Nescafe Gold Yumuşak Içim 200 gr

171,65 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kurumsal Fatura
190 TL171 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nescafe Gold Yumuşak Içim 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: T&P Multi Market Satıcı Ünvanı: EMİNE TUĞBA PEKEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1180500069000001 Vergi Kimlik Numarası: 1310295189
    Bu ürün T&P Multi Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nescafe Gold Yumuşak içim 200 gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Paket
Geri Bildirim Ver

Nescafe Gold Yumuşak Içim 200 gr

Nescafe Gold yumuşak içim 200 gr yumuşak ve hoş bir lezzet arayanlar için ideal bir seçimdir. Bu özel kahve, zengin ve yoğun bir aromayla birlikte, kendine özgü bir yumuşaklığa sahiptir. Kahve severlere kaliteli eşsiz bir içim deneyimi yaşatmayı hedefleyen bu ürün, incelikle hazırlanmış olan Nescafe Gold’un bu serisi içenlere özel anlar sunmaktadır. Nescafe Gold Yumuşak İçim, Türk kahvesi sevenler için de uygun bir alternatiftir.

 
  • Düşük asidite
  • Yumuşak içim
  • Lezzetli aroma

Nescafe Gold Yumuşak İçim 200 gr Özellikleri

Nescafe Gold Yumuşak İçim 200 gr Özellikleri

Yumuşak içimli Nescafe %100 doğal kahve çekirdekleri kullanılarak özenle hazırlanır. Özel bir işleme tekniği sayesinde, kahve çekirdekleri öğütülürken en iyi aroma ve lezzetin ortaya çıkması sağlanır. Bu da Nescafe Gold yumuşak içimin diğer kahvelerden ayrılmasını sağlar. Nescafe Gold’un benzersiz tadı ve kaliteli lezzeti bu sayede pek çok damak tadına hitap eder. Söz konusu ürünün pratik kullanımı sayesinde, hızlı bir şekilde hazırlanabilir. Bir fincan sıcak suya, birkaç kaşık Nescafe Gold Yumuşak İçim eklenerek kolayca hazırlanabilir. Ayrıca, bu kahve özel olarak tasarlanmış bir ambalajda sunulur, böylece taze kalması garanti edilir.Nescafe Gold Yumuşak İçim, keyifli bir kahve deneyimi sunar. Yumuşaklığı ve zengin aromasıyla her yudumda sizi farklı bir dünyaya taşır. Kahve severler için vazgeçilmez bir lezzet olan ürün, farklı kahve türlerini denemek isteyenler için de uygun bir seçimdir.

 

Nescafe Gold Yumuşak İçim 200 gr İçeriği

Nescafe Gold Yumuşak İçim 200 gr İçeriği

Kahve, pek çok kişinin günlük hayatta en çok tükettiği içeceklerden biri haline gelmiştir. Kaliteli bir kahve içmek birçok kullanıcı için önemli bir yere sahiptir. Nescafe Gold dışarıda tüketilen diğer kahvelerden daha lezzetli ve kaliteli bir tat bırakarak evlerinizde ve işyerlerinizde kolaylıkla tüketebileceğiniz eşsiz bir lezzet sunar. Nescafe, dünya genelinde tanınan bir kahve markasıdır. Nescafe Gold yumuşak içim markanın en sevilen ürünlerinden biridir. Bu ürün, yumuşak içimi ve lezzetli aromasıyla kahve sevenlerin beğenisini kazanmıştır. Nescafe Gold Yumuşak İçim, özenle seçilen kahve çekirdeklerinden üretilir. Bu çekirdekler, özel bir işlemle kavrularak lezzetleri ve aromaları ön plana çıkarılır. Ayrıca, bu ürün öğütülmüş formda satılmaktadır. Bu sayede, pratik bir şekilde kahve hazırlayabilirsiniz.Bu kahve, yumuşak içimiyle dikkat çeker. Nescafe Gold yumuşak içim, düşük asidite seviyesiyle de bilinir. Bu özellikleri sayesinde, keyifle tüketebileceğiniz bir kahve deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

Nescafe Gold Yumuşak İçim 200 gr Yorumları

Nescafe Gold Yumuşak İçim 200 gr Yorumları

Nescafe Gold yumuşak içimin kahve çekirdekleri özel bir işlemden geçirildiği için, kahvenin içeriğindeki aromalar da daha belirgin hale gelir. Bu sayede, her bardakta lezzetli bir kahve deneyimi yaşayabilirsiniz. Nescafe Gold yumuşak içim pratik ambalajı sayesinde kolayca saklanabilir. Ayrıca, her kahve severin damak tadına uygun bir seçenek sunar. Kahvenin miktarını ve hazırlama şeklini kendiniz belirleyebilirsiniz. Sonuç olarak, Nescafe Gold yumuşak içim, keyifle tüketebileceğiniz lezzetli bir kahve seçeneğidir. Yumuşak içimi ve lezzetli aroması sayesinde her damak tadına hitap eder. Nescafe Gold Yumuşak İçim ile her bardakta keyifli bir kahve deneyimi yaşayabilirsiniz. Yumuşak içim vadeden Nescafe Gold’un hazırlanış ve tüketim şekli kolaydır. Pek çok damak tadına hitap eder. Sizler de Trendyol’dan Nescafe Gold Yumuşak İçim 200 gr fiyat ve detaylarını öğrenebilir, Nescafe Gold Yumuşak İçim 200 gr yorum ve değerlendirmeleri kısmından fikir sahibi olabilir ve dilerseniz ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.