Nesil Yayınları 9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün

104,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
79,68 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
82,75 TL79,52 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
79,48 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nesil Yayınları 9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ayşegül Akakuş Akgün
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün | Nesil Yayınları

Bilmediği bir şeyin hayatına girmesinden korkan ama bir taraftan da isteyen ebeveyn adayları, 9 aylık hamilelik sürecinde pek çok farklı durumla karşılaşır. Her hafta ve her gün sürekli değişime uğrayan anne adayları, eşleri ile birlikte bu süreci kolay bir şekilde atlatabilmek için birçok farklı yola başvurur. Bilgilendirici kitaplar arasında olan 9 Ay 99 Esma, aynı zamanda tecrübelerden yola çıkılarak sunulan bir yazı çalışmasıdır. Açıklayıcı ve öğütleyici metotlarla bilgilendirici bir içerik sunulması, ebeveynlerin bu süreçleri manevi anlamda rahat bir şekilde geçirmesine katkı sağlar. Neler yaşayacaklarından önceden haberdar olan ve nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgiye sahip olan hamileler, bu dönemi rahat bir şekilde geçirirler. Tavsiyeler tamamen tecrübe bilgilerden yola çıkılarak sunulur.

  • Açıklayıcı ve kolay anlaşılır
  • Yaşanmış bilgilerden tavsiyeler
  • Yönlendirici ve rahatlatıcı etki

İsimleri Konu Alan 9 Ay 99 Esma Konusu

İsimleri Konu Alan 9 Ay 99 Esma Konusu

Hamilelik sürecinde yaşanan korkuları ve yersiz endişeleri konu alarak birçok bireye ışık tutmaya çalışan 9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün tarafından ele alınır. Yazar, kitap içindeki bilgileri birçok tecrübenin sonucuyla ortaya koyar. Hamilelik sürecinin öncesinde yaşanan birtakım sıkıntılar, insanları bebek sahibi olamayacağına dair birçok korkuyla karşı karşıya getirir. Değişen dünya düzeninde normal yolla gebe kalmanın zorlaşması ve birtakım tedavilerin zorunlu hale geliyor olması insanları endişeli süreçlerin içerisine sokar. 9 aylık gebelik sürecinin başlamasından önce yaşanan durumlar ve 9 ay başladığı andan itibaren yaşanacak her ne varsa, her şeyin üstesinden dua ile gelinebileceğine değinilir. 9 Ay 99 Esma yorumlar bölümünde kitabı okuyanlar ve hayatına birtakım katkı sağlayanların düşünceleriyle tavsiyeleri yer alır. İncelemeleriniz sonucunda kitaptan faydalanabilir, duaların mucizesine tanıklık etmek isteyebilirsiniz.

İsimlere Yolculuk Yaptıran 9 Ay 99 Esma Kitabı

İsimlere Yolculuk Yaptıran 9 Ay 99 Esma Kitabı

Allah'ın isimlerini konu alan kitap, bu özel adlarla yapılan duaların kabul olacağı ve etkisinin görüleceğini dair birtakım bilgiler sunar. Hayati süreçte yaşanan zorluklar, anne olma arzusu, çeşitli tedavi süreçleri insanlara dua ile yakından irtibatlı olmaları gerektiği hissiyatını oluşturur. Allah'ın 99 tane isminin her birinin ayrı mucizeye tecelli ettiği anlatılan 9 Ay 99 Esma kitabı pek çok duaya yer verir. Belirli gün ve sayılarda yapılması gereken dualar ve zikirleri konu alan kitap, hamilelik gibi bir mucizenin yaşandığı süreçlerde nelere tanıklık olunacağına dair bilgileri de sunar. Yazarın kendi geçirdiği hamilelik sürecinde yaptığı veya yaşadığı birçok paylaşımı diğer hamile adaylarına sunarak onların da bu dönemleri kolay geçirmesini sağlamayı arzu etmesi, kitabın ortaya çıkmasında etkilidir. Kitapta yaradana yoktan yaratılmanın teşekkürünün sunulması gerektiği konu alınır.

Nesil Yayınları 9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün İçeriği

Nesil Yayınları 9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün İçeriği

Ailece okunması önerilen kitaplar arasında yer alan 9 Ay 99 Esma, hamilelik sürecinde 9 ay boyunca manevi desteği hissetmeniz üzere hazırlanan içeriklerle doludur. Hamilelik süresi boyunca hafta hafta ne yapılması gerektiğinin bir başkası tarafından sunulması ve bunun programının oluşturulması, gebelik sürecini yaşayan kişilere kolaylık sağlar. Nesil Yayınları 9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün tarafından sade ve açık bir şekilde hazırlanan kitap birçok konuda bilinçli olmaya yarayabilir. Yeni bir varlığın hayata girmesi bireyleri endişelendirerek ne yapacakları konusunda şaşkın bir hale getirebilir. Hamilelik sürecinden itibaren her hafta büyümenin ve gelişmenin ne derece yaşanacağı ailelerin ne yapması gerektiği gibi konularda birçok bilgiye bu kitap sayesinde sahip olabilirsiniz. Yakınlarınıza hediye olarak takdim edebileceğiniz ürünü Trendyol üzerinden inceleyerek indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.