Nehir SILVER ÇELİK 6 PARÇA SAHAN SETİ

1.239 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.209,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.205 TL
500 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.239 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nehir SILVER ÇELİK 6 PARÇA SAHAN SETİ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NEHİR 6 PARÇA ÇELİK SAHAN SETİ 1. Sınıf 304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. Pürüzsüz bir parlaklığa sahiptir. Kapakları havalandırma delikli cam malzemedir. Tabanı ısıyı eşit dağıtan kapsül tabandır. Eleketirikli ve gaz ocaklarına uyumludur. Tutamaçları ısı geçirmez alaşımlı çeliktir. Makinede yıkanabilir. SET İÇERİĞİ
  • 16 Cm Kapaklı Sahan 18 Cm Kapaklı Sahan 20 Cm Kapaklı Sahan

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1,7 L
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Nehir Silver 6 Parça Çelik Sahan Seti

Lezzetli yemekler yapmak için uygun pişirme yöntemi büyük rol oynar. Dolayısıyla yemeğin pişirildiği kap oldukça önemlidir. Nehir silver 6 parça çelik sahan seti DOP6625325İGO seçeneği, yemeğin ideal bir şekilde pişmesine olanak sağlar. Ürün tabanı ısıyı dengeli dağıtma niteliğine sahiptir. Müşteri istek ve ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilen ürün, büyük beğeni toplar. Modelin tutamaçları ısı geçirmez yapıdadır. Tutamaçlar, alaşımlı çelik materyalden oluşur. Ürün, 6 parça olarak müşterilere sunulur. Makinede yıkanmaya uygundur. Zahmetsiz temizliği sebebiyle büyük beğeni toplar. Elektrikli ve gazlı ocaklara uyum sağlar. Ayrıca kolay bir şekilde kullanılır. Ürün kapakları cam malzemeden üretilir. Kapaklarda havalandırma delikleri mevcuttur. Parlak yapısı sebebiyle müşterilerin dikkatini çeker. Ürün, özellikleri sebebiyle müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Siz de modeli güven içinde tercih edebilirsiniz.

  • Isıyı eşit dağıtan taban
  • Isı geçirmez tutamaç
  • Cam kapak

Kaliteli Nehir Çelik Sahan Seti

Kaliteli Nehir Çelik Sahan Seti

Nehir çelik sahan seti müşteri istek ve ihtiyaçları dikkate alınarak üretilir. Ürün tabanı ısıyı dengeli bir şekilde dağıtma teknolojisine sahiptir. Bu sayede yiyecek parçalarının eşit bir şekilde pişirilmesine olanak tanır. Müşterilere kullanım esnasında büyük kolaylık ve pratiklik sağlar. Ürün, son derece parlak bir yapıdadır. Tasarımı ile beğeni toplar. Elektrikli ya da gazlı gibi farklı ocak seçeneklerinde uyumlu bir şekilde kullanılır. Nehir silver sahan setinin kapakları, cam materyalden oluşur. Böylelikle çizilmelere karşı oldukça dayanıklıdır. Ürün kapakları uzun süre kullanılabilir. Cam kapaklarda havalandırma deliği bulunur. Böylelikle içerisinde yer alan yiyeceğin uzun süre bozulmasına engel olabilir. Sahanların tutamaç kısımları ısı geçirmez yapıdadır. Tutamaçlar alaşımlı çelik malzeme kullanılarak üretilir. Bu sayede müşterilerin karşılaşabilecekleri kazaların önüne geçer. Siz de modeli keyifle deneyimleyebilirsiniz.

Dayanıklı Nehir Silver Sahan Seti

Dayanıklı Nehir Silver Sahan Seti

Nehir silver 6 parça çelik sahan seti yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler yorumlarında çoğu zaman ürüne karşı beğenilerini dile getirirler. Beğeni kazanan bu model, ihtiyaç ve istekleri karşılayacak nitelikler ile donatılır. Aynı zamanda zahmetsiz temizlik özelliği fazlasıyla dikkat çeker. Ürün, herhangi bir bozulma yaşamadan makinede yıkanabilir. Nehir silver 6 parça çelik sahan seti kullananlar, çoğu zaman yorumlarında üründen duydukları memnuniyetleri ortaya koyarlar. Ürünün parlak yapısı ve tasarımı isteklerini karşılayacak yapıdadır. Model, günlük kullanımda da kişilere konforlu bir deneyim sunar. Ürünün tutamaçlarının ısı geçirmez olması müşterilerin beğenisini toplayan noktalar arasında yer alır. Bu sayede mutfakta herhangi bir kaza yaşamadan yemeklerinizi hazırlayabilirsiniz. Kaliteli tasarımı ile uzun süre deforme olmadan kullanabilirsiniz. Dilerseniz bu seti, sevdiğiniz kişilere hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz.

Cazip Nehir Silver 6 Parça Çelik Sahan Seti Fiyatları

Cazip Nehir Silver 6 Parça Çelik Sahan Seti Fiyatları

Nehir silver 6 parça çelik sahan seti fiyatları, ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Ürün fiyatı farklı bütçelere sahip kişilerin karşılayabilecekleri miktarlardadır. Özellikleri sebebiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Pişirme özelliği, taban yapısı sonucunda yemeklerin lezzetli olabilmesine imkan sunar. Set içeriği, 6 parçadan oluşur. Takımın içinde 16 cm, 18 cm ve 20 cm sahan bulunur. Sahanlara uygun ölçülerde kapakları da mevcuttur. Ürün kapakları, cam materyalden üretilmiştir. Havalandırma delikleri de mevcuttur. Nehir silver 6 parça çelik sahan seti, 0,85 LT, 1 LT ve 1,30 LT yüksekliğe sahiptir. Çelik malzemeden üretilen ürün, parlaklığı sebebiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Kullanışlı ve pratik olan ürüne Trendyol üzerinden hem hızlı hem de kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Fırsat ve indirimleri takip ederek alışveriş keyfinden faydalanabilirsiniz.