Nemartro Generica Nemartro 30 Kapsül

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nemartro Generica Nemartro 30 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Coco21 Satıcı Ünvanı: ÖZ MEVLANA MEDİKAL KOZMETİK TEMİZLİK GIDA İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662131040700001 Vergi Kimlik Numarası: 6621310407
    Bu ürün Coco21 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Generica Nemartro Gıda Takviyesi 30 KapsülGenerica Nem Artro Gıda Takviyesi 30 Kapsül Nem Arto‘nun İlginç Keşif Hikayesi Amerika‘nın en büyük likit yumurta üreticisi, kabuklarını, kalsiyum olarak satabilmek amacıyla zarı kabuktan ayıran bir yöntem geliştirir. İşlem sonrasında geriye sadece yumurta kabuğunun içindeki zar kalmaktadır. Şirket çalışanlarından birisi bu artık zarları artritli yarış atlarının yemine katmak üzere civardaki haralara satmaktadır. Atların yemine katılan yumurta kabuğu zarların yürürken aksaklık çeken atlara iyi geldiğini, hayvanların yürüme ve koşma fonksiyolarının düzeldiğini şirket sahibine anlatır. Bu bilgiyi şaşkınlıkla karşılayan şirket sahibi evindeki 12 yaşındaki köpeğe denemek üzere yumurta kabuğu zarlarından bir miktarını evdeki köpek mamasına katılan zarların etkisiyle bir hafta içerisinde hareketlenmeye ve koşmaya başlayınca üretici hemen bölgesindeki üniversiteyle bir araştırma yapmak üzere temasa geçer. Böylece NEM Artro‘nun klinik çalışmalarını ilk adımı atılmış olur.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 1 - 4
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver