Nemesis Kitap Deli (ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan -

211 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
231,32 TL

Ürün Bilgileri

Nemesis Kitap Deli (ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nemesis Kitap Satıcı Ünvanı: NEMESİS YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631061118900017 Vergi Kimlik Numarası: 6310611189
    Bu ürün Nemesis Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Annem ve babam, bana karşı hiçbir zaman, o sevgi dolu ve ilgili anne babalar gibi olmadılar. O yüzden ben de küçüklüğümden beri kendimi, rengârenk hayaller kurarak mutlu etmeyi öğrendim. En sevdiğim hayalin rengi ise beyazdı. Beyaz bir gelinlik... Beyaz, mutluluğun, aşkın ve bir gün kendi yuvamı kurabileceğimin müjdecisiydi. Bu evde kavuşamadığım huzura, kendi kurduğum yuvada sahip olacağıma gerçekten inanarak büyümüştüm. Oysa şimdi ailem, bu hayalimi de elimden almıştı.Benimle hiçbir ilgisi olmayan bir olaydan dolayı, hiç tanımadığım ve civardaki herkesin Deli diye bildiği bir adamla evlenmek zorundaydım. Tüm ilçede deli diye tanınan bir adam: Emre. Aradığı şefkati ailesinden bile görememiş, tek hayali bir gün sevdiği adamla evlenmek olan bir genç kız: Elif. Ve zoraki bir evlilik. Kimsenin bilmediği bir psikolojik sorunla boğuşan Emre ve Emre’yi tanıdıkça ona karşı anlayamadığı bir şekilde merhamet duymaya başlayan Elif, gerçek bir aile olabilecek miydi? Emre tekrar delirmeseydi
  • belki…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Gülsen Kılıçaslan
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Nemesis Kitap Deli (Ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan

Kitap okumak boş vaktin değerlendirilmesi için tercih edilebilecek bir aktivitedir. Okuma alışkanlığı beynin belirli bölgelerini etkileşime geçirerek ağların oluşmasını sağlar. Romanlar akıcı yapıları sayesinde okuma alışkanlığı kazanmak için ideal türlerdir. Nemesis Kitap Deli (ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan bir aşk hikayesini ele alır. Gençlik edebiyatının bir örneği olan eser 13 yaş ve üzeri okuyucular için uygundur. Gülsen Kılıçaslan tarafından kaleme alınan hikaye istemeden evlenen bir kadını ele alır. Genç bir kızın ailesiyle girdiği çatışma sonucu hayatının farklı yönlere gidişinin anlatıldığı öyküde kendinizden bir şeyler bulabilirsiniz. Genç kadın karakter ailesi ile yaşadığı çatışmalar sebebiyle tanımadığı bir adamla evlenmek zorunda kalır. Elif ve Emre’nin hikayesinin anlatıldığı bu sıcak öykü sizi içine çeker.

  • Heyecanlı ve sürükleyici kurgu
  • İlgi çekici hikaye
  • Yalın ve akıcı dil

Nemesis Kitap Deli (Ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan İçeriği

Nemesis Kitap Deli (Ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan İçeriği

Deli Gülsen Kılıçaslan tarafından kaleme alınır. Genç yazarın kaleme aldığı kitap, bir aşk hikayesini anlatır. Romantizm ve gençlik konulu kitaplardan hoşlananlar için oldukça uygun bir eserdir. Ailesi sebebiyle yabancı bir adamla evlenen Elif’in hikayesini okudukça siz de kendi hayatınızdan kesitler bulabilirsiniz. En büyük hayali beyaz bir gelinlik giyerek evlenmek olan genç kız kendisi ile alakası olmayan olaylar sonucu tanımadığı biriyle evlendirilir. Elif’in yabancısı olduğu bir ilçede Deli adıyla anılan Emre ile evlenmesi istenir. Elif ailesinden bir türlü göremediği sevgiyi herkesin Deli diye çağırdığı bu adamdan görür. Hikayenin erkek karakteri Emre ise kimsenin bilmediği bir psikolojik rahatsızlığa sahiptir. İki yabancı gelişen olaylar sonucu birbirine sığınır. Siz de iç ısıtan bu romantik hikaye ile eğlenceli vakitler geçirerek okuma zevkinizi katlayabilirsiniz.

Nemesis Kitap Deli (Ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan Yorumları

Nemesis Kitap Deli (Ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan Yorumları

Nemesis Kitap Deli (ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan yorumları kitabı satın alıp okuyanlar tarafından yazılır. Bu yorumlar alışverişiniz sırasında size yardımcı olur. Kitabın sizin okuma zevkinize uygun olup olmadığını, kapak ve sayfa tasarımı gibi noktaları yorumlar sayesinde öğrenebilirsiniz. Genç kurgu eseri olan bu kitabı gençlere okuma alışkanlığı aşılamak için tercih edebilirsiniz. Akıcı bir hikaye içerisinde ilginç olayların geliştiği kitap heyecanlı akışı sayesinde birkaç günde biter. Bu sayede okuma hızı da kazanabilirsiniz. Şık ve ilgi çekici bir kapak tasarımına sahip olan ürün arka tanıtım yazısıyla da sizi kendine çeker. Her sayfayı merak içinde çevirerek hikayeyi kısa sürede bitirebilirsiniz. 552 sayfalık ürün Emre ve Elif’in hikayesini adım adım işleyerek sizi karakterlere yavaşça ısındırır. Böylece sanki tanıyormuş gibi karakterlerin hikayesine ortak olabilir ve kendinizi kaptırabilirsiniz.

Nemesis Kitap Deli (Ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan Fiyatı

Nemesis Kitap Deli (Ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan Fiyatı

Nemesis Kitap Deli (ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan fiyatı eserin özelliklerine bağlı olarak değişir. Eser 552 sayfadan oluşan ciltli baskı sayesinde okuma kalitenizi artırır. 3. hamur kağıda basılan eser kaliteli mürekkebi ve fontuyla okuma hızınızı üst seviyeye taşır. 13.5x21 cm ebatları ile çantanızda ya da elinizde rahatlıkla taşımanız mümkündür. Ciltli baskı sayesinde çantanızda taşırken sayfalara zarar gelmesinden endişe etmenize gerek kalmaz. Nemesis Kitap Deli (ciltsiz) - Gülsen Kılıçaslan kullananlar tarafından yazılan yorumları inceleyerek ürünün özelliklerini detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. Fotoğrafların yüklendiği yorumlar sayesinde baskı kalitesi hakkında fikir edinebilirsiniz. Puanların da yer aldığı değerlendirmeler sayesinde alışverişinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Trendyol’dan ürün özelliklerini ve kapağını inceleyebilir, değerlendirmeleri detaylı şekilde okuyabilirsiniz. İki gencin hikayesine ortak olabilir, sürükleyici bir aşk hikayesi ile vaktinizi keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.