Nespresso Inissia C40 Red Kahve Makinesi

4.599 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.299 TL
Kargo Bedava
5.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.725 TL

Ürün Bilgileri

Nespresso Inissia C40 Red Kahve Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anatoliagate Satıcı Ünvanı: BOSPHORUSPAY TEKNOLOJİ VE ÖDEME SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0180045523900018 Vergi Kimlik Numarası: 1800455239
    Bu ürün Anatoliagate tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nespresso İnissia C40 plastik kahve makinesi, 0,7 litrelik su haznesiyle Lungo ve Espresso yapma avantajı sunar. Kahve hazır olduğu zaman makine sesli ikaz verir.
  • Kapsüllü espresso makinesinde bulunan 19 barlık yüksek basınç, kahvenin tadını maksimuma çıkararak daha lezzetli olmasını sağlar. Makinenin özelliklerinde yer alan su seviye göstergesi sayesinde makinedeki su durumundan haberdar olursunuz.
  • Ergonomik Nespresso İnissia C40 Red kahve makinesi kahveleri akış kontrolü ile en ideal sürede demler. Bu sayede kahvenin aromasını daha fazla hissedersiniz.
  • İnissia C40 kahve makinesi modelinde 25 saniyelik ön ısıtma süresi bulunur. Kırmızı renk tasarımıyla ön plana çıkan modelin, açma/kapama düğmesi ışıklıdır.
  • Dijital kontrol paneline sahip Nespresso İnissia C40 Red, kahveleri istenilen fincan ölçüsünde yapma avantajı sunar. Kahve yapma işlemi bittikten sonra makine prizde unutulursa 9 dakika içinde otomatik kapanma modu aktif hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Model Kapsüllü Kahve Makineleri
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Aynı Anda Hazırlama Kapasitesi 1
  • Süt Köpürtücü Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tema / Stil Modern
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
Geri Bildirim Ver

Nespresso Inissia C40 Kahve Makinesi Kırmızı

Birçok kahve türünü tek makineyle yapabilmek imkânı sunan Nespresso c40 kahve makinesi, özel kapsüllerle porsiyonluk kahveler hazırlamaktadır. Profesyonel kahve hazırlamak için özel olarak tasarlanan Nespresso c40 kahve makinesi, özel kapsüllerinde kendine özgü kahve tariflerine yer vermektedir. Taze kahve çekirdeklerinden hazırlanan çeşitli kahveler, el ile toplanan kahve kirazlarından elde edilmektedir. Her lezzet için birbirinden farklı seçeneklere sahi olan İnissia kahve makinesi, kırmızı rengiyle ön plana çıkmaktadır. Barista elinden çıkmış kahveleri aratmayan kapsülleri, kolayca kullanımla herkesin kahve hazırlayabilmesini sağlar. Kapsüllü çalışma sistemi, kahve oranını ayarlama sorununu ortadan kaldırır ve her fincanda aynı lezzet dağılımının oluşmasını sağlar. 1150 ve 1260 Watt çalışma performansı, maksimum gücün minimum enerjiyle elde edilmesini sağlamaktadır.

  • 24 Farklı Kahve Seçeneği
  • Otomatik Kapanma Modu
  • Fincan Ayarlama Özelliği

Fincan Ayarlama Programı

Fincan Ayarlama Programı

Fincan boyutuna göre seçim yapılarak, büyük ya da küçük fincanlarda servisler hazırlanabilir. İnissia Nespresso için seçilen fincan boyutları, 40 ml ve 110 ml olarak iki seçeneğe sahiptir. Fincan boyutu, kahvenin yoğunluğunun ayarlanmasını sağlamaktadır. Minimum 500 ml maksimum 1000 ml su kapasiteye sahip olan su tankeri, kahve fincanı boyutuna göre kullanılacak suyu otomatik ayarlamaktadır. Programlanabilen fincan ayarı özelliğiyle, kahve yoğunluğu tam istenen oranda olmaktadır. kahve yoğunluğuna bağlı olarak, kullanılan su miktarı otomatik şekilde belirlenir. Kapsül ve kahve seçimine göre, su miktarı yine otomatik şekilde belirlenmektedir. yüksek basınç pompası, 19 bar basınç uygulamakta ve kahvelerin tam kıvamında hazırlanmasını sağlamaktadır. Enerji tasarrufu seçeneği kullanılarak, normalden daha az enerji kullanarak istenen ürün hazırlanabilir. Fincan boyutu tercihine göre, kahve akış kontrolü otomatik şekilde gerçekleştirilmektedir.

Farklı Lezzette Kapsül Seçenekleri ve Uygun Fiyatlar

Farklı Lezzette Kapsül Seçenekleri ve Uygun Fiyatlar

Toplamda 24 farklı kahve seçeneği bulunan kapsüller, istenen kahve lezzetinin her defasında alınmasını sağlamaktadır. Formül ve miktar ayarlamasına gerek duyulmadan, kahve türüne göre tam kıvamında kahveler hazır hale getirilir. Farklı bileşen ve içeriklere sahip olan 24 farklı kahve kapsülü, çeşitli aromalar içermektedir. Birçok çeşide sahip olan özel kapsüllerde, tarife göre kavrulma oranları değişen kahveler tercih edilmiştir. Tamamen doğal bileşenlerden elde edilen Nespresso İnissia C40 kapsülleri, kahve çekirdeklerinin uzun süre taze kalmasını sağlamaktadır. Özel olarak öğütülen ve çeşitli oranlarda kavrulan kahve çekirdekleri, tüm aromasını içerisinde hapseden hava geçirmez kapsüllerle muhafaza edilir. Elle temas etmeye gerek kalmadan, kapsüller makine tarafından açılır ve içeceğe doğrudan kahve çekirdekleri aktarılır. Kahve çekirdeklerinin sürekli taze kalması için özel olarak hazırlanan kapsüller, farklı renklere ayrılmıştır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Nespresso Inissia C40 kırmızı kahve makinesi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Otomatik Yönlendirme Panelleriyle Kolay Kullanım

Otomatik Yönlendirme Panelleriyle Kolay Kullanım

Otomatik hareket sistemi, her an makinenin başında bekleme zorunluluğunu ortadan kaldırmaktadır. Otomatik akış kontrolü, kahvenin hazır olmasının ardından kendiliğinden doldurulmasını ve taşma riski olmadan bardağın hazır hale gelmesini sağlar. Fincan ayarı yapılarak, istenen miktarda kahve hazırlanması mümkündür. 25 saniye boyunca ön ısınma yapmakta ve birkaç saniyede kahveyi hazır hale getirmektedir. Hareketli damlama ızgarasıyla, bardağın konumuna göre ızgara yer değiştirebilir ve kolayca çıkarılarak temizliği yapılabilir. Kullanılmış kapsüller için minimum 9 adet, maksimum 11 adet olacak şekilde haznesi bulunmaktadır. Çalıştırıldıktan 9 dakika sonra ve 30 dakikanın sonunda, otomatik olarak bekleme moduna geçmektedir. Bekleme modu sayesinde, enerji tasarrufu sağlanmaktadır. İnissia C40 kırmızı kahve makinesi kullanımı hakkında merak edilenler, satıcıya sor seçeneğiyle doğrudan firmaya sorulabilir. Ürün açıklama bölümünde, ürün hakkındaki tüm bilgilere yer verilmiştir.