Nerf Elite Disruptor N-strıke B9837 %100 Orijinal Lisanslı Ürün

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nerf Elite Disruptor N-strıke B9837 %100 Orijinal Lisanslı Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEKYA Satıcı Ünvanı: İBRAHİM ÖZKARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2450562206200015 Vergi Kimlik Numarası: 6980287543
    Bu ürün BEBEKYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nerf n-Strike elite disruptor ile çocuklar hızlı olunması gereken görevler için hazır!
  • disruptor’ın döner namlusu 6 dart alıyor.
  • dartlar ister her seferinde birer birer ya da hızlı atış özelliğiyle art arda atılabiliyor.
  • disruptor’ın atış mesafesi ise 27 metre.
  • pakete 6 elite dart dahil.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 8+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Nerf Elite Disruptor Fiyatı, Yorumları

Çocuklar için tasarlanan eğlenceli bir ürün olan Nerf Elite Disruptor aksiyon dolu dakikalar yaşamak mümkündür. Bu ürünle doyasıya eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz. Son derece basit bir kullanımı olması ve dikkat çeken renkleriyle çocukların beğenisini kazanır. Nerf N-Strike Elite Disruptor Darts komik anlarınızın ortağıdır.

  • Keyifli dakikalar sunar.
  • El ayak koordinasyonunu gelişmesine katkı sağlar.
  • Dayanıklı malzemesi ile uzun ömürlüdür.

Avantajlı Kullanım İmkanı Sunan Özellikleri

Avantajlı Kullanım İmkanı Sunan Özellikleri

Markanın ürün seçenekleri çok geniştir. Nerf Elite 2.0 Disruptor modeline kolayca sahip olabilir, ailece keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Özel tasarım Nerf Elite Disruptor mermi ve altılı dönen tamburu sayesinde oyun anında duraksama yapmadan çalışır. Farklı oyunlara uygun çeşitli fonksiyonları bulunur. İleri, geri, yukarı, aşağı, sağa ve sola doğru ilerletilebilen açı ayarı bulunur. 27 metreye kadar ileri gitme olanağı vardır. Sürekli geliştirilen yeni özellik ve model çeşitleri, müşterilere farklı seçeneklerde ürünler sunmayı hedefler. Nerf N Strike Elite Disruptor Multi Color size birçok renk alternatifi sunar. Her zaman yetişkinlerin ve çocukların dikkatini çeker. Aynı zamanda sevdiklerinize hediye etmek için de güzel bir hediye seçeneği olabilir. Ürünün sağladığı avantajlı özelliklerden bazıları şunlardır:

27 metreye kadar ileri gitme özelliği vardır. Özel tasarım mermiler sayesinde hedefi tam ortadan vurmanıza yardımcı olur. Ergonomik el tutuşuyla pratik bir kullanım imkanı verir. Kaliteli malzemelerden üretilen Nerf Elite Disruptor uzun ömürlüdür.

    Nerf N Strike Elite Disruptor Fiyatları

    Nerf N Strike Elite Disruptor Fiyatları

    Nerf N Strike Elite Disruptor birbirinden farklı birçok özelliğe sahiptir. Yüksek kaliteli malzemelerle üretilir. Her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanır. Bu nedenle titz bir işçilik sürecinden geçer. Ürünün fiyatı performansıyla doğru orantılıdır. Nerf elite disruptor fiyatları model içeriğine göre farklılık gösterebilir. Bütçe zorlamayan fiyatıyla her zaman mutlu bir alışveriş deneyimi sunar. Her bir detayıyla beklentileri karşılayan bir performans gösterir. Ürün kolay kullanım avantajı ile dikkatleri üzerinde toplar. Sahip olduğu farklı özelliklerle dayanıklı ve son derece eğlenceli olan bu oyuncak yardımıyla hobilerinizi değiştirebilirsiniz. Daha önce bu ürünü kullananların deneyimlerinden faydalanarak ürünle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Bunun için Ner Elite Disruptor kullananların yorumlarını incelemeniz yeterlidir. Dartları teker teker atarak farklı yönlerdeki hedefleri vurabilirsiniz. Daha aktif bir kullanıma ihtiyacınız varsa hızlı atış özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde peşi sıra 4 adet atış yapabilirsiniz.

    Yüksek Kaliteli ve Dayanıklı Nerf

    Yüksek Kaliteli ve Dayanıklı Nerf

    Nerf, Türkiye'deki popüler oyuncak markalarından biridir. Markanın kalitesi her zaman müşterilerini memnun eder. Her bütçeye uyum sağlayabilen fiyat aralıklarında sunulur. Nerf Elite Disruptor B9837 tüm özellikleri ve detaylarıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlar. Bu ürün sayesinde çocuklarınız arkadaşlarıyla eğlenceli ve adrenalin dolu anlar yaşayabilir. Her yaştan insan için etkileyici bir kullanım özelliği sunar. Kaliteli ve sağlam yapıdaki bu ürünle tam aile etkinliklerine hareket kazandırabilirsiniz. Nerf Elite Disruptor sayesinde çocuklarını hız ve çeviklik kazanabilir. Hafif ve ergonomik olması nedeniyle yüksek oranda konfor verir. Nerf güvencesiyle sunulan kaliteli, dayanıklı ve sağlam Nerf Elite Disruptor Gun yorumlarını inceleyerek ürünle ilgili farklı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu nedenle kalite arttıkça ürün ücretleri de aynı oranda artış gösterebilir. Kampanyalardan yararlanarak bu ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Nerf Elite Disruptor modelini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.