Genel Markalar I Love İç İçe Kalpli Ayakta Peluş Ayı 55 Cm /

1.190 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar I Love İç İçe Kalpli Ayakta Peluş Ayı 55 Cm /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loco Poco Satıcı Ünvanı: NECO DIŞ TİCARET OYUNCAK PAZARLAMA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630046959400028 Vergi Kimlik Numarası: 6300469594
    Bu ürün Loco Poco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevimli peluşlar aşka geldi! - Sevimli ayı elinde tuttuğu iç içe kalpler ile aşkını ilan ediyor! - necoplush oyuncak ayıları için aşklarını göstermek çok önemli çünkü onlara göre aşk her fırsatta gösterilmesi gereken bir duygu! - Aşklarını her daim göstermekten çekinmeyen bu ayıları çok seveceksiniz! - Ayakta 55 cm olan İç içe Kalpli Oyuncak Ayı nın üretiminde özel elyaftan yapılmış kumaş ve peluş kumaşı kullanılmıştır. - Hem sevmeye hem de sarılmaya doyamadığımız peluş oyuncaklar necotoys tarafından sizin için en kaliteli materyallerden üretilmiştir. - Avrupa norm ve standartlarına uygunluğunu belirten CE sertifikasına sahip necoplush ürünleri aynı zamanda EN71- Part 1, 2, 3 - Phtlahate - Azo - Pah test raporlarına sahiptir. - Sağlık dostu özel üretim tüyleri sayesinde 0 yaştan itibaren tüm çocukların kullanımına uygundur. - Peluş oyuncakların formunu koruyabilmesi için beyaz sabun ile elde yıkanılması ve yüzeyden silerek temizlenmesi önerilir. - Türkiye de üretilmiştir. - Ürün lerinde sorun yaşamamanız için ürün ambalajına zarar vermeyiniz ve ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver