Nemesis Kitap Birim Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,73 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
233,70 TL228,31 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265,96 TL

Ürün Bilgileri

Nemesis Kitap Birim Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASPENDOSYAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ASPENDOS YAYINCILIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091056824100017 Vergi Kimlik Numarası: 0910568241
    Bu ürün ASPENDOSYAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ruhsal sağlığın vücudumuza etkilerini ve gerçek iyileşmenin sırlarını öğrenmeye hazır mısınız?
  • Ruhsal sağlık ile bütüncül iyileşme arasında nasıl bir ilişki var?
  • İnsülin direnci nedir? Kan şekeri dengesizliklerinde kısır döngü nasıl kırılır?Östrojen hormonu dost mudur düşman mıdır?
  • Tekrar eden mide bağırsak problemlerinin asıl kaynağı nedir?
  • Tiroit problemleriyle nasıl baş edilir?
  • Bozuk bir bağışıklık sistemi sağlığımızı nasıl etkiler?
  • Bağışıklık sistemimizi güçlendirerek salgın hastalıklardan(koronavirüsler ve influanza) nasıl korunabiliriz?
  • Doktor Deniz Şimşek, tüm bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını, binlerce iyileşme hikayesinden edindiği tecrübeyle harmanlayarak bu kitapta bir araya getiriyor. Gerçek sağlığa ulaşmanın yolunun hastalık isimlerinden sıyrılıp vücudun hücresel düzeyde ihtiyaçlarını karşılamaktan ve ruhsal sağlığın vücudumuza etkisini anlamaktan geçtiğini vurguluyor.
  • Birim, neredeyse tüm hastalıklardaki kök faktörleri Bağırsakların ve bünyesindeki trilyonlarca mikro canlının önemini, İnflamasyonu ve uzun dönem bozulmuş bağışıklık sisteminin sağlığımıza yansımasını,Ruhsal sistemi ve "bir"den bütüne kendini arayıştaki rolünü, İnsülin direncini ve hücresel haberleşmedeki etkisini, Metilasyon kavramını ve genler üstü biyokimyasal sistemi temsil eden diğer unsurları, bilimsel veriler ışığında gün yüzüne çıkarıyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Deniz Şimşek
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Birim - Deniz Şimşek | Nemesis Kitap

Birçok hastasının tedavi süreçlerine katkıda bulunarak dinlediği öyküleri bir kitapta toplayan Deniz Şimşek, Birim-Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa eserini okuyuculara sunar. Yazar, kitabında sağlık alanında birçok terim kullanmakla birlikte anlaşılır kavramlara da yer verir. Bireylerin bilinçlenmesine katkı sağlamayı arzular. Rahatlamanızı sağlayan bu öğretici eser, sağlık ve tıp alanında farklı kaynaklarda bulunan birçok bilginin toplanmasıyla elde edilir. Eserde, bedenin ihtiyaçlarına göre beslenme tarzının değiştirebileceğine ve sabit öğün saatlerinden kaçınılması gerektiğine değinilir. Aç değilseniz ve toplumsal olarak günde 3 öğün yeme baskısını hissediyorsanız, bu durum sağlığınız açısından yararlı olmayabilir. Bu durumların önüne geçerek ve iyi gıdaları tercih ederek vücudunuzun ihtiyacı doğrultusunda beslenme düzeninizi oluşturabilirsiniz.

  • Eğitici ve öğretici bilgiler
  • Sağlığa faydalı öneriler
  • Farklı bakış açıları kazanma

Yararlı Bilgiler Sunan Birim Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa

Yararlı Bilgiler Sunan Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa

Bilimsel veriler ışığında birçok hastalığın başlama noktası ve hangi durumlardan etkilenerek ortaya çıktığı bilgilerinin yer aldığı Nemesis Kitap Birim Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa kitabı Dr. Deniz Şimşek tarafından gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak kaleme alınır. Yazar, metilasyon kavramını ve genler üstü biyokimyasal sistemi ele alarak hastalıkların başlangıç noktasına ulaşır. Hastalıkların birbirlerini etkileme şeklinden başka faktörlere kadar pek çok bilgiye yer verir. Ruh sağlığının bozulmasının insan sağlığına etkilerinin olup olmadığını açıklar. Hastalıktan kaynaklı değişimlerin sebebinin ruhsal sıkıntılara bağlanmasını bilimsel verilere dayandırır. Vücudun tamamındaki iyileşmenin bu durumla bağlantısını açıklamayı amaçlar. Yazar, bu açıklamaları bilimsel verilerin yanı sıra hastalarından öğrendiklerine ve tecrübelerine de dayandırır. Kitap sayesinde iyi bir ruh sağlığına sahip olmanın ve bu durumun hastalıkları tedavi etme sürecini okuyabilirsiniz.

Birim - Deniz Şimşek Kitabı İçeriği

Birim - Deniz Şimşek Kitabı İçeriği

Bir doktor tarafından kaleme alınan Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa kitabı tıp biliminde birçok hastalığın nasıl tedavi edilmesi gerektiği konusunda bilgiler sunar. Bağırsak hastalıkları, tiroid ve şeker hastalıklarının oluşum sebepleri, bunlara etki eden faktörler ve tedavi süreçlerini anlatır. Çok sayıda yararlı bilgilere ulaşabileceğiniz kitapta, önerileri dikkate aldığınız sürece başarılı bir sonuç elde edeceğinize de değinilir. Ruhsal süreçlerin hastalıkları nasıl tetiklediği de kitapta anlatılır. İyi bir psikolojinin hastalıkların oluşmasını önleyebileceği üzerinde durulur. Sürekli yaşanan yoğun stres ve travmalar ruh sağlığını olumsuz etkileyebilir. Bu durumda bireyler fiziksel hastalıklara açık hale gelebilir. Nemesis Kitap Birim Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa yorum ve okuyucu değerlendirmelerini okuyarak aklınıza takılan soru işaretlerinizi giderebilirsiniz. Kitabın içeriğiyle ilgili duygularını paylaşan okuyucuların düşüncelerini inceleyerek eser hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Birim - Deniz Şimşek Kitabı Uygun Fiyatlarla

Birim - Deniz Şimşek Kitabı Uygun Fiyatlarla

Vücudun nelere ihtiyacı olduğunu ve bu anlamda nasıl davranılması gerektiğini sunan kitap, hastalıkların isimlerine çok fazla anlam yüklemez. Tedavi süreçleriyle yakından ilgilenilmesi gerektiğine dikkat çeker. Uzun süreli ve geçmeyen birtakım kronik rahatsızlıklar tüm sağlığı etkileyerek vücudun direncini azaltır. Bu durumda insanların mücadele etmesi gereken hastalık sayısı artar. Çoğalan hastalıklar sebebiyle insanların düşünceleri ve ruhsal durumları da değişmeye başlar. Yaşanan rahatsızlıklar düşünce sisteminin olumsuz yönde etkilenmesine sebep olur. Vücudu inceleme altına alan kitapta, hastalıklardan uzaklaşmanın ve hücresel anlamda bir yolculuk yapmanın başlangıç noktasına varmaya etki etmesine değinilir. Nemesis Kitap Birim Hücresel Sağlıktan Ruhsal Yolculuğa fiyat aralığını Trendyol'dan inceleyebilirsiniz. Kampanya detaylarını yakından görebilir, indirim fırsatlarından yararlanarak bu faydalı esere sahip olabilirsiniz.