Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor

130,52 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
174,65 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
175,08 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
188,87 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,56 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cemâlnur Sargut hepimizin sıkça sorduğu günlük soruları tasavvufî bakış açısıyla cevaplıyor. Sargut’a göre
  • Tasavvuf, insanın çevresiyle kurduğu ilişkiyi Allah’la irtibat olarak algılaması ve buna göre yaşamasıdır. Tasavvuf, Hz. Peygamberimiz’in (s.a.s) devrinde yaşanmış ve mükemmel hâline ulaşmış ahlâkî değerlerin günümüze uygulanmasıdır. Tasavvuf, Kur’an’dan ve sünnetten ayrı değildir. Tasavvuf, zaman ve mekândan bağımsızdır. Tasavvuf, insanlık âlemine barış ve huzur getirecek yegâne global lisandır. (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Cemalnur Sargut Yayınevi:Nefes Yayıncılık Basım Yılı:2019 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:İnce Kapak YayinEvi:Nefes Yayıncılık Kategori:Tasavvuf Roman Türü:Tasavvuf Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cemalnur Sargut
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Nefes Yayıncılık 517728 Cemalnur Sargut Cevaplıyor

Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor adlı kitapta tasavvuf üzerine yoğunlaşılmıştır. Kitap, İslam öğretilerinin doğru ve eksiksiz bir şekilde günümüzde uygulanabilmesi için öğüt niteliğinde bilgiler taşır. Ürün, tasavvufun ne olduğu ve nasıl uygulanması gerektiği hakkında önemli yorumlara sahiptir. Kitabın yazarı Cemalnur Sargut, bu öğretinin doğru bir şekilde anlaşılması için tasavvufu tüm detaylarıyla ele alır. İslam felsefesi hakkında merak ettiği konular bulunan herkes, bu kitabı okuyabilir. Kitapta herkesin gün içerisinde cevabını merak ettiği sorular, tasavvufi düşünceyle ele alınarak açıklanır. Böylece günlük sorularınızı din olgusu üzerinden cevaplandırabilmeniz mümkün hâle gelir. Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Sayfa Sayısı: 224
  • Basım Dili: Türkçe
  • Yazar: Cemalnur Sargut

Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor Kitabının Konusu Nedir?

Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor Kitabının Konusu Nedir?

Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor kitabı, tasavvuf üzerine yazılmıştır. Yazar, kitapta tasavvufu tanımlayarak bu temayı okurun hayatında uygulamasını teşvik eder. Cemalnur Sargut, tasavvufu insanın çevresiyle kurduğu ilişkiyi Allah’la irtibat olarak algılaması şeklinde tanımlar. Bu algıya göre yaşamayı da tasavvufi düşüncenin temellerinden biri olarak betimler. Kur’an’dan ve sünnetten ayrı görülmeyen tasavvuf, kitapta Peygamber dönemindeki ahlaki değerlerin günümüze uyarlanma şeklini ifade eder. Zamandan ve mekândan bağımsız olarak düşünülmesi gereken tasavvuf, yazara göre dünyaya barışı getirecek küresel bir dildir. Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor tasavvufla ilişkili bir kitaptır. Kitap, konu bakımından değerlendirildiğinde dini düşüncelerini geliştirmek isteyen ve tasavvuf hakkında merak ettiği noktalar bulunan herkes için uygundur. Sahip olduğu zengin ve derin konu sayesinde kitap, hemen herkes tarafından oldukça beğenilir.

Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor kitabı, tasavvufla ilişkili olduğu için bu fikri merak eden herkese hitap eder. Din ile yakından ilgisi bulunan tasavvuf hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkes, kitabı satın alıp okuyabilir. Konusu sayesinde kitap, okuru din olgusu ve İslam üzerine düşünmeye iter. Yazarın amacı, dini yapılması ve hayata uyarlanması gereken eylemleri anlatarak tasavvufun önemini okura izah etmektir. Bu düşünceyi benimseyen ya da konu hakkında daha derin bilgiler edinmek isteyen herkes, kitabı okuyabilir. Kitabın genel ve önemli bir konuyu işlemesi, okurun yaş aralığını da etkiler. Dini algılayabilecek yaşa gelen herkes, Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor kitabını okuyabilir. Yazarın kullandığı sade üslup ve detaylı anlatım sayesinde bu tasavvufi kitap, hemen hemen bütün okurlarının beğenisini kazanmayı başarır.

Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor Kitabının Yazarı Kimdir?

Tasavvuf üzerine yoğunlaşılan bu kitabın yazarı Cemalnur Sargut’tur. 3 Kasım 1952 yılında doğan Cemalnur Sargut, Türk araştırmacı, yazar ve yayıncıdır. Kimya mühendisliği lisansı bulunan Cemalnur Sargut, mezun olduktan sonra asıl ilgi duyduğu alan olan felsefeye yönelmiştir. İslam ve tasavvuf hakkında yaptığı detaylı araştırmalar ve incelemelerle tanınmış bir yazardır. Kurucusu olduğu bir yayınevi ve vakıf bulunur. İslam felsefesi üzerine yaptığı araştırmalar, yazarın ün kazanmasını sağlamıştır. Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor kitabı da yazarın kaleme aldığı ünlü eserlerinden biridir. Mevlana, Şemsi-i Tebrizi ve Abdülkadir Geylani gibi mutasavvıfların yorumlarından esinlenen yazar, bu anlatılardan yararlanarak Kur’an’ı açıklamaya çalışmıştır. Yazarın İslam’ın yanıltıcı yorumlardan arındırılmış bir şekilde anlaşılması için birçok çalışması bulunur. Din ve tasavvuf hakkında bildiklerini aktardığı bu kitap da okurları tarafından oldukça beğenilir. Siz de din üzerine düşündürecek detaylı bir kitap arayışındaysanız bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Öncesinde Nefes Yayıncılık Cemalnur Sargut Cevaplıyor yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden de yararlanabilirsiniz.