6
Müzik Aleti Aksesuarları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Nemesis Bağlama Gitar Keman Için Akort Cihazı Akort Alet

220 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  220 TL
%5 indirim
3 x  209 TL
627 TL
%7 indirim
4 x  204,60 TL
818,40 TL
%9 indirim
5 x  200,20 TL
1.001 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2.250 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
220,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nemesis Bağlama Gitar Keman Için Akort Cihazı Akort Alet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayraktar Electronic Satıcı Ünvanı: AYKUT BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1560484033
    Bu ürün Bayraktar Electronic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nemesis N63 Akort Aleti Tüm enstrümanlarla uyum sağlayan, yüksek kaliteye sahip akort cihazı Gitar Akordu 6.TEL Mİ E EN ÜST KALIN 5.TEL LA A 4.TEL RE D 3.TEL SOL G 2.TEL Sİ B 1.TEL Mİ E EN ALT İNCE Kısa Sap Bağlama Akordu Üst teller Sİ B Orta Teller LA A Alt Teller Mİ E Keman Akordu 1.İNCE TEL Mİ E 2.ORTA TEL LA A 3.ORTA TEL RE D 4.KALIN TEL SOL G
Geri Bildirim Ver

Nemesis Bağlama Gitar Keman İçin Akort Cihazı

Gitar, bağlama ya da keman gibi çeşitli müzik aletlerini çalmak pek çok kişinin hobileri arasında bulunur. Siz de bu hobilere sahipseniz ve akort konusunda çeşitli problemler yaşıyorsanız Nemesis bağlama gitar keman için akort cihazına yönelebilirsiniz. Ürün, özellikleri sayesinde müşterileri zahmete sokmadan ve uğraş gerektirmeden rahat biçimde müzik aletinin akort edilmesini sağlar. Bu sayede akorttan kaynaklanan kötü ses ya da boğukluk gibi çeşitli istenmeyen durumların oluşmasına engel olur. Etkili müzik yapma imkanı sunar. Böylelikle yeni müzik çalmaya başlayan kişilerin motivasyonunu kırılmasının önüne geçer. Bu özelliğinin yanı sıra zamandan tasarruf edilmesine de yardımcı olur. Siz de çeşitli elektronik cihazlar ile kolay bir şekilde uyum sağlayan ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Geniş kullanım alanı
  • Kısa sürede çözüm
  • Dayanıklı ve sağlam yapı

Kullanışlı Nemesis Bağlama Gitar Keman İçin Akort Cihazı

Kullanışlı Nemesis Bağlama Gitar Keman İçin Akort Cihazı

Keman akort cihazı ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tasarım özelliği sonucunda rahat biçimde kullanılan ürün, pratik bir yapıdadır. Bu özelliği ile pek çok farklı beklentisi bulunan kişiler tarafından rahatlıkla kullanılır. Aynı zamanda ürün, hediyelik eşya olarak da çok sayıda kişinin tercihleri arasında kendine yer bulur. Siz de sevdiğiniz kişileri ürüne hediye ederek onların mutluluğuna katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda onların müzik şevkinin artmasına da yardımcı olabilirsiniz. Nemesis akort cihazı pek çok değişik müzik aletinin akort edilmesinde de rol oynar. Keman, bağlama ya da gitar gibi günlük hayatta çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilen müzik aletlerinin rahat biçimde çalınmasına aracı olur. Kullanım açısından oldukça pratiktir. Bu özelliği ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde artırır. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Nemesis Bağlama Gitar Keman İçin Akort Cihazı Yorumları

Nemesis Bağlama Gitar Keman İçin Akort Cihazı Yorumları

Nemesis bağlama gitar keman için akort cihazı yorumları; ürünün son derece kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahip olduğunu ortaya koyar. Akort cihazı, özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin müzik çalmasına olumlu yönde katkıda bulunur. Motivasyonun olumlu yönde değişmesine aracılık eder. Çeşitli müzik aletlerinin rahat bir şekilde ayarlanabilmesine yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda müzik öğretmenlerinden gitaristlere kadar çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda ürün, zamandan tasarruf etme imkanı tanır. Akort ederek harcanan sürenin kısaltılmasına yardımcı olurken müzik yapılacak zamanın artmasına aracılık eder. Bu sayede ürün, pek çok kişi tarafından büyük beğeniyle kullanılır. Nemesis bağlama gitar keman için akort cihazı kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de kaliteli bir yapıya sahip olan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Nemesis Bağlama Gitar Keman İçin Akort Cihazı Fiyatı

Nemesis Bağlama Gitar Keman İçin Akort Cihazı Fiyatı

Nemesis bağlama gitar keman için akort cihazı fiyatı ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Ürün, oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıda bulunur. Bu özelliği ile beklenmeyen darbe ya da çarpmalara karşı hasar almadan rahat biçimde kullanılır. Dayanıklı yapısı ürünün müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesinde rol oynar. Aynı zamanda ürün, kullanım açısından müşterilere sunduğu avantaj sayesinde öne çıkar. Değişik yaş aralığında bulunan ya da farklı özelliklere sahip olan çok sayıda kişi tarafından rahat bir şekilde kullanılır. Akort bozukluğundan kaynaklanan çeşitli ses sorunlarının kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Bu özelliği fark yaratmasına katkıda bulunur. Aynı zamanda çok sayıdaki kişi tarafından oldukça fazla talep edilmesinde etkilidir. Siz de ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve rahat bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu seçenek keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.