N & D Kuzu Etli Yaban Mersinli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması 1.5 Kg

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
900 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
720 TL700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.1
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
767,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

N & D Kuzu Etli Yaban Mersinli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması 1.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÜPPET Satıcı Ünvanı: KY VETERİNERLİK VE SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607085044900001 Vergi Kimlik Numarası: 6070850449
    Bu ürün KÜPPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuzu etli ve yaban mersinli tahılsız yetişkin kedi mamasıdır. Kedinizin günlük enerji ihtiyacını karşılar, deri ve tüy sağlığına olumlu etki eder. Mama içeriği yetişkin kedilerin ihtiyaçlarına göre düzenlenmiştir, yüksek oranda protein içeren mama kedinizin yağsız kas kütlesini korur. Glukozamin kondrotin içeren mama kedinizin eklem ve kemik sağlığına faydalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Aroma Kuzu
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver

ND 8010276020208 1,5 Kg Tahılsız Kuzu Etli ve Yaban Mersinli Yetişkin Kedi Maması

Kedilerin iç organlarının ve vücut sistemlerinin sağlıklı ve düzgün bir şekilde çalışması beslenme şekillerine göre değişir. İnsanların yediği yemekler kimi zaman kedilere de çok lezzetli gelse bile pişirme tarzı veya kullanılan baharatlar, kedilerde rahatsızlık yaratabilir. Kediler için birbirinden leziz mamalardan satın almak ve onların kendi damak tatlarını bulma yolculuklarında yanlarında olmak keyif vericidir.

Bazı kediler yemek konusunda oldukça seçiciyken bazılarının lezzet seçiciliği daha geniş spektrumda yer alır. Kedinin damak tadı hakkında tam bilgi olmadığı durumlarda leziz mama araştırırken başlangıç olarak ufak ölçeklerde alıp daha sonra büyük miktarlarda almak daha avantajlıdır. ND tahılsız kuzu etli ve yaban mersinli kedi mamasının temel özellikleri şöyledir:

  • Kedi yaşı: Yetişkin kediler için uygundur. (3 - 6 yaş)
  • Ağırlık: 1500 g.
  • Ambalaj: Kalın korumalı plastik

ND Yaban Mersinli Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

ND Yaban Mersinli Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Nd tahılsız kuzu etli ve yaban mersinli yetişkin kedi maması 1,5 kg ağırlığındadır. Taze kemiksiz ve kurutulmuş kuzu eti ve yaban mersiniyle hazırlanan mamada ayrıca taze ve kurutulmuş ringa balığı, tavuk yağı, kurutulmuş yumurta, kılçıksız buğday, yulaf, lifler, kurutulmuş havuç, yonca sebzeleri, portakal, elma, nar, ıspanak, bira mayası ile fisilyum bulunur. Mamanın içinde ayrıca ek gıda olarak zerdeçal da bulunur. Ham olarak protein, yağ, lif ve kül bileşenleri de yer alırken vitamin ve minerallerden fosfor, omega 3 ve 6, kalsiyum, DHA, EPA, glukozamin, kondroitin sülfata da rastlanır. A, D3, E, C, B(2,6,12), H vitaminleri; niasin, pantotenik asit, folik asit, aloe-vera, yeşil çay ve biberiye özü de bulunur. Antioksidan olarak tokoferolca zengin doğal özler kullanılarak üretilmiştir.

ND Yetişkin Kedi Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

ND Yetişkin Kedi Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Kedilere verilen mama miktarları kedinin ağırlığı ve yaşına göre değişir. Yetişkin kedilerde mama miktarının belirlenmesine ek olarak kedilerin aktivitesine göre de karar verilir. Durgun kedilerde 44 – 90 g arasında mama verilebilirken aktif kedilerde bu miktar 53 – 108 g’a kadar çıkar. Kedi hamileyse verilecek besin miktarı 70 – 112 g kadardır. Emzirme döneminde ise 154 – 280 g’a kadar çıkar. Yavru kedilerde 30 haftaya kadar 42 – 76 g aralığında verilebilen mama miktarı, 40 haftalığa kadar 48 – 84 g aralığında olur.

Kediler ağız tatlarını çok iyi bilirler. Bu nedenle her mamayı beğenmeyebilirler. Yeni bir mamaya geçiş yapılırken daha önce kullanılan mama ile karıştırılması ve “tanıştırıp alıştırma” yöntemi ile yeni mamaya alışması sağlanmalıdır. Tabakta biriken ya da kalan mama tekrar poşet içine döküldüğü zaman doğallığı etkilenmiş olacağından önerilmez. Mamanın kokusunun stabil kalması için ağzının sıkıca kilitlenmesi gerekir.

ND Yetişkin Kedi Maması Kaliteli midir?

ND Yetişkin Kedi Maması Kaliteli midir?

Nd tahılsız kuzu etli ve yaban mersinli yetişkin kedi maması 1,5 kg yorumları, kedilerin mamanın yolunu gözlediği yönündedir. Özellikle ciltte sorunu olan kedilerin kullandıktan sonra problemlerinin geçtiği gibi bilgiler de yorumlar arasındadır. Mamanın çok ağır bir koku yaymaması, kedi sahipleri için de oldukça tercih edilmesini sağlar.

Tadından dolayı kediler tarafından sıkça tercih edilen mama, özellikle zayıf ve iştahsız kedilerin beslenmesi için iyi bir alternatif olabilir. Tahılsız olduğu için enerjiyi doğal bitki, meyve ve diğer ot ile köklerden verir. Özellikle hareketsiz olan kedilerde tahılsız mama türleriyle beslenme önerilir. Nd markasının tüm mamaları, zengin vitamin ve mineralli içerikleriyle besleyicidir ve kedilerin sağlığını gözetir. Evdeki dostlara alınacak Nd yetişkin kedi mamasını Trendyol üzerinden inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz.