Nespresso World Explorations Shangai Lungo Kapsül Kahve 10'lu

314,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nespresso World Explorations Shangai Lungo Kapsül Kahve 10'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Glowing Satıcı Ünvanı: GLOWİNG İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396155451300001 Vergi Kimlik Numarası: 3961554513
    Bu ürün Glowing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAHVENİN KÖKENİ Çin tarihsel olarak yetiştirdiği çay ile bilinir. Ancak Şangay gibi dinamik kozmopolit şehirlere doğru yola çıktığınızda yeni bir hikaye ile karşılaşacaksınız. Trendleri takip eden, ileriye dönük yüzü gibi ortaya çıkan kahve tadı da sürekli gelişiyor. Şehrin lüks kafelerinde, daha yumuşak, tatlı ve meyvemsi notalar taşıyan kahvelerle karşılaşacaksınız. Bu çeşitliliği WORLD EXPLORATIONS SHANGHAI’da yıkanmış Arabika harmanı ile yakaladık. Çin Arabikaları zarif kremsi bir gövde sunar. Kenya kahvesiyle birlikte tatlı kırmızı meyve notası, zarif bergamot ve narenciye aromaları taşırken, Endonezya kahvesi odunsu, baharatımsı dokunuşu katıyor. Daha hafif orta kavrulma bu aromaların bozulmadan kalmasını sağlar. Kahve kültürünün Çin’deki gelişimi henüz çok yeni olsa da kahve tüketimi ve içim alışkanlıkları hızla değişiyor. KAVURMA Shanghai Lungo hafif ve hızlı bir kavrulma ile ayrı ayrı kavrulur. Bu özellik harmanın inceliğini korurken her bölümde kesin sonuçlar almamızı sağlar. AROMATİK PROFİL Çin’in yüzyıllardır kahve yetiştirdiği az bililenen bir gerçektir. Kısa bir süre önce Çinliler, Şangay’ın önderliğinde modern bir kahve ortamı geliştirmeye başladı. WORLD EXPLORATIONS SHANGHAI LUNGO, Asya kahve kültürünün bir yansımasıdır. Kenya, Çin ve Endonezya Arabikalarından hazırlanmış bu farklı hafif kavrulmuş karışım, kırmızı meyve notaları ve ince asiditesiyle damağınzıda hoş bir lezzet bırakacak. Tıpkı bir Şangay'lı gibi kahvenin tadını çıkarın: Uzun içim kahvenizi biraz krema ile lezzetlendirin. Ürün tasvir edilen gıdaları içermez.

Ürün Özellikleri

  • Paket Adedi Tekli
  • Paket İçeriği 8'li
Geri Bildirim Ver