NeoStrata Enlighten Cilt Tonunu Dengelemeye, Aydınlık ve Canlı Görünüm Vermeye Destek Olan Serum 30 ml

2.299 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NeoStrata Enlighten Cilt Tonunu Dengelemeye, Aydınlık ve Canlı Görünüm Vermeye Destek Olan Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dogaleczanem Satıcı Ünvanı: AHMET EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530283814
    Bu ürün dogaleczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neostrata enlighten aydınlatıcı serum 30 ml Cilt tonunu dengelemeye, cilde aydınlık ve canlı bir görünüm vermeye destek olan serumdur. Ciltteki koyu görünümü azaltmaya yardımcı olur. B3 vitamini ile formüle edilmiştir. Cilt tonu eşitsizliklerini hedef alır. Hem yaşlanma hem de güneş ışınları nedeniyle ortaya çıkan koyu leke görünümünü azaltmaya destek olur. Cilt durumu: Eşit olmayan cilt tonu, yaşlanma veya güneşe maruziyet sebebiyle oluşan leke görünümleri %4 niasinamid (b3 vitamini), b-Resorsinol ve meyan kökü ekstresi karşımı içeren formülüyle daha aydınlık ve eşitlenmiş bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı olur. Kullanımı: Günde iki kez temiz cildinize, yüz ve boyun bölgesine parmak uçlarınızla uygulayın. Leke oluşumunun tekrarlamaması için güneş ile teması azaltın. Uyarılar: Harici kullanım içindir. Gözle temasından kaçının. Teması halinde bol su ile durulayın. Içeriği: Aqua/water/eau, acetyl glucosamine, butylene glycol, alcohol denat., niacinamide, polysorbate 80, dimethicone peg-7 phosphate, lavandula angustifolia (lavender) flower/leaf/stem extract, 4-Butylresorcinol, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, tetrahexyldecyl ascorbate, prunus armeniaca (apricot) fruit extract, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, jasminum officinale (jasmine) flower/leaf extract, citrus aurantium dulcis (orange) peel extract, elettaria cardamomum seed extract, vanilla planifolia fruit extract, plumeria rubra flower extract, hedychium spicatum extract, hibiscus abelmoschus seed extract, gardenia tahitensis flower extract, pyrus malus (apple) fruit extract, eugenia caryophyllus (clove) flower extract, caprylic/ capric triglyceride, hydroxyethylcellulose, caprylyl glycol, sodium bisulfite, chlorphenesin, phenoxyethanol, linalool, limonene, hydroxycitronellal, benzyl alcohol, red 33 (cı 17200), yellow 5 (cı 19140).

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Niacinamide
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver