NEOstill Baklava Desen Ayna 130x65 cm A306y

4.040 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NEOstill Baklava Desen Ayna 130x65 cm A306y

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEOstill Satıcı Ünvanı: ÇAVUŞKÖYLÜ CAM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0232141015300001 Vergi Kimlik Numarası: 2321410153
    Bu ürün NEOstill tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Görseller, ürünün gerçek fotoğraflarıdır.
  • Ölçüler :Genişlik:130 cm Yükseklik:65 cm Derinlik:2,2 cm
  • Ayna hem yatay hem dikey kullanılabilir. Duvara asılabilmesi için 2 türlü de askı aparatı vardır.
  • Aynanın tüm kenarları rodajlıdır. Rodaj işlemi aynanın kenarlarının keskinliğini alır, parlak ve saydam hale getirir.
  • Aynanın kenarlarındaki kısımlarda 2 sıra bizote işlemi yapılmıştır. Aynaya kanal işlemi yapılarak baklava deseni verilmiştir. Bizote aynanın kenarlarının açılı şekilde pahlanması, kanal ise ayna yüzeyine açılı bir kanal açılması işlemidir.Bu işlemler aynaya, farklı ışık kırılmaları ve yansıtmaları ile ışıltılı, kristal ve estetik bir görsellik katar.
  • Şişecam’ın ekolojik Flotal-E aynası . TS EN 1036-1 standardında bakırsız ve kurşunsuz üretilir. Doğaya zararlı maddeler içermeyen Flotal E çevre dostudur. Yüksek atmosferik neme dayanıklıdır. Diğer aynalara göre daha parlak bir görüntüye sahiptir. Yüksek ışık yansıtma özelliği ile daha berrak, net ve doğal bir görüntü sunar. Garantilidir.
  • Kenarları PVC bantlanmış, E1 kalitesinde 1. Sınıf suntalam
  • Ürün, taşıma esnasında hasar görmemesi için özel olarak ambalajlanır. Petek panel olarak adlandırılan mukavemeti çok yüksek özel ambalaj malzemeleri ve köşelikler ile desteklenir. 1. Sınıf karton koliye konur. Son olarak da ürün paketinin sudan ve dış etkenlerden zarar görmemesi için, shrink makinesinde naylon ile kaplanır.
  • Ayna kullanıma hazır olarak gönderilir. Duvara asmak için kullanılabilecek dübel ve vidalar, ayna ile birlikte gönderilir.
  • Temizliğinde hafif nemli bez kullanılabilir.
  • Ürün tarafınıza kargo ile gönderilecektir. Ürün kargodan teslim alınırken mutlaka kontrol edilmeli, hasarlı paket veya ürün teslim alınmamalı ve kargo yetkilisine hasar tespit tutanağı hazırlanması doğrultusunda yardım talep etmeniz gerekmektedir.
  • Hasar tespiti yapılan ürünlerin ücretsiz değişimi ve iadesi yapılabilmektedir.
  • Ürünü satın almadan, görsellerini, ölçülerini ve açıklamalarını kontrol etmenizi önemle rica ederiz.
  • İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Şekil Baklava
Geri Bildirim Ver

Neostill Ayna Dekoratif Baklava Desenli 130 x 65 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Dekoratif ürünlerde önemli bir yeri olan ve modası geçmeyen aynalar, işlevsel olmalarının yanı sıra kullanışlı ürünlerdir. Oldukça fazla tercih edilen NEOstill baklava desen ayna 130x65 cm A306Y NSTL.A306Y memnuniyet oranı yüksek bir üründür. Kullandığınız alanda ayrı bir boyut açıp mekanı olduğundan geniş gösterir. Yansıtma özelliği sayesinde ışığı da yansıtıp bulunduğu yerin aydınlığını artırır. Leke ve toz tutmaz yapısı ile temizlemek için fazla enerji sarf etmeye gerek duyulmaz. Üretim esnasında kullanılan dayanıklı malzeme ise aynanın kırılma riskini asgariye indirgemeyi amaçlar. Ürünü duvara asıp sabitleyebilmeniz amacıyla arkasında iki farklı türden asma aparatı bulunur. Sağlam ve dayanıklı bir ürün olan bu aynayı uzun yıllar boyunca sorunsuz bir biçimde kullanma imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Yatay ve dikey kullanım aparatı
  • Rodaj işlemli kenarlar
  • Çevre dostu

Her Tarz İçin NEOstill Baklava Desen Ayna

Her Tarz İçin NEOstill Baklava Desen Ayna

NEOstill baklava desen ayna 130x65 cm A306Y boyutlarıyla kullanmak istediğiniz her alana kolaylıkla uyum sağlar. Sade ve şık görünümü ile abartıdan uzak bir dekor şansı sunar. 2.2 cm derinliği ile kalın yapılı ürün, sağlam ve dayanıklıdır. Duvara asmanın yanı sıra bir yere sabitleyip kullanabileceğiniz model, evinizde farklı bir atmosfer yaratır. Çerçeve içerisinde bulunan baklava desenleri, bir yandan modern bir görüntü sunarken diğer yandan kristalimsi görüntü vererek klasik tarzı seven kesimlere de hitap eder. NEOstill ayna modelinde simetrik kesiklerle oluşturulan desenler, derinlik algısını da artıran bir unsurdur. Kendinden çerçeveli bu ürünü kullanmak için ayrı bir çerçeveye ihtiyacınız olmaz. Baklava benzeri desenleri, dikkatleri üzerinde toplamak için başlı başına yeterli bir nedendir. Evinizin tarzı ve bu ayna ile hoş bir ahenk yakalayabilirsiniz.

NEOstill Baklava Desenli Ayna Özellikleri

NEOstill Baklava Desenli Ayna Özellikleri

130 santimetre genişliğinde, 65 santimetre yüksekliğindeki NEOstill baklava desenli ayna 2.2 santimetre derinliğe sahiptir. Tercihe bağlı olarak ister yatay ister dikey olarak kullanabilirsiniz. Dikdörtgen formu, bulunduğu mekanı oldukça geniş ve aydınlık hale getirir. Kenar bölümlerine yapılan iki sıra bizote işlemi, aynanın kenarlarının açılı olarak pahlanmasını sağlar. Yüzeye açılan açılı kanallarla birleşince aynada farklı ışık yansımaları ve kırılmaları ortaya çıkar. Yansımalar hem kristal hem modern bir ayna görüntüsü sağlar. Bütün kenarlarındaki rodaj işlemi sayesinde yüksek keskinlik ortadan kalkar ve taşıma sırasında herhangi bir risk oluşturmaz. NEOstill baklava desen ayna 130x65 cm A306Y kullananlar tarafından yüksek beğeniye sahiptir, oldukça fazla önerilen bir dekorasyon malzemesidir. Net ve berrak yansımaya sahip olan ürün dekorasyonunuzu başarılı biçimde tamamlarken alandaki aydınlığın ve ferahlığın keyfini çıkarabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı NEOstill Baklava Desenli Ayna

Uygun Fiyatlı NEOstill Baklava Desenli Ayna

Şişecam’a ait Flotal-E aynası, ekolojik özenle tasarlanıp üretilir. TS EN 1036-1 standartlarına uygun şekilde imal edilen aynada bakır ve kurşun gibi sağlığı tehdit eden maddeler kullanılmaz. Doğaya zarar vermekten kaçınan ürün, çevre dostu içeriğe sahiptir. Yüksek atmosferik neme karşı oldukça dayanıklı olmasının yanı sıra üretiminde kullanılan zararsız maddeler sayesinde oldukça net ve parlak bir yansıma kalitesi sunar. Uzun yıllar boyunca sağlığınızı tehdit etmeden sorunsuz olarak kullanabileceğiniz NEOstill baklava desen ayna 130x65 cm A306Y fiyatları açısından da oldukça uygundur. Siz de bu ürüne sahip olmak istiyorsanız Trendyol’da yer alan NEOstill baklava desen ayna 130x65 cm A306Y yorumları kısmını okuyabilirsiniz. Değerlendirme puanlarını ve müşterilerin memnuniyet seviyesini gözden geçirip kararınızı verebilir, ürünün fotoğraflarını inceleyerek güvenli şekilde sipariş edebilirsiniz.