Nescafe Classic 100 gr

82,74 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
84,84 TL
Kurumsal Fatura
89,95 TL
9.9
Kurumsal Fatura
99,99 TL
Kurumsal Fatura
129,99 TL105,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nescafe Classic 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grosshop Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün Grosshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nescafé Classic- %100 Doğal Kahve
  • Kaliteli Robusta çekirdeklerinin harmanı
  • Orta-koyu kavrulmuş kahve çekirdekleri ve yeni geliştirilen filtreleme teknolojimiz sayesinde her fincanda aynı zengin lezzet
  • Güne bi' Nescafé ile başla!
  • Eşsiz bir kahve deneyimi için kaliteli robusta çekirdeklerini özenle seçip kavuruyoruz, ardından özel filtreleme teknolojimizle kahvenizin mükemmel kokusunu saklıyoruz.
  • Sadece su kullanarak çıkardığımız kahve özü ile Nescafé Classic'i elde ediyoruz.
  • Kahveyi Saygıyla Üretiyoruz
  • Kahve çiftiçilerine, ailelerine ve gezegenimize saygı duyuyoruz, geleceğimiz için onlara destek oluyor, onları koruyor ve zenginleştiriyoruz. Nescafé olarak her yıl dünya çapında 100.000’den fazla kahve çiftçisine iyi tarım eğitimi veriyor ve üretimlerine katkıda bulunuyoruz.
  • Bu proje kapsamında:
  • 600 bin çiftçi eğitildi.
  • 180 milyon kahve fidesi dikildi.
  • Her 2 fincandan 1’i sürdürülebilir kaynaklardan üretildi
  • Nescafé her yıl dünya çağında 100.000’den fazla kahve çiftçisine iyi tarım eğitimi veriyor ve üretimlerine katkıda bulunuyor.
  • Yarattığı değer zinciri ile 1 milyondan fazla kişiye dokunuyor.
  • Hazırlama Önerisi: Bir tatlı kaşığı (2 g) Nescafé Classic çözünebilir kahveyi fincanınıza koyun. Kaynatıp 1 dakika bekletilmiş 200 mL sıcak su ekleyin. Arzu ederseniz Nestlé Coffee Mate veya süt ekleyin. Dilediğiniz kadar şeker ilave edin. Kahve keyfinin tadını çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 gr
Geri Bildirim Ver

Nescafe Classic 100 gr

Güne keyifle başlamak ve kendinizi nefis bir lezzetle şımartmak için Nescafe Classic ideal seçimdir. Nescafe’nin en çok tercih edilen kahvesi olan Classic, kokusu ile sizleri bambaşka diyarlara götürür. Aynı zamanda tadı ile de damaklarınıza yumuşacık bir dokunuşta bulunur. Her yudumda muhteşem bir haz yaşamanızı sağlar. Sizleri mutlu edecek ve enerjinizi yerine getirecek bir içecek arıyorsanız Nescafe Classic’i tercih edebilirsiniz. Eşsiz lezzeti ve pratik hazırlama yöntemi ile öne çıkan Nescafe Classic, kahve tutkunlarını memnun etmeyi başarır. Nescafe Classic 100 gramlık paketi ile 50 fincan kahve hazırlamayı mümkün kılar. Bu sayede uzun süre boyunca tüketilebilir.

  • Nescafe Classic 100 gramlık paketler şeklinde satışa sunulur.
  • Yalnızca su kullanılarak yapılır.
  • Orta kavrulmuş kahve çekirdekleri sayesinde her yudumda zengin bir aroma sunar.

Nescafe Classic 100 g Kahvenin İçeriğinde Neler Var?

Nescafe Classic 100 g Kahvenin İçeriğinde Neler Var?

Yoğun tadı ve mis gibi kokusu ile sıkça tercih edilen Nescafe Classic, eşsiz bir kahve deneyimi sunar. Bu kahve, özenle seçilen kaliteli robusta çekirdeklerinden üretilir. Orta-koyu kavrulmuş %100 doğal kahve çekirdekleri, çeşitli işlemlerden geçirilerek suda çözünebilir hâle getirilir. Nescafe Classic ne çok sert ne de çok yumuşak bir lezzettedir. Orta sertlikteki içimi sayesinde farklı damak zevklerine hitap etmeyi başarır. Kavrulan ve işlemlerden geçirilen kahve, kokusunu ve aromasını muhafaza etmesi için özel bir ambalaj kullanılarak paketlenir. Bu sayede uzun süre ilk günkü tazeliğini ve aromasını korur. Her yudumda kaliteli kahve çekirdeklerinin benzersiz aromasını hissedebilir ve sevdiklerinizle birlikte Nescafe keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Nescafe Classic 100 g Kahve Nasıl Tüketilebilir?

Sabah uyanır uyanmaz bir fincan Nescafe Classic ile kendinize gelebilir ya da çalışırken mola verdiğinizde bu kahveyle dinlenebilirsiniz. Akşam eve geldiğinizde en sevdiğiniz kitabınızı yine bir fincan Nescafe eşliğinde okuyabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ağırlarken içinizi ısıtacak kahveleri sohbetinize dâhil edebilirsiniz. Eşsiz lezzetiyle günün her anında tüketilmeye uygun olan kahve, pratik bir hazırlama yöntemine sahiptir. 1 tatlı kaşığı Nescafe Classic üzerine ekleyeceğiniz sıcak su, muhteşem bir lezzet elde etmeniz için yeterlidir. Dilerseniz kahvenize süt tozu veya krema ekleyebilirsiniz. Şeker ile tatlandırarak tüketilmesi de mümkündür. Nescafe Classic ile dilediğiniz an kahve keyfine sahip olabilirsiniz. Ürünün aromasını ve lezzetini korumak için nemden uzak ve serin bir ortamda muhafaza edilmesi önerilir.

Nescafe Classic 100 g Kahve Lezzetli mi?

Üst kalitedeki robusta çekirdeklerinin özenle seçilip kavrulmasıyla elde edilen Nescafe Classic, özel bir filtreleme tekniği kullanılarak çözünebilir hâle getirilir. Bu teknik sayesinde kahve çekirdeklerinin eşsiz lezzeti muhafaza edilir. Orta sertlikteki içimine eşlik eden dengeli gövdesi ile Nescafe Classic, her yudumda keyif sunar. Tadı damaktan uzun süre silinmez. Orta kavrulmuş çekirdekler, tam kıvamında bir kahve deneyimi elde etmenize olanak tanır. Günün her anında Nescafe Classic ile gerçek kahve lezzetini keşfetmeniz mümkündür. Nescafe Classic 100 g yorumlarında da kahvenin eşsiz bir lezzete sahip olduğundan sıklıkla bahsedilir. Bu ürünü Türkiye’nin lider online alışveriş platformlarından olan Trendyol aracılığı ile kolayca satın alabilirsiniz. Yıl boyu devam eden çeşitli kampanyaları takip ederek Nescafe Classic kahveyi çok daha hesaplı bir şekilde temin etmeniz mümkündür. Sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturup alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Trendyol ile hem pratik hem de ekonomik bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.