaklı ve Narlı 1.5 kg Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kaliteli içeriklere sahip mamalarla beslenen kediler çok daha sağlıklı ve uzun ömürlü olabilirler. İtalya merkezli Farmina markası, evcil hayvanlar için mama üretirken uygun yöntemleri kullanmaya özen gösterir. ND pumpkin tahılsız bıldırcın etli kısırlaştırılmış kedi maması patili dostlarınız için uygundur. Kısırlaştırılan yetişkin kediler diğerlerine göre daha farklı minerallere ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu nedenle özel mamalar tüketmeleri gerekir. Aksi takdirde kedinin sağlığı kötü etkilenebilir. ND bal kabaklı kısır kedi mamasını evinizdeki kısırlaştırılmış dostunuz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Ağırlık: 1.5 kg
  • İçerik: Besleyici ve dengeli
  • Kimlere uygun: Kısırlaştırılmış yetişkin kediler

Nd Tahılsız Kısırlaştırılmış Kedi Maması İçeriği Nasıl?

Nd Tahılsız Kısırlaştırılmış Kedi Maması İçeriği Nasıl?

ND pumpkin narlı kısırlaştırılmış kedi mamasının içeriği yetişkin kediler için uygundur. ND pumpkin mama ev kedileri için özel bir bileşimle hazırlanmıştır. Ürünün içeriğinde temel olarak %32 bıldırcın, %30 kurutulmuş bıldırcın eti proteini, %5 kurutulmuş yumurta bulunur. Bunlarla beraber içeriğinde balık proteini, ringa balığı, tavuk yağı, balık yağı, kuru havuç da yer alır. Bu besin nar, yonca unu, inulin, fruktooligosakkarit, maya özü ve %1 değerinde çeşitli sebze ve tohum özlerine de sahiptir. Ürünün içeriğinde tahıl ve koruyucu katkı maddesi bulunmaz. Kediler etobur olduğu için bol miktarda tahıl içeren mamalar patili dostunuzun sindirim sistemini bozabilir. ND 1.5 kg tahılsız bıldırcın etli bal kabaklı narlı kısırlaştırılmış kedi mamasında böyle bir durum söz konusu değildir. Bu gıdada bulunan protein %96 oranında hayvansal bazlıdır.

Nd Bal Kabaklı Narlı Kedi Maması 1.5 Kg Kullanımı Nasıl?

Nd Bal Kabaklı Narlı Kedi Maması 1.5 Kg Kullanımı Nasıl?

ND 1.5 kg tahılsız bıldırcın etli bal kabaklı narlı kısırlaştırılmış kedi maması oldukça pratik bir bir kullanıma sahiptir. Bu gıdayı yetişkin kedinizin vücut ağırlığına göre günlük porsiyonlara ayırıp düzenli bir şekilde vermelisiniz. 2-2.5 kg ağırlığındaki kediler için günde minimum 25 g, maksimum 33 g ölçüleri idealdir. 3-3.5 kg patili dostlarınız için 32-48 g aralığı uygun olabilir. 4-4.5 kg ölçülerindeki kediler için ise günlük 40-56 gram miktarında ND pumpkin narlı kısırlaştırılmış kedi maması uygun olabilir. Bu ölçülerde günlük olarak verilecek olan ND pumpkin kısır kedi maması kedinizin tüm besin ihtiyaçlarını karşılayabilir. Veterinerin önerdiği ölçülerden daha fazla miktarda besin vermeniz durumunda fazla patili dostunuz fazla kilo alabilir. Bu nedenle ürünü her zaman kontrollü bir şekilde vermelisiniz.

Nd Tahılsız Bıldırcın Etli Kedi Maması 1.5 Kg Kaliteli mi?

Nd Tahılsız Bıldırcın Etli Kedi Maması 1.5 Kg Kaliteli mi?

ND 1.5 kg tahılsız bıldırcın etli bal kabaklı narlı kısırlaştırılmış kedi maması oldukça kalitelidir. Söz konusu ürün, kedilerinizin günlük olarak ihtiyacı olan besin ve kalori değerlerini sağlıklı bir biçimde karşılayabilir. Besindeki proteinin neredeyse tamamı hayvanlardan elde edildiği için kedinizin beslenme düzenine de uygundur. Mamanın içeriğinde proteinin yanı sıra birbirinden faydalı birçok vitamin ve mineral bulunur. Kalsiyum, D, E ve C vitaminleri bu içeriklere iyi birer örnektir. Bahsedilen maddelere ek olarak demir, çinko ve birçok antioksidan da ND 1.5 kg tahılsız bıldırcın etli bal kabaklı narlı kısırlaştırılmış kedi mamasının formülünde mevcuttur. Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde ND kedi mamasını satın alabilirsiniz. Dilerseniz ND 1.5 kg tahılsız bıldırcın etli bal kabaklı narlı kısırlaştırılmış kedi maması yorumlarına göz atarak kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.